Hirdetés
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Nekem lenti
Egyébként dehogy. Tudom, hogy nem egy világszínvonal ez a főiskola. Sajnos próbálják azzá tenni, amit azzal próbálnak elérni, hogy néhány tantárgyban ilyen zeró tolerancia elv megy, illetve építettek egy aqua-parkot a suli elé, meg egy üvegplázát, ami jól mutat saját festo/Mac/vágó/conferencia termekkel....Mondjuk azt úgy tudom, hogy átjelentkkezésekkor az Újvárosi matekot mindig mindenhol elismerik hála a jó öreg pamacsnak, izé Takács tanárúrnak

Szerk: Mondjuk ez az első tárgyam, amit ki tudtam sírni, hogy kettes legyen, ezt is azért, mert "új" a tanár. Pontosabban az 5db normális tanár között van a fősulin.
Anno linuxból a gyakorolni, gyakorolni és ha nem megy, akkor gyakorolni vezényszóval vágtak ki, amikor mondtam, hogy ezt nem lehet megtanulni
Aktív témák
- RAM topik
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Akciókamerák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyébként dehogy. Tudom, hogy nem egy világszínvonal ez a főiskola. Sajnos próbálják azzá tenni, amit azzal próbálnak elérni, hogy néhány tantárgyban ilyen zeró tolerancia elv megy, illetve építettek egy aqua-parkot a suli elé, meg egy üvegplázát, ami jól mutat saját festo/Mac/vágó/conferencia termekkel....