Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Nekem lenti
Egyébként dehogy. Tudom, hogy nem egy világszínvonal ez a főiskola. Sajnos próbálják azzá tenni, amit azzal próbálnak elérni, hogy néhány tantárgyban ilyen zeró tolerancia elv megy, illetve építettek egy aqua-parkot a suli elé, meg egy üvegplázát, ami jól mutat saját festo/Mac/vágó/conferencia termekkel....Mondjuk azt úgy tudom, hogy átjelentkkezésekkor az Újvárosi matekot mindig mindenhol elismerik hála a jó öreg pamacsnak, izé Takács tanárúrnak

Szerk: Mondjuk ez az első tárgyam, amit ki tudtam sírni, hogy kettes legyen, ezt is azért, mert "új" a tanár. Pontosabban az 5db normális tanár között van a fősulin.
Anno linuxból a gyakorolni, gyakorolni és ha nem megy, akkor gyakorolni vezényszóval vágtak ki, amikor mondtam, hogy ezt nem lehet megtanulni
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung kuponkunyeráló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként dehogy. Tudom, hogy nem egy világszínvonal ez a főiskola. Sajnos próbálják azzá tenni, amit azzal próbálnak elérni, hogy néhány tantárgyban ilyen zeró tolerancia elv megy, illetve építettek egy aqua-parkot a suli elé, meg egy üvegplázát, ami jól mutat saját festo/Mac/vágó/conferencia termekkel....