Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Hogy mire nem jó a pótvizsga. Tavalyi évben szerencsésen
hiányoztam ''néhány'' óráról, meg is lett az eredménye.
Nyáron kis tanulás (1 nap rajzolás volt összesen, annyi bőven elég) és megvan az éves anyag.
Gerébtokos ablak, megvan, valamiről nem tudom, hogy micsoda, megkérdeztem fatert. Emlékeim szerint azt a valamit úgy tanították, hogy festékelvezető rés (vagy mi, a lényege, hogy amikor festik az ablaktokot, akkor a sarokban ne gyűljön össze a festék, hogy be lehessen csukni az ablakot). Megkérdeztem fatert, hogy mégis mi az, mert szerintem ilyet nem csinálnak egy ablakhoz. Ő azt mondta, hogy az pára, vízelvezető.
A tegnapi napon ismételtük a gerébtokos ablakokat, akkor mondta a tanárunk, hogy az az izé a festékelvezető nút. Itt jött be, hogy pótvizsgára készülve jól emlékeztem, hogy ezt tanítják. Pótvizsgán vírelvezetőt mondtam, 2 tanár volt, akinek magyaráztam, az egyik az nem az én tanárom volt, ő vízelvezetőt tanít, ez tegnap derült ki és valószínűleg ő figyelt rám a pótvizsgán, mert a vízelvezetőt helyeselte, a tanárom meg nem szólt.
Szóval a tegnapi nap, mikor festékakármit mondott a tanár, én szóltam, hogy az nem teljesen úgy van. Erre a 3/4 osztály felhördült, hogy maradjak csendben, meg az úgy van, blablabla. Kérdeztem még valamit a tanártól, arra nem tudott válaszolni, de az akkor is úgy van, ahogy ő tanítja.
Jólvan, megkérdezek én még egy tanárt, nagy szaki, majd ő megmondja nekem, hogy mi van. Erre ő azt mondja, hogy neki azt tanították hogy az festékelvezető, úgy tanította, az az, aki vízelvezetőt mond, az hülyeséget beszél.
A mai napon gondoltam utánajárok ennek a neten, hát amit festéknútnak hívnak az valójában vízelvezető, erre összegyűjtöttem pár bizonyítékot, szóval a héten lesz tanároktatás a suliban, azt hiszem.
Ez a tipikus egy bolond százat csinál dolog, amit a tanár mond, az úgy van. Pedig nem, ők is hibázhatnak, ők is tanulhatták rosszul. De ez a berögzült ''de azért is úgy van, a diák hülye ha nem azt mondja, amit tanítok'' stílus nekem nem tetszik, meglesz még ennek a böjtje.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
hiányoztam ''néhány'' óráról, meg is lett az eredménye.