Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
Aktív témák
-
Mivel ma vagyok 800 napos itt, a Ph!órumon, megosztok veletek egy történetet.
Tudtomon kívül rossz helyre parkoltam a házunk előtt, az egyetlen mozgáskorlátozottak számára fenntartott beállóba -nem néztem, hova állok, aztán már nem vittem odébb az autót. Figyelmeztettek a rendőrségtől, h. álljak odébb, amit én tegnap este meg is tettem. Viszont, gyakorlatlanságomnak köszönhetően az átállás ''rendkívül bonyolult'' művelete közben meghúztam egy autót...
Kb. 10 centi hosszú sérülés keletkezett rajta. Nekem teljesen egyértelmű volt, h. meghagytam az elérhetőségem a másik gépjármű sazélvédőjén, a kár rendezése végett...
Ma felhívott a tulaj, és mint kiderült, szokatlan pozitív gesztus volt, amit tettem, mert az emberek inkább nem vállálják fel az ilyen vétkeket...
Érdekes...
Aktív témák
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SONY LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kb. 10 centi hosszú sérülés keletkezett rajta. Nekem teljesen egyértelmű volt, h. meghagytam az elérhetőségem a másik gépjármű sazélvédőjén, a kár rendezése végett...