Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nem adtam a szádba semmit, nem suttogtam semmit, csak azt mondtam, hogy érdemes a történteket nem csak elvi szinten vizsgálni.
Az elejétől követem a cselekményeket, ismerem, hogy milyen elvi dologgal akarod alátámasztani a döntésed, de a döntés alapja nem elvi. Kalandor nagyon bepöccent már akkor, amikor még nem is a képről volt szó, csak simán lebuzizva érezte magát. Futott az illetékeshez valami megtorlásért. Ennek következteképp jelent meg annyi moderátor ebben a topicban, mint még eddig szinte soha.
A végtelenségig leegyszerűsítve a problémát (azt nem fogom ide leírni pontosan, amit gondolok erről az egészről): jobb egy moderátort veszíteni, mint egy házigazdát, vagy akár többet egy házigazdánál. Széthúzást nem szüntetsz meg vele, de egy esetleges szétszakadást megakadályozol, ennek ngabor volt az ára, körülbelül ennyi.
Megyek előadásra, egy darabig nem olvasom most a válaszokat.
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Formula-1
- WayteQ xTAB-8Q
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Keresek: Online számítógépes oktatót (Windows 11, M365)
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest