- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #3343 üzenetére
''ennyi mínuszt egyszerűen nem lehet napi 2x15 perc biciklizésnek betudni.''
Az biztos, mert ennyit én is szoktam bringázni melóba menet, meg hazafelé... Az a baj, hogy nálam sem a szobamérleg mondja ezt, hanem a cégnél található OMH hiteles, max 150kg-ot mérő szerkezet... -
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #3338 üzenetére
Esetleg postázhatnád az összerakási útmutatódat - egy 10-est szívesen leraknék így én is
t|-|om!: Akkor a mélységünk majdnem egyforma - én 183 vagyok, csak ehhez a súlyarányom nem az igazi... A 103-at kicsit sokallom - szuszogok, mint a d.sznó.. de már legalább nem 116...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Közben elolvastam még egyszer a hsz-edet és másodszorra nekem is az volt a benyomásom, hogy félreértelmeztem a mondanivalódat és csak egyszeri alkalomról van szó...
Bocsi
Sajna van olyan ismerősöm, aki napi feszültségoldónak használja az alkoholt - Ő állítólag bort iszik ( kannás, tablettás rettenet... ).
Rajta keresztül elég jó képem lehet arról, hogy milyen következménye van az ilyen fajta ''nyugalomvágynak'' és nem igazán szeretnék hasonló helyzetbe kerülni...
Sajnos Neki hiába beszél az ember - meggyőzhetetlen... -
Bubu79
addikt
A probléma ismerős - szerintem sokan jártak már így rajtunk kívül is...
Én speciel nem bántam meg a váltást - elég nagy fricska volt a főnökömnek azt is, hogy az a cég, ahol eddig a karbantartást csináltam az ő cége égisze alatt, kapva kapott az alkalmon és alkalmazott...
Akikkel jól kijöttél nem haltak meg - nyugodtan tarthatod velük a kapcsolatot, a jövő pedig még sokkal jobbat is hozhat
Csak ezért ne kezdj el sörözni - az nem vezet sehová ( legfeljebb az alkoholizmusba, de az szerintem nem olyan jó buli, hogy nap-mint-nap műveld ) -
Bubu79
addikt
válasz
Panther #3294 üzenetére
Csak nem Te törölted az első topikját?
Mintha szélesebbek lennének a gombok a hsz-beviteli ablakban - ezen ügyködtél?
#3296 PeterkeT: Mozilla alatt a megjelenés nem változott az az avatarok környékén
Pedig már lehetne nagyobb rutinja a nyitást illetően - gyakorolta eleget... - Leszálltam a témáról
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
parandroid #3287 üzenetére
Hmmm... Den vajon képes arra, hogy kitiltson Téged? Morcosnak tűnt...
#3293: Költői kérdés volt csupán; csak sokalltam a kérdőjeleket a hsz-ében
_Volkovy_ :
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Nemsokára felpörögnek a BAN gombok alighanem...
Régi ismerős a láthatáron...
Már a második topiknál tart...
[Szerkesztve] -
-
Bubu79
addikt
Ez nem sértheti ( ha megvalósul ) a személyiségi jogokat?
Hiszen így a kedves TV előtt tespedő fáradt jó munkásember korlátozva van a szabad csatorna választáshoz való jogában
#3099: eznem véletlenül volt ám ott
''én már ezért is ütni tudnék'' - vagyunk ezzel így egy páran
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Nem vízionáltam rendőr tv-t, de azért az csak farokság, hogy ilyet egyáltalán fejükbe vesznek - lassan már tényleg úgy van egyébként is, hogy két reklám közt van egy kis műsor...
Kreatívnak kell lenni, de nem ennyire
#3097: Amíg csak szabadalom, addig nem túlzottan érdekel a dolog...
Levédik? - hát legyenek vele boldogok, csak ne az én idegrendszeremet rongálják vele
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
burgatshow #3079 üzenetére
Ezek után gondoljunk csak vissza - mi is a Philips jelmondata?
''Philips - Let's make things better'' egyem a szivüket... -
Bubu79
addikt
válasz
ladybug #3083 üzenetére
Köszönöm szépen
, majd igyekszem megszolgálni, mert ez még csak az elméleti vizsga volt - most kezdhetek majd vezetgetni, ezért is írtam, hogy reszkethetnek a városi puhatestűek ( az oktató hívta így a gyalogosokat - bár azt is mondta rájuk, hogy kétpálcikás / céllövölde rulez /
)
MUŁĐER #3077: Mekkora bizniszt lehet majd építeni a TV és egyéb video eszköz hekkelésre
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Ahoy mindenkinek!
Tudom van a témának külön topikja, de azért megosztom itt is ( igen, azt is tudom, hogy senkit nem érdekel) , hogy rossz idők várnak a kedves dunaújvárosi gyalogosokra
Most végeztem a KRESZ vizsgával, és a rutintalan vizsgáztatók nem gondolták végig, hogy kinek a papírját írják alá megfelelt minősítéssel
Átmentem, úgyhogy mehetek vezetni
5 hibaponttal végeztem - ebből 3 volt olyan, amivel nem emlékszem, hogy összefutottam volna, kettőt pedig benéztemDe biztos csak a vizsgadrukk
Gratulációt nem kérek, virágot az öltözőmbe...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
Thulcandra #2553 üzenetére
Van úgy, hogy az ember nem sokat tehet az ügyben, hogy hova költözök, mert a ''viszonylag olcsó'' lakások közül csak a panel jön szóba...
Undorítónak és antiszociálisnak tartom, ha valaki nem tud normálisan együtt élni másokkal egy olyan közösségben, ahol mindenki tudja, hogy az is meghallatszik, ha valaki egy erősebbet szellent...
Az alapvető kultúrához szerintem az is hozzátartozik, hogy az ember figyel másokra - én nem tudnék úgy élni, hogy tudom, a szomszédok utálnak...
Nekem is lenne mivel zajongani - egy pár jóféle hangfal van itthon a PC speakerek mellett ( 2X150W, home made.. ), meg egy ezer éves, de tuti Videoton erősítő, de ha hangosan akarok zenét hallgatni, akkor a fejemre rakom a fülest és kész...
A gond úgy néz ki megoldódott - de csak remélni tudom, hogy a következő lakó normális lesz...
Tildy: mint írtam, az emberek jó része nem engedheti meg magának, hogy oda költözzön, ahová szeretne - sajnos én is ebben a tömegben leledzem - hidd el én is szívesen mennék kertes házba...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
Thulcandra #2548 üzenetére
A kedves szomszéd majdnem elérte nálam nemrégiben, hogy elharapjam ( a torka után ) a kapcsolószekrényben lévő kismegszakítója bejövő vezetékét... ( szintén panel.. )
Az átokgfajzat nem elég, hogy hangosan járatta a HI-FI-t, de - tetézendő a dolgot - legalább 5X hallgatta meg ugyanazt az ótvar tuci-tuci számot, és még ''énekelni'' is volt pofája hozzá...
Nem kicsit lettem agreszív tőle, de az alsó szomszéd megelőzött ( túlordibálta a HI-FI-t), és elhallgatott a borzalom
Szerintem ha nem költözött volna el a fickó a szomszédból ( albérletnek van kiadva a lakás, amit egy darabig ő bérelt ), biztos valami szörnyű baleset érte volna...
Egyszerűen nem értem egyes emberek hozzáállását... -
Bubu79
addikt
Őszinte leszek - a mai napig én sem nagyon figyeltem, de ma ( valamilyen okból ) benéztem, és az ottani fejtegetések között találtam érdekes dolgokat ( mindkét oldal részéről ).
Sajnos az lett a vesztem, hogy tovább nézelődtem - ezt nem lett volna szabad, túlságosan vehemensen védik egyesek az álláspontjukat, nem feltétlenül az emberi keretek között...
Nem is figyelem tovább, mert még a maradék jókedvem is elszáll...
Sajnos a kampány egyes részei nagyon megfogtak egyseket...
Na de most már befejezem a politika topikon való szörnyülködést -
Bubu79
addikt
Jó kis analíziseket lehetne készíteni, az már igaz
Érdekes, hogy míg a többség tud kultúráltan nyilatkozni ( álljon bármelyik párt mellett is ), néhányan az útszéli köpködős kampány stílust átvéve csak a hülyeségeiket szajkózzák... Szomorú, hogy ennyire befolyásolható az emberek egy része... -
Bubu79
addikt
válasz
Motion_Blur #1564 üzenetére
''nem válasz akart lenni'' - ez akkor is veszett
Sok pihent agyú ember, mikre nem képesek... -
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #1482 üzenetére
''egy huszonöt éves debreceni egyetemistának több mint tízmillió forintja bánja, hogy belement az e-mailben ajánlott üzletbe.''
Ezt nevezemegyetemista létére egyszerű lehet, mint egy százas-szög...
Mielőtt a helyesírásom kerülne szóba én sem végeztem egyetemet
Eszméletlen, hogy mibe bele nem ugranak emberek...
Mindegy - ahogy te is mondtad - jót röhögtem rajta én is
Panther-D: az az igazság, hogy a cikket már csak utána olvastam el, eszembe sem jutott komolyan venni
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Kicsit utánabámultam a katamail.com-nak - jókedvű olasz diák lehetett a feladó
neduddki: Vajon mióta járhatja a világot eme remek szerzemény? Lehet, hogy valami robot küldözgeti véletlenül meglelt címekre?
Mindenesetre nem kicsit nézik madárnak az embereket- kíváncsi lennék hány ember dőlt be ilyen marhaságoknak
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #1476 üzenetére
Ez nekem új volt, bocsi, ha már van akinek unalmas
Nem kicsit lepődtem meg amikor megleltem a postaládámban a szeretetcsomagot
Bár annak azért fel kellett volna tűnnie, hogy egy ideje nemhogy le nem zuhannak, de mégcsak fel sem szállnak a Concorde-ok
Erről a csodás címről érkezett a szösszenet: hsbckhan@katamail.com gyanítom, ez olyasmi lehet feléjük, mint a freemail nálunk...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Jó szórakozást !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Good day,
I sincerely seek your honest assistance and contribution to this crucial business that is very important to me and if you are not interested in the proposal, please accept my apologies in advance.
I am Mr. Iqbal Ahmed Khan, the Managing Director Hong Kong & Shanghai Bancorp HSBC Amanah Finance, London, United Kingdom and the chief executive officer, HSBC Middle East, Dubai, UAE.
[link]
In my department I discovered an abandoned sum of 20.5 million dollars in an account that belongs to a foreign customer of my bank who died alongside his wife, Children and other relatives in the Air
France concord plane crash bound for New York in their plan for a world cruise. See the link below:
[link]
This late customer has an account valued at 20.5 million dollars. Already, the bank has issued a notice for any of his next of kin to come forward and redeem the money or the bank will take over his
account. Unfortunately from our investigations and confirmations from his attorney he has no family member to stand in as his next of kin.
Since the bank has been unsuccessful in locating the relatives of the deceased for some years now, and with the bank giving a deadline, I now seek your consent to present you as the next of kin
of the deceased so that the proceeds of this account valued at 20.5 million dollars could be paid to you and then you and I can share the money. 50% for me, 40% for you and 10% for miscellaneous expenses that might arise. I have been in contact with his attorney who is also a part of this business, who also has all the necessary information that can be used to back up our application.
Obviously we need to conclude this business as soon as possible before the money goes into the Bank's Treasury because the HSBC banking law and guideline stipulates that if such fund remains
un-claimed for 6 years, the money would be declared unserviceable by the bank particularly and transferred into the Bank's Treasury as un-claimed debt.
All I require is your honest co-operation to enable us see this business through. I guarantee that this will be executed under a legitimate arrangement that will protect you from any breach of the law. Trust me; this is a Risk free business relationship.
Please send me your full name and address, telephone and fax numbers to enable us discuss further about this transaction.
Best regards,
Mr.Iqbal Ahmed Khan
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Linkesítettem az általa küldött két címet, hogy könnyebben lehessen követni a dolgot...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
A mai nap folyamán két példányban kaptam levelet egy bizonyos Mr.Iqbal Ahmed Khan úrtól, aki forrón érdeklődik holmi személyes adatok iránt ( teljes név, cím, telefonszám, stb. - csodálatos módon a vércsoportom nem érdekli
).
Az adatokért cserébe egy bizonyos pénzösszeg szerepel a mondanivalójaában ( 20,5 millió dollár ), aminek a 40 százalékát kapnám én, amennyiben belemennék egy egyszerű csalásba - egy lezuhant Concordon lévő ülőhely után járó kártérítési díjat lehetne kapni, mivel az adott ülésnek nem volt nevesítve az utasa ( a fent nevezett úriember állítólag egy bank munkatársa - a helyjegyet az egyik ügyfele számára foglalta, akinek se kutyája-se macskája nem volt... )
A dolog természetesen átverés - csak kíváncsi lennék, hogy másoknak is felajánlotta-e a tisztelt jóakaró ugyanezt a nagyszerű lehetőséget.
Ha valakit érdekel, bemásolom a levél tartalmát egy hsz-be
Szerk.:Eh, elnéztem az angol szöveget - az utas rokonának kellene kiadnom magam, a szék persze nevesítve volt...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
Integra #1458 üzenetére
Pedig a fent említett ok is benne lehet rendesen szvsz
Tudom, hogy a hajléktalanoknak is el kell végezni a dolgukat - és ez még mindíg jobb, mintha kaktuszokkal raknák tele az utcákat, de valahogy az Ő hozzáállásuk sem mellékes...
Gyanítom, ha rendesen viszonyulnának a dologhoz, és normális állapotban hagynák maguk után a retyót, valószínűleg nem lenne szükség ilyen megoldásokra...
Sajnos sokan kényszerülnek utcára, de csak egy részük próbálja meg megőrizni az emberi mivoltát - bár elismerem, hogy a körülmények biztosan kikészítik egy idő után az embert.
Az is szomorú, hogy egy részük nem önhibáján kívül került utcára - de ezzel sajna nem sok mindent tudunk kezdeni...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Valahol olvastam egy viccet ezzel kapcsolatban...
Az amerikai, az orosz és a magyar beszélgetnek, hogy ki tud gyorsabban építkezni.
Az amerikai:
- Mi olyan gyorsan építkezünk, hogy amikor az Empire State Buildinget építettük nagyjából a felénél jártunk és leszóltunk, hogy be lehet szállni a liftbe, mert azonnal indul...
Az orosz:
- Ez semmi mi olyan gyorsan építkezünk, hogy amikor építettük a Transz-szibériai vasútvonalat, a felénél jártunk de már szóltunk Moszkvába, hogy indíthatják a vonatot...
Mire a magyar:
- Ez mind semmi, mi 9-kor elkezdtük építeni a szeszfőzdét és 9:30-kor már mindenki hulla részeg volt...
Tudom ez a vicc topikban inkább elférne, de szerintem fedi az átlag útfelújítós világszemléletet...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest