Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Én meg is "szereztem" pont azért, mert nekem is nagyon tetszik. Mármint a zene.
Mikor elkezdték játszani a moziban, egy haverom mondta hogy menjünk el megnézni...mondom hááát, gyerünk, bár nem szeretem a kosztümös mesefilmeket. Aztán megnéztük, és úgy jöttünk ki, hogy ez kegyetlen jó volt. Azóta nagy rajongója vagyok, és szerintem kegyetlen jól összerakták a filmet, szereplőstől, zenéstől, történetestől.
De most így negyedóra után valóban teljesen, de teljesen máshogy jön át szinkronnal mint eredetiben. Nagyon nagyok a színészek, a szinkron meg nagyon semmilyen. Pl hova tűnt a konstans részeg hangsúly? Áh, azért megpróbálom élvezni..
És ja, szerintem Depp legjobb filmje, de legalábbis tuti az első háromban van. Nagyon nagyon eltalálta a karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mozilla Firefox
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest