Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Hogy mire nem jó a pótvizsga. Tavalyi évben szerencsésen
hiányoztam ''néhány'' óráról, meg is lett az eredménye.
Nyáron kis tanulás (1 nap rajzolás volt összesen, annyi bőven elég) és megvan az éves anyag.
Gerébtokos ablak, megvan, valamiről nem tudom, hogy micsoda, megkérdeztem fatert. Emlékeim szerint azt a valamit úgy tanították, hogy festékelvezető rés (vagy mi, a lényege, hogy amikor festik az ablaktokot, akkor a sarokban ne gyűljön össze a festék, hogy be lehessen csukni az ablakot). Megkérdeztem fatert, hogy mégis mi az, mert szerintem ilyet nem csinálnak egy ablakhoz. Ő azt mondta, hogy az pára, vízelvezető.
A tegnapi napon ismételtük a gerébtokos ablakokat, akkor mondta a tanárunk, hogy az az izé a festékelvezető nút. Itt jött be, hogy pótvizsgára készülve jól emlékeztem, hogy ezt tanítják. Pótvizsgán vírelvezetőt mondtam, 2 tanár volt, akinek magyaráztam, az egyik az nem az én tanárom volt, ő vízelvezetőt tanít, ez tegnap derült ki és valószínűleg ő figyelt rám a pótvizsgán, mert a vízelvezetőt helyeselte, a tanárom meg nem szólt.
Szóval a tegnapi nap, mikor festékakármit mondott a tanár, én szóltam, hogy az nem teljesen úgy van. Erre a 3/4 osztály felhördült, hogy maradjak csendben, meg az úgy van, blablabla. Kérdeztem még valamit a tanártól, arra nem tudott válaszolni, de az akkor is úgy van, ahogy ő tanítja.
Jólvan, megkérdezek én még egy tanárt, nagy szaki, majd ő megmondja nekem, hogy mi van. Erre ő azt mondja, hogy neki azt tanították hogy az festékelvezető, úgy tanította, az az, aki vízelvezetőt mond, az hülyeséget beszél.
A mai napon gondoltam utánajárok ennek a neten, hát amit festéknútnak hívnak az valójában vízelvezető, erre összegyűjtöttem pár bizonyítékot, szóval a héten lesz tanároktatás a suliban, azt hiszem.
Ez a tipikus egy bolond százat csinál dolog, amit a tanár mond, az úgy van. Pedig nem, ők is hibázhatnak, ők is tanulhatták rosszul. De ez a berögzült ''de azért is úgy van, a diák hülye ha nem azt mondja, amit tanítok'' stílus nekem nem tetszik, meglesz még ennek a böjtje.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Crimson Desert
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Szemüveges topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hiányoztam ''néhány'' óráról, meg is lett az eredménye.