Hirdetés
Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Köszi

Rákerestem magamra, elég érdekesen működik a kereső: nekem nem tűnnek konzisztensnek az eredmények. Eleve a fáradt gőzös, interaktívos topik aktivitást hol mutatja, hol nem (direkt arra szűrve: ''nincs találat''
) más szűrési feltételektől függően.
De rengeteg más topikra is emlékszem ahová sokat írtam, de a listában nem jelenik meg. -
vati
senior tag
ha már szóba került a keresés: hogy tudom legyűjteni azon topikok listáját, amihez valaha hozzászóltam?
-
vati
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]
működő oprendszert másik vinyóra/partícióra, onnan GetDataBack. -
vati
senior tag
Szerintem jobban jársz az autópályával, haladósabb kevésbé fárasztó.
Egyébként ha nincs GPS-ed, és az analóg optikai gps (autóstérkép+útszéli táblák) használata visszarettent, akkor itt van pl. ez: http://www.utvonalterv.hu/ [link]
Indulás Bp:, Érintve: Veszprém, Érkezés: Zalakaros, majd ''Útvonaltervezés autóval'' és lőn...
Kapsz térképet, plusz egy itinert hogy hol merre kell lekanyarodj.
Várostérképekre ott a www.terkepcentrum.hu, aztán kalandra fel.
szerk: utca-házszám szinten megadhatod, hogy honnan hova mész.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) más szűrési feltételektől függően.