Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
telefonon meg-közvéredény-kutattak
mivel a néni hangján hallatszott, hogy nem igazán lelkesedésből, inkább csak kereset-kiegészítésként csinálja, ezért nem voltam bunkó, válaszoltam. bár az értékelési szintek kb. az iskolai 5*, 5 5/, 4, 4/, 1 jegyeknek felelt meg, így elég érdekes volt ''értékelni'' a zinternetszolgáltatót. nomeg a kérdések egy része... rossz kérdésre csak rossz válasz adható.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mivel a néni hangján hallatszott, hogy nem igazán lelkesedésből, inkább csak kereset-kiegészítésként csinálja, ezért nem voltam bunkó, válaszoltam. bár az értékelési szintek kb. az iskolai 5*, 5 5/, 4, 4/, 1 jegyeknek felelt meg, így elég érdekes volt ''értékelni'' a zinternetszolgáltatót. nomeg a kérdések egy része... rossz kérdésre csak rossz válasz adható.