- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Akkor nemértem. Tuti hogy jól van beállítva a BIOS? Úgy állítsd hogy a CD legyen a first boot device, a többire ne is állíts semmit, és még azt is kapcsold be hogy ne próbáljon más eszközről bootolni.
Ha több optikai meghajtó is van a gépben akkor ptóbáld meg mindegyikben, mert lehet hogy az egyikről próbálna bootolni a lemez meg a másikban van.
De majd biztos jön valami nálam okosabb ember is, nameg mennem kell sörözni. -
Hold
őstag
Üdv Mindenkinek
Elnézést hogy nem tudom a kérdésemet hova kell beírnom de nem találtam hasonló topicot, vagy vak vagyok.. Elnézést akit zavar a kérdésem
XP Prof rendszer helyett hogy tudok Milleniumot felrakni, fontos lenne kérem válaszoljatok levélben
Mill cd nem Bootol, nem tudom hogy kell felrakni akkor -
-
MyKonzerv
senior tag
válasz
Viktor0610 #286 üzenetére
az a rádküldöm az APEH-et smileytól milyen messze van? csak mert nem látom
-
-
MyKonzerv
senior tag
válasz
Viktor0610 #284 üzenetére
(seggmutogatós smiley)
makróökonómiát tanulok éppennéhány gyöngyszem a zinfláció című fejezetből:
''Az emberek szó szerint körberohangálnak, elszórják a pénzüket, mint a forró krumplit, még mielőtt a pénz értékvesztése megégetnl a kezüket.'' ---> Weimari Közt. hiperinflációjának jellemzése
másik: ''Ha ennyire költséges a munkanélküliség, miért nem élénkítik a kormányzatok a keresletet, hogy megszabaduljanak tőle? Miért huzzák félre a központi bankok a puncsos tálatépp akkor, amikor pezsegni kezd a makrogazdasági parti? -
-
MyKonzerv
senior tag
moderátor party van vazze?
-
I_Am
veterán
válasz
parandroid #280 üzenetére
''Mindent megteszek, hogy én legyek az első,
Hisz a fődíj egy csíkos napernyő,
Majd a fejem felett azt forgatom,
Miközben ezt a dalt dúdolgatom!''
ps: -
Bash
őstag
válasz
parandroid #274 üzenetére
Pár napja még itt papolt pléhpofájú kollégánk, hogy mennyire utálja a privátokat, meg az SMS-eket, erre ma ő az első, aki észrevette az újítást.
-
MarKoo
addikt
válasz
parandroid #274 üzenetére
Tudom. Mert ez már reggel 8 óta így van, ha jobban belegondolok.
Más: Szerencsére most nem fáj a fogam, csak enyhén zsibbad a pofám az agyammal együtt. -
tildy
nagyúr
-Nem ma van az a buli?:S LEsz?
-
sasa311
veterán
válasz
parandroid #261 üzenetére
A saját keresője nem találja meg
Na asszem nekiesek az OT28-nak -
sasa311
veterán
válasz
parandroid #254 üzenetére
kicsit lemaradtam a történésekről, hová tűnt?
Mióta Volkovy visszajött nem láttam -
MarKoo
addikt
Nem csak a seggem maradt itthon (nem mehettem Grafiqs bulijára), hanem tegnap este óta veszettül fáj a fogam is. Most úgy be van dagadva, hogy a pofám félig tudom csak kinyitni és besz@rok a fájdalomtól.
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #235 üzenetére
Nem. Az 1-es beállítás mindig max 1 mailt küld két ''olvasatlan privátok megnézése'' cselekedeted közt.
Ergo ha most külddök neked 6 privátot, és te nem nézed meg mindet azonnal, csak akkor veszed észre mikor már mind a 6 ott van (pl nyaraltál 1 hétig) akkor erről csak 1 értesítő mailt kapsz. -
-
zsiga667
addikt
válasz
Viktor0610 #233 üzenetére
''Mi a különbség a két privát értesítés között?
''
Onmouseover megmondja.
Egyébként az egyik mindig csak az első új privátról küld emailt, ha utána kapsz még hat másikat akkor se küld csak ha már megnézted az előzőeket.
A második meg mindegyikről küld. -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #231 üzenetére
Igen, ismét fejlesztettem egyet a szekción.
-
Eltűnt az olvasatlan privát üzeneteim rész.
Valaki legyen szíves, küldjön egy privátot, h. lássam, h. mutatja az érkezett üzit!!!
(Magamnak nem akarok, olyan snassz...)
Köszke!!! -
Panther
HÁZIGAZDA
-
-
Bubu79
addikt
Valahol olvastam egy viccet ezzel kapcsolatban...
Az amerikai, az orosz és a magyar beszélgetnek, hogy ki tud gyorsabban építkezni.
Az amerikai:
- Mi olyan gyorsan építkezünk, hogy amikor az Empire State Buildinget építettük nagyjából a felénél jártunk és leszóltunk, hogy be lehet szállni a liftbe, mert azonnal indul...
Az orosz:
- Ez semmi mi olyan gyorsan építkezünk, hogy amikor építettük a Transz-szibériai vasútvonalat, a felénél jártunk de már szóltunk Moszkvába, hogy indíthatják a vonatot...
Mire a magyar:
- Ez mind semmi, mi 9-kor elkezdtük építeni a szeszfőzdét és 9:30-kor már mindenki hulla részeg volt...
Tudom ez a vicc topikban inkább elférne, de szerintem fedi az átlag útfelújítós világszemléletet...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Iskolákban általában van kihelyezett gyűjtő, kérdezz rá valamelyik szomszéd kissrácnál. Legalább benne is fejleszted a környezettudatot. Nagyobb üzemekben is kötelező (nálunk is van, pedig csak a cég nagy, az üzem nem).
Szerk: olyanról is hallottam, hogy iskolai akció keretében alsósok pirospontot kaptak bizonyos mennyisségű szárazelem begyűjtéséért, úgyhogy mindig lelkesen jelentkeztek a lemerült elemekért.
p -
net84
őstag
válasz
Lord Zero #218 üzenetére
nem tudsz a decemberiről egy pontos verziószámot? telepíthetőben megvan, de nememléxem, hogy telepítettem-e...
Jeges: elvileg a városgazdálkodás (Városgazdálkodási KHT) álltal üzemeltetett szemétlerakóknak van veszélyes hulladék tárolására alkalmas konténerük. Talán keress egy ilyet...
Boldog névnapot így utólag minden Gábor nevű fórumozónak!
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
nem tudja vki, hol lehet megszabadulni lemerült akkumulátortól pest-szolnok útvonalon?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én meg olyat láttam, hogy egyik nap elkezdték felújítani Érd felső vasútállomást, lezárták az utat -- egy hétre rá már körbe is volt kerítve az egész!
Sőt, olyan is volt hogy leszórták murvával az utcánkat egyik nap, és egy hétre rá már megint szar volt az egész. Na ezt übereljétek.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
vki, akinek megvan a decemberi dx9c frissítés, megtenné nekem, h megnézi, mi a registryben a pontos verziószáma? (hkey_local_machine\software\microsoft\directx útvonal a nyerő), köszönöm
-
tiv83us
veterán
Meg is latszik mennyi ido alatt huztak fel...
/Ez all az ajton: ''Drive True nyitvatartas: x-y''...stb. Az a vicces, hogy meg szoltunk is a penztarnal, hogy ne tegyek magukat nevetsegesse ezzel a kiirassal legalabb a kulfoldi turistak elott, de a csaj csak vigyorgott, azt sem tudta mirol beszelunk.../ -
Bash
őstag
Így utólag belegondolva lehet, hogy ez is része a városban az elmúlt pár hónapban történt McDonald's-ok átalakítási programjának. Kettőről biztosan tudok, amik a közelmúltban lettek átalakítva, de azokat nem rombolták földig, az egyikben pl. a drive-thru az építkezés alatt végig üzemelt.
Más: dél-afrikai barátnőddel összemelegedtél már?
Lord Zero!
Mindkettő. Egyrészt már rákészültem, másrészt meg a legközelebbi McDonald's-ig ezentúl +3 mérföldet kell mennem. -
Bash
őstag
Bosszús vagyok.
Gondoltam legurulok valami vacsoráért a közeli McDonald's-ba. Kiteszem az irányjelzőt, fordulnék be, hát mit látnak szemeim. El van kerítve az egész, az épület pedig sehol, a föld szépen el van egyengetve. Egyedül a nagy tábla maradt meg az út szélén belőle, pedig nincs egy hete sem, hogy legutoljára onnan hoztam vacsorát magamnak. -
Sipi
addikt
Grafi! Legalább holnap estig bírd már ki, különben szarban leszünk.
1. Pár rekesz sörrel nem biztos, hogy beengednek az intenzívre, hogy meglátogassunk.
2. Hóttrészegen nem biztos, hogy jól bele tudjuk önteni a sört az infúziós tasakodba.
Sipi -
erdey_a
addikt
Lehet ma Magyarországon legálisan gázsprét vásárolni és tartani???
Csak mert úgy néz ki (kop-kop) hogy Kedvesem talált állást, de késő esténként fog hazajárni és ez az a minimum amit a biztonság kedvéért meg kéne lépni. -
parandroid
félisten
Tudom, hogy rég jártál erre, azóta kitaláltak egy olyat, hogy kedvencek. Rákattintasz a 'hozzáadom az aktuális témát a kedvencekhez' gombra, és máris ott van a topik a jobb oldalon.
És akár 30 különböző témát is lmenthetsz oda, nem midig csak 5 látszik, mint az 'itt szóltam hozzá' szekcióban, és frissítgetni sem kell. És ami nem kell, azt ki is törölheted onnét. Zseniális, nem?
p -
Integra
titán
jobbra fel, off
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
God Vazzeg #202 üzenetére
Lehet.. Nem egyszerű az a hely.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest