Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Az tuti, de ha köbbért akarsz kérni, akkor ahhoz előbb négyzetbért kell kérned...

Lásd: '' ...nem lesz kit moderizálni amíg én leszek, majd kérek fizut is érte, vagy köbbért vagy napszámot... ''
csapos: dehogynem, csak próbálom közben hígítani valamivel a sok szörnyűséget ami a fülemre jön
Egy-egy postot kb 4-5 hívás alatt írok meg, mert mindig megszakítja a billentyűzetverést a bejövő hívás...pl most is...Naszóval nézegesd meg a verdát a Milyen autót vegyek totyikban, feldobtam 1-2 képet hogy örüljön a jónép ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 86% Akku Újszerű Kártyafüggetlen.1 Év Garanciával!
- Apple AirPods Pro 2 USB C
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy-egy postot kb 4-5 hívás alatt írok meg, mert mindig megszakítja a billentyűzetverést a bejövő hívás...pl most is...Naszóval nézegesd meg a verdát a Milyen autót vegyek totyikban, feldobtam 1-2 képet hogy örüljön a jónép ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)