Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- VR topik
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Szerencsés Vagy ilyen szempontból - ha jól tudom Felétek bűnteik a nyilvános alkoholfogyasztást és rendesen be is tartatják a megfelelő rendeleteket. Valamint ha boltban kiszolgálnak kiskorút, akkor Nálatok nem csak ejnye-bejnye a vége a dolgnak, hanem rendesen megcibálják az adott üzlet tulaját...
Itt ez sem így működik - szabályok vannak, de nincs aki betartassa... A rendőr röhögve kikerüli a kúszó-mászó kiskorúakat, hétvégén nem sokat kell mászkálnod hogy összefuss egy-egy már említett társasággal és szó nélkül kiszolgálnak bárkit a szórakozóhelyeken - a kutyát nem érdekli mennyi idős...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Értem én, állítsuk a falhoz az agysejteket, de miért kell már eleve kevesebb eséllyel nekiindulni az életnek, csak mert fiatal korunkban kicsit bulizgattunk és néhány milliárd neuron idő előtt sortűz áldozata lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Nvidia Quadro FX570
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest