Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tápos kibeszélő offtopik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Hogy mire nem jó a pótvizsga. Tavalyi évben szerencsésen
hiányoztam ''néhány'' óráról, meg is lett az eredménye.
Nyáron kis tanulás (1 nap rajzolás volt összesen, annyi bőven elég) és megvan az éves anyag.
Gerébtokos ablak, megvan, valamiről nem tudom, hogy micsoda, megkérdeztem fatert. Emlékeim szerint azt a valamit úgy tanították, hogy festékelvezető rés (vagy mi, a lényege, hogy amikor festik az ablaktokot, akkor a sarokban ne gyűljön össze a festék, hogy be lehessen csukni az ablakot). Megkérdeztem fatert, hogy mégis mi az, mert szerintem ilyet nem csinálnak egy ablakhoz. Ő azt mondta, hogy az pára, vízelvezető.
A tegnapi napon ismételtük a gerébtokos ablakokat, akkor mondta a tanárunk, hogy az az izé a festékelvezető nút. Itt jött be, hogy pótvizsgára készülve jól emlékeztem, hogy ezt tanítják. Pótvizsgán vírelvezetőt mondtam, 2 tanár volt, akinek magyaráztam, az egyik az nem az én tanárom volt, ő vízelvezetőt tanít, ez tegnap derült ki és valószínűleg ő figyelt rám a pótvizsgán, mert a vízelvezetőt helyeselte, a tanárom meg nem szólt.
Szóval a tegnapi nap, mikor festékakármit mondott a tanár, én szóltam, hogy az nem teljesen úgy van. Erre a 3/4 osztály felhördült, hogy maradjak csendben, meg az úgy van, blablabla. Kérdeztem még valamit a tanártól, arra nem tudott válaszolni, de az akkor is úgy van, ahogy ő tanítja.
Jólvan, megkérdezek én még egy tanárt, nagy szaki, majd ő megmondja nekem, hogy mi van. Erre ő azt mondja, hogy neki azt tanították hogy az festékelvezető, úgy tanította, az az, aki vízelvezetőt mond, az hülyeséget beszél.
A mai napon gondoltam utánajárok ennek a neten, hát amit festéknútnak hívnak az valójában vízelvezető, erre összegyűjtöttem pár bizonyítékot, szóval a héten lesz tanároktatás a suliban, azt hiszem.
Ez a tipikus egy bolond százat csinál dolog, amit a tanár mond, az úgy van. Pedig nem, ők is hibázhatnak, ők is tanulhatták rosszul. De ez a berögzült ''de azért is úgy van, a diák hülye ha nem azt mondja, amit tanítok'' stílus nekem nem tetszik, meglesz még ennek a böjtje.
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos autók - motorok
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Hobby rádiós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Lexus, Toyota topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- További aktív témák...
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hiányoztam ''néhány'' óráról, meg is lett az eredménye.