Hirdetés

Aktív témák

• rog

addikt

válasz PeliScan #1482 üzenetére

milyen ertekeit?
    arrol szol hogy milyen a sziget utani elso nap erzese. milyen volt atmenni a sziget forgatagan, es hagyni hogy a sziget forgataga is atmenjen rajtunk.
    milyen ize van a szanknak, mitol zug a fejunk.
    igen az utolso nap megviselt vagy, es a nagy durranast akarod a vegere, ha nem jon hat csalodotta valsz, es talan meg azon is karrogsz amin maskor nem.
    nekem total az jon at, hogy a szerzo igenis ismeri es szereti pl az animat, meg az attackot. es szerette volna, ha jo lesz. tobbet vart. nem kapta meg.

irj mar legyszives a szerzonek, hogy mondja el neked miert is irta ezt a cikket. mi volt vele a celja. nem az hogy neked megmondja milyen zenekar a mittomenmi. hogy hogyan kell eloadni egy szamot. de meg csak azt sem hogy mit gondolj.
    csak is kizarolag a sajat szubjektiv pici vilagabol nezve egy oldalban a sziget utolso napjan felhalmozodott elmenyei kozul a legmeghatarozobbat leirta.
    baing, nem voltak neked szimpatikusak. te mashogy irtad volna, masrol. (erre jo pelda az azota folkerult 2 masik iras)

szerintem ennyi a tortenet. nem tudok mit hozzatenni.

ja elemzes. igen van elemzes is az indexen. ez nem az. ha az lenne akkor mar ketto lenne belole, de szerintem azt nem akarna a szerkeszo. o inkabb egy elemzest, es tobb egotripet (or what) akar.

Aktív témák