- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Superman meséli: - Te Batman, képzeld, ahogy replök, meglátom a Macskanőt
egy tetőn, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy napozószékben, s
kéjesen vonaglik. Annyira megkívántam, hogy odarepültem, s durr bele...
- S nagyon meglepődött a Macskanő?
- Hát igen ... de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kalandor #689 üzenetére
hmmm... végülis ez is összejöhetett volna nálam is. no mindegy.
az más kérdés, hogy ez árukapcsolás. az adsl ászf-jében majd utánaolvasok, hogy a telefon valóban szükséges-e hozzá (nem a vezeték, mert addig eljutottam, hogy anélkül elég nehezen megy). ha nem, akkor irány a nhh.
-
ngabor2
nagyúr
melyik metró újságot? mert én hirtelen legalább 3-féléről tudok (reggeli bulvár, áruházi reklám, békávés tömegközlekedési unaloműző).
más: hallottam, hogy meg lehet oldani, hogy telefonelőfizetés nélkül legyen adsl-kapcsolatom. aki tudja a módját, pü-ben leírhatná. publikusan sehol nem láttam leírva, tehát gondolom kiskapus módszer. de ha nem muszáj, nem fizetnék havi +3200ft-ot olyan szolgáltatásért, amit nem használok. -
jasszer
őstag
válasz
kraftxld #675 üzenetére
1. Viszik a haveroknak az otthonba / lépcsőházba / stb.
2. A háborút megélt nyugdíjasokon (pl. nagymamám) végtelen ciklusba ágyazott spajzolási algoritmus fut, hozzászoktak h eltegyenek mindent azokra a napokra amikorra már nem lesz semmi...
3. Bűneset elkövetésén morfondíroznak és újságpapírból vágják ki az üzeneteiket, megtévesztendő a hatóságokat. -
Lord Zero
addikt
ezekre az asszociációkra visszatérünk pár évtized múlva, oké? de ígérd meg, nem fogsz infarktust kapni
imádom a generációs koncepció-inkompatibilitásokat
sosem lesz megfelelő patch hozzájuk - ami fut az egyik rendszeren, kifagy a másikon, de legalábbis bugzik
ez egy ilyen dolog -
QuarK
senior tag
válasz
kraftxld #679 üzenetére
wc papírnak
vagy kiscsákót hajtogatnak; majd lemennek a játszótérre, beszédbe elegyednek a kis gyerkőcökkel, majd snitt: berendezett hálószoba, fények, kamerák; előkerül a cukorka is...
oops, elszaladtam az asszociációval.
De pl. Te se találnád ki, hogy a dédmamim miért gyűjtötte a tejeszacskókat? Valahogy speckó módon felszabdalta őket, és lábtörlőt ''font'' belőlük.
That's just so weird. -
kraftxld
félisten
Komoly szociológiai kérdés:
A nyugdíjasok minek hordják 10-essével a metró újságot?
3 perc alatt míg kávéztam elhordtak vagy 100 db-ot. -
tildy
nagyúr
Ha összejön igen, ha nem jön össze, akkor is go west (Anglia, Írország, vagy ha páromnak megtetszene, akkor Németo. )1-2 éven belül . Egyébként meg már megvan az új ''szerelmem'' , de szerintem már magadtól is rájöttél , hogy mi. Ha maradok itthon, max akkor lesz daciam. (Főleg, hogy hajt a vágy, hogy kiderítsem tényleg milyen is, necsak ''képzelődjek róla'' ..Szó-szó: még mindig tetszik: )
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
1. mondat: Na végre valamiben egyetértünk
2. Ebben talán nem
tiv: ajajajjj! Hm. Ne már... A végén én is erre a sorsra jutnék odakinn?(Már elkezdtek ''oltani'')
(Egyébként nagyon elégedett vagyok a ponymmal, pöpec állapotban van belülről
)
Hála égnek a ''márkám'' elég felkapott odaát is, szóval lesz miből válogatni. De azt hiszem maradok a tiburonnál/accentnál
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
_Volkovy_ #667 üzenetére
Igen volt egy kis Mazdam meg regen, /meg neon csovek is voltak alatta
/ de egy ido utan ugy voltam vele, hogy kell a fasznak az, hogy ne halljam a sajat hangom az utasterben mikor beszelek valakihez /a kipufugozajtol/, meg nem is tudtam kenyelmesen megreggelizni/megkavezni a kocsimban a kurv@ manualis valto miatt, ugydontottem ideje lecserelni.
Aztan utana rajottem, hogy egy nagy, kenyelmes, eros kocsit nem helyettesit szamomra semmilyen sportauto.
ui: De ha egyszer gazdag leszek, akkor lesz hobbinak egy sportkocsim is, de akkor az Dodge Viper lesz, vagy egy Chevy Corvette. -
_Volkovy_
nagyúr
-
jasszer
őstag
Szerintem kár vitába bonyolódni: az amerika, amerikai léptékkel, pénztárcával is igényekkel, ez pedig Mo. Más kérdés h én jobban érzem magam a helyi viszonyok között. (ezen a téren) A belinkelt autó szolgáltatásaiban biztosan felülmúlja a honi járgányokat, de nekem nagyon ''steril''. Nem is szeretem az új autókat.
Enyém a 666-os hsz.
[Szerkesztve] -
-
_Volkovy_
nagyúr
hagyjad már a Ladákat..
azok még akkor is autók lesznek, amikor ezek a csiribiri gettósuvok már rég szétestek.
a másik, hogy nézzünk már meg egy 60-as évjáratú amerikai autót károsanyag-kibocsátás szempontjából, és azt tegyük a lada mellé. a lada motorját a 60-as években tervezték..
ki a faszom akar mobile home-ot szállítani? ez nem a hülyék országa, ez Európa..
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
$2.70 korul. Ugyhogy felolem fogyaszthat, viszont cserebe kapok egy eros, biztonsagos autot. /Nemtudom a kornyezetszennyezsnek mi koze a motor nagysagahoz, illetve a fogyasztashoz. Ha megmernenk, hogy ez mennyi karos anyagot bocsajt ki 100 merfoldon illetve megmernenk egy Ladat, igen kulonbozo adatok jonnenek ki./
#661: Azt azert vedd fel nekem videora, muterod kisautoja mikor huz el egy hajot, vagy egy mobilhome-ot -
tiv83us
veterán
Az lehet hogy ronda szerinted, de legalabb ellehet menni vele hosszabb tavra ugy, hogy ne szakadjon le a hatad/vallad, elfer benne 6 ember kenyelmesen /nem ketto/, utana kothetem a hajomat (
), van benne hutolada, lesz benne LCD kijelzo DVD-lejatszoval es meg az eselyem is joval tobb ha netan baleset er a tulelesre.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #657 üzenetére
Ha nyomom neki, az enyém is benyel ennyit.. Szériamotorral.
-
Ebben azért nem lennék biztos...
Tuti, megeszik vagy 15-20 litert százon, ami nem kevés...
fokukac:
Tisztában v.ok vele, h. nem...
Szomorúan emlékszem a Kóla, puska, sültkrumpliból arra a részre, mikor a rendező azt nehezményezte, h. senkit nem érdekelt, h. nem látni a szmogtól a Hollywood feliratot az xy helyen... -
fokukac
nagyúr
válasz
Viktor0610 #653 üzenetére
szerinted ez egy amerikait érdekel?
ahol mindenki 3-5 literes motorú batár autókkal szaladgál? -
tiv83us
veterán
válasz
Viktor0610 #653 üzenetére
Fogadjunk negyed annyit sem szennyez mint egy Lada...
-
-
-
_Volkovy_
nagyúr
Én direkt ezért vettem gyári állapotú Ladát, mert ez volt a tervem, és ilyenből érdemes kiindulni, nem rozsdaboglyából.. (az más kérdés, hogy az olajnyomással a megvétele óta gondok vannak)
Kőkemény rallygép lesz belőle. Mire összeáll, remélem vezetni is megtanulom.
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
Kap majd két kagylóülést, 50-es kipufogórendszert 4-2-1 leömlővel, direktszűrőt, sperrdifit , dupla 40-es weber+zsugorrá alakítjuk+sporttengely, 15-ös OZ Superturismo-kat gumival, zöldszilentek, ültetés, 2-2 centi szélesítés, és VFTS spoilereket a végére..
Össze lehet számolni, hogy mindez mennyibe kerül, nekem sírhatnékom van az összegtől..
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Hello.
Ösztöndijat csak nappali tagozatos hallgatók kaphatnak, vagy azok is akik levezősök? -
-
ngabor2
nagyúr
visszatértem közétek
ugye örültök? (miért nem?)
-
Passz, kehet, de ha ez így van akkor a kártya szinte ingyen volt. 3 éve vettem 35K-ért, csak digit kártya analóg/digitális bemenettel (USB és 2 féle firewirecsati) , egy 5 1/4-es előlappal, 3 fullos szoftverrel, hardveres mpeg tömörítésel.
Tildy milyen kereke van a kocsidnak, hogy nem lehet róla levenni? (Nincs ráheggesztve?)
[Szerkesztve] -
-
-
tildy
nagyúr
Én nem. Nekem van az anélkül is, hogy nézném
(Már csak nevetek rajta, és várom, holnap vajh milyen csapás talál meg...)
Cicero? napom? Lassan már a hétnél járok...
(Ma csak a foodexpresses kajám tálcájának széle tört le, így szépen csorgott belőle az aznapi ebédem leve a táskámba.... mondjuk ananászos csirke volt, szal nem túl sok lé volt...)
[Szerkesztve] -
Cicero
őstag
Valaki nézi a Vészhelyzetet?
-
sasa311
veterán
Én is, mert félek a BSA-tól
De mivel csóró is vagyok, erzért nem veszek meg semmit csak ingyeneset használok
De akkor már le is írom:
M$ Office helyett Openoffice-t (openoffice.org)
JetAudio-ból az ingyeneset.
AVG free virusirtót.
böngészni firefoxot
Természetesen a Vindózom is legális
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- World of Tanks - MMO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest