- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Már megint ez a kibaszatos köd. Faszán szar idő van...állítólag még minimum egy hétig, de lehet hogy többb..Fogom magam és elmegyek melegebb éghajlatra, ahol legalább a nap süt. Baszottul unom már.
Egyébiránt meg úgy bezabáltam, és beittam keresztanyáméknál, hogy az mármáár nem emberi. Ufóhoz méltó.
És délen a lányok is lazábbak, és lehet csajozni, egyáltalán vannak lányok, nemcsak hülye picsák mint itthon. És délen tudom hogy mit akarnak. Ha baszni akarnak, akkor azt mondják, ha meg nem, akkor azt. De itthon azt hiszik majd kitalálom hogy amikor hülyeségeket beszélnek akkor épp mit akarnak, meg bármelyik esetben még sok kibazott lóvét is.
Ja, hogy jó véleménnyel vagyok? Ja, adnak rá okot.,
Na megyek lefeküdni, mert nem birok egy helyben egyenesenü lni.(upsz, áj didit egen. már megint parental advájzori, explicit kontent, meg miegyéb)
Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs