Hirdetés
Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
csak azzal, aki megerdemli
veled szemben pl azert, mert _tobbszori nyomatekos_ keres utan sem vagy kepes ugy elmenni mellettem, hogy ne legyan valami rosszindulatu megjegyzesed
mert ez a vizkoves hasonlat igenis rosszindulatu volt, s ha te magad nem latod, miert, talan nem csak masok hibait kellene nezned (ertsd, tudom nagyon jol, hogy mit hiszel, miert lettem kitiltva, s kulon kiemeltem, nem magam miatt kerdem - innentol nem latok mas okot az emlitett mindatresz "elsutesere", mint azt, hogy jol esik kicsit rugdosnod a masikat, csak ugy, mert megteheted)de igaza volt gabornak, amit kaptam, valoban nem volt kielegito, de meg valasznak is nehezen nevezheto (volt itt olyan unban is, aki talan meg nalam is nagyobb paraszt tudott lenni eleg surun, szoval a tiszta vizet ontunk a pohaba elmeleted "kicsit" hibazik (nem nagyon, csak a nyaka verzik))
p.s.: igazabol nem is tudom, mit akarok itt
te vagy az egyik oka annak, hogy elegem lett ebbol az oldalbol, a "kozossegbol", visszajottem megkeresni valamit, erre ittragadok, es megint veled vitazok
Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest