- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nagyanyám hívott, hogy egyszercsak kapott egy csomagot, az én nevemre, az ő címére. De be volt neki dobva, csak nem a postaládába, mert nem fért bele. Nagy boríték, nehéz boríték. Mondom át kellett venii? Nem. Postás vitte ki? Valószínűleg. Na mondom ok, én nem rendeltem semmit, pláne nem az ő címére. De ki tudhatja az ő címét és az én nevemet?
Kérdem mi van ráírva. Olvasgatta nagy bőszen szemüveggel, de nem tudtam értelmezni a telefonban. Annyi jött ki, hogy valami Tono international.
Hát mondom ez tök ismeretlen. Utánanézek neten, és kiderült, hogy valami szélhámos átverőscég Svájci elérhetetlen cégközponttal, meg 3 alteregós sumáknévvel, meg kapcsolhatatlan üzenetrögzítős telefonszámokkal, meg évek óta emberekzaklatásával, meg jogtalanul semmiért pénzbehajtási csalással, meg fehérneműreklámmal, meg anyámkínjával.
Egy jól kipolírozott és lelakkozott, selyemszalaggal átkötött Stinger rakétát megérdemelnének az ilyenek, akár Svájcban vannak akár Burkina Faso-ban. De akár minden egyes dolgozójának egyenesen seggbe is.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Amazon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Inspiron N5010 i5 M520/4 GB RAM/Radeon HD5650/128 GB SSD laptop
- Logitech G920 PC/Xbox kormány.
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát mondom ez tök ismeretlen. Utánanézek neten, és kiderült, hogy valami szélhámos átverőscég Svájci elérhetetlen cégközponttal, meg 3 alteregós sumáknévvel, meg kapcsolhatatlan üzenetrögzítős telefonszámokkal, meg évek óta emberekzaklatásával, meg jogtalanul semmiért pénzbehajtási csalással, meg fehérneműreklámmal, meg anyámkínjával.