Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A legjobban pedig az tetszett, ahogy az ember kinéz a repülőről, és a zöld legelők apró, szablyos négyszögekre vannak szabdalva. Vagy a kis fehér kőkerítésekkel, vagy a szürke vagy barna utakkal. Olyan mintha egy kockás abroszt néznél.
Kicsit nagyobbak lesznek a kölykök, aztán húzunk ki valamelyik fapadossal körülnézni megint.
p -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Gyönyörű hely az egész, én bármikor visszamennék, akár hosszabb időre is. Mi is Londonban voltunk először, aztán onnét indultunk el északnak, fel egészen Edinburghig. Fantasztikus út volt, az élvezeti értékét csak az rontotta, hogy a buszon aludtunk - már amennyire bírtunk. Főleg kastélyokat, várakat nézegettünk, no meg a városokat magukat, a legnagyobb élmény talán Stratford-upon-Avon, és maga Edinburgh, mindkettőnek hihetetlen hangulata van, fél napot elsétálgattunk, csak a sok turista ne rontotta volna az összképet.

Aztán céggel jártam még ki Bristolba, az is fanatasztikus kis város, csak ott meg kevés szabadidőnk volt.
Angliával kapcsolatban néhány meglátás:
- A kajájuk a közhiedelemmel elentétben jó (talán mert a bevándorlók főznek).
- A sör annyira nem is drága.
- Szép nő alig akad, aki mégis, az valószínűleg nem helybeli.
- Rossz oldalon közlekednek, és a kormányt is rossz oldalra szerelték.
Egyébként nagyon barátságos, kedves és segítőkész mindenki, és általában is sokkal nyugodtabbak az emberek, mint felénk.
Sötétlelkű: Fogtál medúzát? Viccesen undorító jószág, és apálykor rendszeresen ott marad egy csomó partravetetten.
p -
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
error accurs while interprating your javascript code
[Error: name: SyntaxError message: Statement on line 65: Syntax error in call to eval: line 2 : Dialog.alert({url: ''../../../over18_iframe.php'', o ---------------------^ Backtrace: Line 65 of linked script http://www.goldengate.hu/ajax_new/js/application.js Dialog.alert('' error accurs while interprating your javascript code
'' + error, {windowParameters : {width : 300, showEffect : Element.show}, okLabel : ''close''}); Line 15 of inline#1 script in http://www.goldengate.hu/kismalac/kismalac_video/vid_other_flash/1839_2007050921042264610560_wmv Application.evalCode(''over18'', true); Line 2 of inline#2 script in http://www.goldengate.hu/kismalac/kismalac_video/vid_other_flash/1839_2007050921042264610560_wmv over18_check(); ]
Nekem ez van. -
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
a bizgentyűzetét már moddolta. a monitort még nem valószínű. egéren meg igen hülyén nézne ki egy bat
ja, és már abban is cserélt ledet... ez a nép ilyen, nem jó neki semmi, ami gyári. kiváncsi vagyok, mikor gyárt neki tetsző alaplapot, esetleg bele procit...
amúgy a monitor is egy elektromos hν-generátor. -
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem akarlak megbántani, de miért érdekel ennyire egy híres, kövér, nagyképű cigány ember, aki semmit nem tett le eddig az asztalra?
Különben az egyik unokatesója (a kismillió közül) nagyon jó barátom, de ez most részletkérdés. Az az ember annyit nem ér meg, hogy a számra vegyem a nevét. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én nem is tudom, hogy nem jutott eszembe eddig, hogy az üres tégelyt hamburgertartónak használjam, pedig teljesen kézenfekvő, pont beleillik, a mekisből még 2 is belefér szerintem
Majd az autósba a kasszánál odaadom a dobozt, hogy ebbe tegyétek ne a zacskóba, és még melegen is marad a kaja

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Így jár,aki türelmetlen
Az újdonságok árai két hónap alatt simán eshetnek 30%-ot. Én az s5600-asom 68k-ba került, mostmeg 42k-ért hozzádvágják.. Szerintem érdemesebb várni ezekkel néhány hónapot 
a 180k-ra azért értettem, hogy nagyonsok, mert annyiért már r1-t is lehet kapni, ami tudásban, képminőségben, azért megelőzi az s5-t.
[Szerkesztve] -
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Erről az az eset jutott eszembe, amikor nem voltunk otthon, a papa dolgozott a kertben. Az öreg nem veti meg túlzottan a piát, rosszul van, ha nem ihat (különben amikor iszik, akkor tök normális
). Megitta az összes Chivast, aztán amikor hazajöttünk meg fújolt, hogy milyen szar konyakunk volt csak itthon... (Hogy világos legyen: végig azt hitte a Chivasról, hogy konyak...)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bovebben: [link]
meg erdekelne annak a jateknak a neve, amiben mindenfele gepezeteket kell osszerakni a kovetkezokbol:
teniszlabda, tekegolyo, futoszalag, mokuskerek, biciklizo majom, banan rolo mogott, gyertya, kosar, madzagok dogivel (illetve nem eskuszom meg, de mintha lennenek kapcsolok, es izzok is) -
Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

VladimirR egy Isten, és mindenki Őt imádja

Ne idegelj mán te is