Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
PROHARDVER! témák
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Házimozi haladó szinten
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
egyébiránt nem bírtam felkelni, és a nagyja havat letolták a többiek, én már "csak" a lefagyott, lejegesedett vackot kapirgáltam egy órán át lapáttal a járdáról, de nem jött fel rendesen...úgyhogy végigszántottam, és bevetettem sóval
aztán még a lépcsőket is, meg még a ház alatt-előtt nyomtam félre, de az is fagyos volt, úgyhogy azt is megsóztam. De az vicces, hogy ha nem takarítok, akkor nem esik új, és megmarad a cucc rajta. Ha takarítok, akkor rögtön elkezd esni rá valami, de ha véletlen mégsem, akkor olyan gyorsan elolvad minden, hogy az is tiszta lesz, ahol nem takarítottak, és én meg tök fölöslegesen kapirgáltam. De jó is ez. 
Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi haladó szinten
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- EAFC 26
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán még a lépcsőket is, meg még a ház alatt-előtt nyomtam félre, de az is fagyos volt, úgyhogy azt is megsóztam. De az vicces, hogy ha nem takarítok, akkor nem esik új, és megmarad a cucc rajta. Ha takarítok, akkor rögtön elkezd esni rá valami, de ha véletlen mégsem, akkor olyan gyorsan elolvad minden, hogy az is tiszta lesz, ahol nem takarítottak, és én meg tök fölöslegesen kapirgáltam. De jó is ez.