- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Valami baja van a tápomnak
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
AND1
őstag
Este itt hallgatok magamban számokat és valami érdekesre lettem figyelmes...
Kiváncsiságból mostanában töltök régebbi számokat is le...illik ismerni az eloző generációk nagyjait is azért :)) Na szal épp a Led Zeppelin-nél tartottam. Lejött a Kashmir cumü számuk. elkezdem hallgatni. Mondom ez ismerős valahonnan.Nem, nem jutott eszembe...aztán hosszas gondolkodás után leesett hogy ez az alapja a Puff Daddy-Come With Me(OST of Godzilla) cimü számnak. De nagyon durva hogy nem elég hogy ''elcsórta'' hanem fullra ugyan az...minden ritmus benne. Akár fel is énekelhetné pufpapa miközben a Zeppelin játsza mert csontra ugyan az :)
Remélem nem untattam senkit csak gondoltam irok egy kis érdekességet igy az éjszaka közepen...és hol is lenne ennek jobb mint az OFFTOPIC-ban. :)
Tehát ezt hallgassátok meg egymás után ha ráértek:
Puff Daddy-Come With Me = Led Zeppelin - Kashmir
Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest