Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
azt nem értem egyébként, hogy meghallgatni miért nem tudnak legalább? max 5 percben elmondom hogy miről van szó, és akár a saját szemével is láthatja hogy mi a stájsz, mert elég egyértelmű hogy ha egy éven keresztül 10szer kell vennem nyomtatópatront 20ezerért, az több, mintha egy éven keresztül 3szor kellene vennem nyomtatópatront 15ezerért.
csak ennyi lenne, de idáig sem jutok el. ezerszer jobbak ezek a készülékek mint azok amiket használnak, és amivel annyi gond van, amikhez iolyan drágák az alkatrészek. nálunk a gép drága, üzemeltetése és karbantartása sokszor olcsóbb, így akár 1 év alatt behozza az árát, 2-3 év alatt meg elég szép összeget meg lehet vele spórolni.ezek szilárd tények, nem a tipikus eladni akarok marketing duma. én se marketinges nem vagyok, se dumagép, csak elémtették az árlistákat, megnéztem a gépeket, megtanultam mit tudnak, és eszűrtem a következtetést. már csak el kellene tudni adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Le Mans Ultimate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Macska topik
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- Latitude 7440 27% 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbille ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 48 " LG OLED AI B5 4K Smart TV garanciával
- MT Micron 16GB DDR5 5600 1Rx8 PC5-5600B-SA0-1110-XT laptop SODIMM RAM
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest