Aktív témák
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #1780 üzenetére
HI!
Tanaja ma nekem egy nagy also szemfogu orkot lehetoleg zoldben egyik kzben hatalmas kontyhakes masikban hentesbard:- )))
koszi
udv
neduddki
p.s. az mongyuk jo a ritkan jarasban hogy keveset latom aszt abarmot:- )))
mod: Integra : es meg azok nem is nyilatkoztak akik megfersultek a kezm alaltt:- )))
Gambit : a 2000-es karinapokrol mi iserjuk egymast???? vagy inkabb ismerhwetsuk??? mer NaffuluSajtzabalo-t nem az bisztos:- )))
[Szerkesztve] -
Integra
titán
és működik életem első saját magam gyártotta lan kábele, ollé!!!
-
sasa311
veterán
válasz
Viktor0610 #1760 üzenetére
Nekem ahányszor rámentem mindig más útvonalat mondott
pl. Keletiből 81 es troli-t és Örsről a 80-as. 3-ból 3 leggyorsabb útvonal -
ngabor2
nagyúr
válasz
Grafiqs #1778 üzenetére
néha próbálkozik ártatlanul a fiatal... de aztán nem bírja sokáig. volt, hogy egész értelmes témát vetett fel, aztán annyira elbonyolította, hogy a válaszokat már nem bírta a saját stílusa nélkül kommentálni, és ekkor érthetetlen módon felfüggesztődött...
vérbocinak egy avatar: [link]
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
válasz
Viktor0610 #1760 üzenetére
Nem mondod? Ilyet tényleg lehet. El se hiszem. Milyen marha jó a BKV oldala.
Ugye nem gondolod, hogy te fingtad a passzát szelet is. -
tildy
nagyúr
Na megnéztem ma egyedül a jégkorszak 2t... Nagyon magam alatt voltam, igencsak feldobott
-
sasa311
veterán
[link]
Ez mekkora
A leggyorsabb útvonalat x-eltem be.... A BKV még az útvonalat is frankón tervezi -
Bubu79
addikt
Őszinte leszek - a mai napig én sem nagyon figyeltem, de ma ( valamilyen okból ) benéztem, és az ottani fejtegetések között találtam érdekes dolgokat ( mindkét oldal részéről ).
Sajnos az lett a vesztem, hogy tovább nézelődtem - ezt nem lett volna szabad, túlságosan vehemensen védik egyesek az álláspontjukat, nem feltétlenül az emberi keretek között...
Nem is figyelem tovább, mert még a maradék jókedvem is elszáll...
Sajnos a kampány egyes részei nagyon megfogtak egyseket...
Na de most már befejezem a politika topikon való szörnyülködést -
Bubu79
addikt
Jó kis analíziseket lehetne készíteni, az már igaz
Érdekes, hogy míg a többség tud kultúráltan nyilatkozni ( álljon bármelyik párt mellett is ), néhányan az útszéli köpködős kampány stílust átvéve csak a hülyeségeiket szajkózzák... Szomorú, hogy ennyire befolyásolható az emberek egy része... -
bobsys
veterán
Nekem is egy kicsit jobban rá kellene feküdnöm a politikára. Kell egy házi dolgozat politika elméletből. A PH!olitika topic túl nagy falat lenne. Abból kijönne két disszertáció is. Egy politikai meg egy orvosi is
-
master bud
tag
Ezt be kell dobnom:
Argentin óvszerreklám a Brazília-Argentina futballmérkőzés előtt:
Brazil futballszövetség válasza, miután nyertek a brazilok: -
válasz
parandroid #1739 üzenetére
Mond a számot.
-
twollah
nagyúr
Nyuszika bemegy a kocsmaba, es ker egy liter voros bort.
Ott azonnal ledonti, kimegy a kocsmabol, es reszegen belefordul az arokka.
Arra jar a buzi roka, es kihasznalva az alkalmat jol meghuza hatulrol.
Nyuszika felebred, betantorog a kocsmaba, es ujra ker egy liter voroset.
Ki a kocsmabol, es ujra csont reszegen beesik az arokba.
A roka ujfent kihasznalja az alkalmat, es ismet jol meghuza hatulrol.
Kicsivel kesobb felebred nyuszika, betantorog a kocsmaba, es ker vmi italt, mert nagyon szarul van.
Megkerdezi a kocsmaros: Voros bor?
Mie a nyuszika: Azt nem mert faj tole a seggem. -
-
sasa311
veterán
Ide is beírom, hátha tud valaki franciául:
Ez mit jelent?
payement par mandat ou western union.uniquement
köszönöm -
válasz
parandroid #1732 üzenetére
Emelt díjjas email nincs?
De nagy a csönd, alig van pár hsz a szavazás óta.
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy Franciaországból egy kb 2-3 kilós, átlagos csomagnak mi a postaköltsége?
-
_az
senior tag
válasz
off és poltopicban milyen médiatámogatás van?
bakker tanulnom kéne, de leragad a szemem -
KrAt
veterán
válasz
Nemrossz. Mi az sms szám?
-
parandroid
félisten
Az agyam eldobom az #582-es hozzászóláson: [link]. OMG.
p -
tiv83us
veterán
válasz
burgatshow #1729 üzenetére
Hogy is van ez? Mindenki magabol indul ki...
-
ladybug
őstag
válasz
Thulcandra #1719 üzenetére
Ha tartályos abban van annyi víz, hogy egy lehúzásra elég.
-
opr
nagyúr
Helló mindenki
kéne egy kis segítség nekem a beadandómhoz
szal: van itt olyan, aki jó volt általánosban/középsuliban kémiából? Emléxik még rá valaki, h melyik alkesz iható?az etil vagy a másik amit nem tudok h mi a neve?
ill. ha van valakinek képe egy ilyen molekuláról (pl. valami szép 3D-s csillivilli idióta kép), és el tudná nekem küldeni azt nagyon megköszönném
további szép napot és előre is thx -
NoLF
veterán
válasz
Thulcandra #1719 üzenetére
vagy vesz egy üveg ásványvizet a közértben.
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid #1718 üzenetére
assetom 'miaz ...
-
Thulcandra
senior tag
Na, marha jó, be vagyok zárva butapesten egy lakásba, társként egy őrült kéjlény macskával, és a kedvenc chatem is pont most van upgrade mókában
Hozzáteszem víz sincs... Igaz állítólag ki volt írva faliújságra, hogy nem lesz, de ma délelőtt semmi ilyen kiírást nem találtam ott... Ez van...
Annak lehetett mókás aki ébredés után rögtön leül nagyvécéreAztán hoppá! Délután 2ig szagolhatja (elvileg), vagy tovább...
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid #1714 üzenetére
és a >> miért moderáltuk << topikba előtte gyorsan beírod, hogy ''lásd a kommenteket''
amiket én eddig veszettűl kerestem, egészen a múlt hétig ....
Bash: semmi különös nem lenne, ők is megmondanák, hogy ez tényleg elég gyér dicsőség ...és jól körberöhögnének ...
-
MarKoo
addikt
válasz
Ebbe már úgyis van rutinod.
-
jasszer
őstag
válasz
Mindenképpen, kell némi edzés Neketek moderátoroknak is. Ha ez sem lenne elég szólj és regelek pár kamunéven, majd nekiállok garázdálkodni.
-
Bash
őstag
válasz
parandroid #1712 üzenetére
Go ahead, ha feltétlenül bannoltatni akarod magad.
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid #1693 üzenetére
az nem mindig büszkeség egy férfiembernél ...
-
Csimoka
tag
hát tényleg nagyon köszönöm!!
egyébként tényleg elég izgulós vagyok!először még a kormányról is lecsúszott a kezem, mert annyira vizes volt a tenyerem, de alul aztán meg tudtam fogni!
Asszem lassan megyek, le is fekszek aludni, hogy ne legyek fáradt
Még egyszer köszönöm a jókívánságokat, és azt is, h megnyugodhattam!
jóéjszakát!!
Mod:megnyugodtam itt, mert most már nics görcsben a gyomrom !
[Szerkesztve] -
Csimoka
tag
hát remélem is
szívesen megmutatnám a multkori vizsgabiztosnak, h igenis meg tudom csinálni!!csak az volt a baj, hogy véletlenül 2 helyett 4-be váltottam (előtte soha nem csináltam ilyet), és sajna elkezdett rángatni az autó, erre próbáltam a gázzal és a kuplunggal ''játszani'', mert eszembe nem jutott volna, hogy 4-ben van az autó.......és akkor kicsit nekimentem az első kerékkel a padkának
.....hát holnap ügyesebb leszek !!!
-
Csimoka
tag
elvileg 8.50-re vagyok kiírva, de ott kell lennem már 8-ra mert lehet, h hamarabb végeznek előttem...sőőt 7-kor indul az egész, és én vagyok a 6. vizsgázó!
nem fogok izgulni, mert ez sajnos a pótvizsgám már, de így legalább tudom, hogy hogy megy az egész....
(ahogy Nagyim mondta: minden vizsgáztató káposztafejű)
, tisztelet a kivételnek
mod: ladybug: köszönöm szépen, én sajnos nem kaptam emléktollat...még csak emléklapot sem..nah sebaj!
viszont először rossz sorba álltam, a végén pedig le akartam ragasztani a borítékot....aztán mondták, h nem kell...de egyébként tök jó volt!
jah és alig tudtam belegyömöszölni a hatalmas papirt a kicsi boritékba!
de azt mondták, h gratulálnak!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest