Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Valamit jól csinál, mert a lényeg hogy a saját asztalára mit tesz le. Én is leszarnám hogy kinek az asztalára mit teszek le, ha annyi pénz folyna be az ablakon, amennyit ki is tudok dobni rajta.
Egyébként lehet hogy nagyképű, de én akárhányszor találkoztam vele, és szóba elegyedtünk, úgy beszélt velem ahogy kell.
Volt már itt erről vita, de megint nem akarok belemenni. Lényeg hogy ha valaki valamit kihasznál, ha más nem akkor az emberi butaságot vagy egyszerűséget, akkor nem utálni meg irigyelni kell, hanem úgy forgatni a dolgainkat, hogy mi is jól érezzük magunkat. Ha valaki a saját erkölcseit és igényeit összeegyezteti, és jóval szerényebb körülmények közt is jól érzi magát, azért ne szólja le azt aki gazdagságra meg arra vágyik hogy beszéljenek róla, és ezért hajlandó bármire
Amúgy nem érdekel, csak követem hogy mi van vele, ha már egyszer szinte mindennap összefutok vele.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest