Hirdetés
Aktív témák
-
Mivel ma vagyok 800 napos itt, a Ph!órumon, megosztok veletek egy történetet.
Tudtomon kívül rossz helyre parkoltam a házunk előtt, az egyetlen mozgáskorlátozottak számára fenntartott beállóba -nem néztem, hova állok, aztán már nem vittem odébb az autót. Figyelmeztettek a rendőrségtől, h. álljak odébb, amit én tegnap este meg is tettem. Viszont, gyakorlatlanságomnak köszönhetően az átállás ''rendkívül bonyolult'' művelete közben meghúztam egy autót...
Kb. 10 centi hosszú sérülés keletkezett rajta. Nekem teljesen egyértelmű volt, h. meghagytam az elérhetőségem a másik gépjármű sazélvédőjén, a kár rendezése végett...
Ma felhívott a tulaj, és mint kiderült, szokatlan pozitív gesztus volt, amit tettem, mert az emberek inkább nem vállálják fel az ilyen vétkeket...
Érdekes...
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Jóvanna?!

Le ne karatéjjozzá' má'!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem ''To loose it all?''
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kb. 10 centi hosszú sérülés keletkezett rajta. Nekem teljesen egyértelmű volt, h. meghagytam az elérhetőségem a másik gépjármű sazélvédőjén, a kár rendezése végett...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)