Hirdetés
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Mini-ITX
- Projektor topic
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
vóte valami?

találtam ilyeneket: [link] meg [link] és aztán teljesen elkalandoztam [link] olyannyira, hogy már megint nem fogok tudni hason aludni [link]
Izé, tizenhatos karika kéne, de aztatot nem találom.Végre autóztam ma megint úgy 3 hét után. Végre sütött ma a nap, bár csak lemente előtt egy órával volt felhőtlen. Senki nem keresett ma. Megvolt a mai napom rövid összefoglalója.
Ja, péntek este haverokkal már megint jól besöröztünk, egy szokásos újév prognosztizáló beszélgetés keretében. Aztán mire odaértünk hajnalban a szórakoztatóipari egységbe, már lecsengett a buli, vagy egyszerűen nem voltak ott akik miatt nagyon maradnunk kellett volna. Hazafelé jövet beugrottam kedvenc hambisomba, de éppen az éccakai élet és a tulaj VIP vendégei foglalták a helyet, ezért 20 perc ki nem szolgálás, és sültételszag beszívás után kurvaéhesen megköszöntem hogy állhattam és várhattam, és hazakocogtam. aztán 5 óra alvás után elmentem vizsgázni. Beültem a padba a többiekkel, és nem tudtam beszélni, annyira bennem volt a hajnalban leöntött uccsó ser. Azé' írtam vagy 3 apróbetűs oldalt.
Na, ennyi röviden. Ja, és két nap alatt senki nem keresett, nem hívott, nem mondta el rólam a véleményét, sem az érzelmeit velem kapcsolatban. Kis Csernobil fíling, de evvan. Ja, és ezt már mondtam feljebb, de sebaj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Linux Mint
- Elektromos autók - motorok
- Android szakmai topik
- Linux haladóknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)