Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
egyébiránt nem bírtam felkelni, és a nagyja havat letolták a többiek, én már "csak" a lefagyott, lejegesedett vackot kapirgáltam egy órán át lapáttal a járdáról, de nem jött fel rendesen...úgyhogy végigszántottam, és bevetettem sóval
aztán még a lépcsőket is, meg még a ház alatt-előtt nyomtam félre, de az is fagyos volt, úgyhogy azt is megsóztam. De az vicces, hogy ha nem takarítok, akkor nem esik új, és megmarad a cucc rajta. Ha takarítok, akkor rögtön elkezd esni rá valami, de ha véletlen mégsem, akkor olyan gyorsan elolvad minden, hogy az is tiszta lesz, ahol nem takarítottak, és én meg tök fölöslegesen kapirgáltam. De jó is ez. 
Aktív témák
Aktív témák
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 10
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Battlefield 6
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aztán még a lépcsőket is, meg még a ház alatt-előtt nyomtam félre, de az is fagyos volt, úgyhogy azt is megsóztam. De az vicces, hogy ha nem takarítok, akkor nem esik új, és megmarad a cucc rajta. Ha takarítok, akkor rögtön elkezd esni rá valami, de ha véletlen mégsem, akkor olyan gyorsan elolvad minden, hogy az is tiszta lesz, ahol nem takarítottak, és én meg tök fölöslegesen kapirgáltam. De jó is ez.