Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Nekem lenti
Egyébként dehogy. Tudom, hogy nem egy világszínvonal ez a főiskola. Sajnos próbálják azzá tenni, amit azzal próbálnak elérni, hogy néhány tantárgyban ilyen zeró tolerancia elv megy, illetve építettek egy aqua-parkot a suli elé, meg egy üvegplázát, ami jól mutat saját festo/Mac/vágó/conferencia termekkel....Mondjuk azt úgy tudom, hogy átjelentkkezésekkor az Újvárosi matekot mindig mindenhol elismerik hála a jó öreg pamacsnak, izé Takács tanárúrnak

Szerk: Mondjuk ez az első tárgyam, amit ki tudtam sírni, hogy kettes legyen, ezt is azért, mert "új" a tanár. Pontosabban az 5db normális tanár között van a fősulin.
Anno linuxból a gyakorolni, gyakorolni és ha nem megy, akkor gyakorolni vezényszóval vágtak ki, amikor mondtam, hogy ezt nem lehet megtanulni
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként dehogy. Tudom, hogy nem egy világszínvonal ez a főiskola. Sajnos próbálják azzá tenni, amit azzal próbálnak elérni, hogy néhány tantárgyban ilyen zeró tolerancia elv megy, illetve építettek egy aqua-parkot a suli elé, meg egy üvegplázát, ami jól mutat saját festo/Mac/vágó/conferencia termekkel....