- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
venember83
üzenetére
Hát amikor legutoljára ott voltam, akkor amikor kiszálltam a kocsisból (éppen összeszerelt öreg golf 2) úgy néztek rám, mint valami valami "idegenre". (Durván 2m magas vagyok olyan 120 kg körül akkoriban, és főleg nyáron teljesen szőke a szőröm a karomon,meg a lábamon) Szóval amikor lazán kiléptem egy kis rövidnaciban, valahogy furin éreztem magam a sok talpig fekete szőrős ember között.(És sajna a szép nők is elmaradtak)
Az már csak hab a tortán,hogy hazafelé a határon megkérdezték,hogy hol voltunk (Na most nem tudtam megmondani, mivel nem kenyerem egymás után 5-6 mássalhangzót kimondani,meg épp csak átugrottunk tankolni, meg pár nyalánkságért) nem tudtam megmondani. Erre közölték,hogy akkor arra jobbra tessék félreállni, és várják meg a kollégát...
Kis idő után meg is érkezett,mondták,hogy szálljunk ki (2en voltunk,mindkettőnkön kb 1 hónapos "borosta" kis olajfoltok itt ott, kocsiban régi turbó, egy-két alkatrész,olajos rongyok, szerszámok, ajtók zsebei fullon tele csokival) Vámos bekukkantott, majd kis gondolkodás után megkérdezte,hogy melyik kolléga küldött minket ide:
- Az amelyik ott ül és nem csinál semmit, vagy az másik jómadár akin a feliratos (nem emlékszem már mi volt rajta,talán vám,vagy határőrség
) kabát van.
- Mondtam, hogy a kabátos. Mire ő:
- Hát akkor,hogy ne legyen túl kellemetlen az első alkalom, így akkor ennyi lett volna további kellemes utat...
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kabát van.