Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
"ráadásul hátsókerekes" - az biztos, hogy élményben mást nyújt egy hátsókerekes autó
Bár helyenként és csapadéktól függően megesik, hogy nem szórakozik jól vele az ember
Kollégámnak a Granada kistestvére, Taunusa volt - imádta, csak sajna az idő vasfoga nagyon megviselte szegényt
Túl van egy rakás autón - szerintem életemben nem lesz annyi autóm, mint Neki volt - pedig csak 3 évvel idősebb, mint én
tildy: Yeah! Háromból kettő - nem is rossz
Elárulod milyen színű a szemed? Gyanítom escie-nek igaza van és barna ( ez viszont passzolna a keresztnevemhez
) 
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár helyenként és csapadéktól függően megesik, hogy nem szórakozik jól vele az ember
Túl van egy rakás autón - szerintem életemben nem lesz annyi autóm, mint Neki volt - pedig csak 3 évvel idősebb, mint én