Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Shim
őstag
thunderbird helyesírásellenőrző. mindig feldobja vmivel a napom

![[kép] [kép]](http://shim.uw.hu/img2/tbdicbug.gif)
-
tiv61us
őstag
Aze' ki vagyok akadva ezeken a husegesszerzodeseken meg gigabajtokon meg letoltom feltoltom. Nekem 50 dolcsiert kijon egy kabel a falbol, azt jol bedugtam a modembe, es azt csinalok amit akarok
ha eccer hazamegyek tuti interntszolgaltato ceget csinalok -
P.H.
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Esetleg érdemes utánanézni, hogy ki a területi képviselője a szolgáltatónak.
Én ''nem merek'' szólni már egy szót sem nekik. Itt Békéscsabán csúnya dolgok történtek (Txxxxxxe). Elég legyen annyi, hogy a területi képviselő havi szórólapjáról (amit a sszámla mellé ad a kábelTV) tudtam meg 3 hete, hogy 40 GB felett előzetes értesítés nélkül csökkentik a sávszélt 128KBps-re.
Az, hogy idő (értsd hűségszerződés lejárta) előtti felmondás esetén ki kell fizetni az belépést, plusz a havi kedvezményes és a tényleges díj közötti különbséget, az alap (holott tudomásom szerint itt csak hűségszerződéssel lehet előfizetni). -
Sanya
nagyúr
válasz
SwordWarrior
üzenetére
én nem tudok vele mit kezdeni, de szerintem menj az index-hu-ra, az ilyen híg fos fórum.
-
ngabor2
nagyúr
épp ez a poén, hogy a szerződés maga kb. 10-15 sor volt, se kisbetű, se ászf, se hivatkozás ászf-re. tehát én csak erre tudok hivatkozni. az elején ment is az 512/512, de utána majd egy hétig semmi, aztán meg csak szakadozva. tehát technikai okok is voltak bőven. most várom, hogy visszahívjanak. ha nem hívnak... akkor a köv. havi nem lesz befizetve. ha ők úgy, akkor én így.
-
bobsys
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
általában tök mindegy, hogy milyen csoira kötöd a szerződést valahol apróbetűben szépen leírják, hogy a minimális fel/letöltés 128/64. Még ha 3mbites adsl-ed van és csak 129/65-el megy akkor sem szólhatsz semmit. A többi részről nem tudok nyilatkozni. Egy szerződést kellene előhalásznod. Meg javaslom a fogyasztóvédelem felhívását.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
SwordWarrior
üzenetére
Kérdésedet inkább itt tedd fel: Moderátort keresek topic: [link]
Igaz elég sok mod nézi az Off topicot is
-
SwordWarrior
csendes tag
Hello!!!!
Láttam, hogy még anno bezárta(to)k egy Capoiera topicot, és azt mondtátok, hogy azért, mert ''küzdősport''. Nos, egyáltalán nem az... Most ide jövök megkérdezni, csak a biztonság kedvéért, hogyha nyitok egy ''Capoiera topic'' nevű topicot, meghagyjátok-e, vagy nem...!??? -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
no most ilyenkor szerintetek mi van? tavaly augusztusban kötöttem egy 2-éves net hűségszerződést, 512/512 sebességre. a 2 év azzal az előnnyel járt, hogy 1 évig féláron kapom a netet. csakhogy időközben egyrészt költözök, nem kell a net, másrészt az 512/512 papíron 512/64-re lett csökkentve, valójában 512/256-ot kaptam. csakhogy a net minősége is meglehetősen változó, néha botrányos volt (ledobott, nem tudtam visszajelentkezni). az elsődleges indok, amiért őket választottam az az 1:1 arányú le-és feltöltés. adsl-t is választhazzam volna, 8:1 aránnyal, ha csak a letöltés számítana.
most felhívtam őket, azt mondták, hogy a hűség felmondása esetén a teljes fennmaradó időt ki kell fizetnem. csakhogy ilyenről szó se volt sehol a szerződésben! ha azt mondja, hogy amit használtam, és annak a kedvezményét fizessem ki, azt megértem. de ezt, különösen így, nem. a legjobb, hogy semmilyen ászf-et nem kaptam, a szerződésben pedig erről az esetről egy szó se volt, szóbeli tájékoztatás se. az eszközöket a legelején meg kellett vásárolni, ráadásul az első széria hibás is volt, tehát meglehetősen cifra eset. fenntartani, különösen fizetni nem akarom ezt az előfizetést, mert nincs értelme, se gép, se felhasználó nem lenne rá, anyám nem akar netezni. -
Sanya
nagyúr
ez valahogy nem az én napom...
-
ngabor2
nagyúr
hehe, 3 napig nem vagyok, és micsoda események történnek

-
tiv61us
őstag
es please
ezt a kettos irast mar total nem birom
-
QuarK
senior tag
Fél órára rámtört az unalom:
![[kép] [kép]](http://img158.imageshack.us/img158/5614/rosszabbulkefelek0yc.th.jpg)
[link]
Elnézést...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
hapci007
üzenetére
Mert vagy a természet hozta létre, vagy az ''ufók'' csinálták. De emberkéz semmiképp nem alkotta, mert már minden ilyet kizártak, nem? Tehát a mondat már most is kb biztos hogy igaz, te meg gondolom arra akartál utalni, hogy majd mondják hogy a földönkívüliek csinálták (ami már ugye korántsem annyira biztos).
-
hapci007
csendes tag
válasz
Panther
üzenetére
(Egyébként a megfogalmazás nem az igazi, mert tuti nem emberkéz alkotta, ami miatt meleg )
Miért nem az igazi a megfogalmazás? A természet csak létrejövéseket produkál, tehát ha alkották (a melegedés okait), akkor az nem természeti, hanem ember hozta létre (vagy, ha netán létezik/nek, az emberrel azonos szintű vagy értelmesebb lény/ek). -
hummerdikk
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
PH! DJága rangot akarok!(DJága by Dorisz)
Technoban is van utemvaltas csak figyelni kell
-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
én teljesen másképp képzeltem marvint
a könyvet nszer olvastam, a filmet 0szor láttam, csak a képeket ismerem (így marvinét is)
a ''nagyon eltalálták'' kifejezésben a célpont csak te vagy, én nem, ergo nem maradéktalanul helytálló
-
parandroid
félisten
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Ehhez csak helyeselni tudok. Viszont Marvint nagyon eltalálták. A háztartási robotot a BBC-s sorozatból nem érzem annyira találónak, de ez a játékrobotos dizájn a hatalmas fejjel nagyon üt.
p -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
legkomolyabb az volt, mikor lementünk balcsira érettségi után, beraktuk zenét..persze hülye haverok ilyen tuc tuc jeleggel...és akkor nekiállta, ''figyeld a ütemváltást...''

ezt mondja kb. olyanra, ahol ez megy végig, drum-drum-drum-drum-drum, drumdrurum, drum-drum-drum-drum-drum, drumdrurum drum-drum-drum-drum-drum, drumdrurum drum-drum-drum-drum-drum, drumdrurum -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én csak PH! Feka rangot kérek
... -
válasz
jasszer
üzenetére
... a ''hangszeres zenéseket'' (pl.: rock/metal) nem lehet meggyőzni arról h van javarészt ''nemhangszeres zene'' is ...
Ez általában igaz fordítva -tehát a goás -> rocker viszonylatra- is -csak más indokokkal.
Mások vagyunk, mindegyikünknek más a fontos a zenében. Én pl. szeretem a jó dallamokat, ez pedig minden stílusban megtalálható -valamilyen szinten. Az elektronikus zenét kedvelőket nem érdekli, h. mivel ''készül'' a zene, az élő zenét szeretőket igen. -
Pópa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ebben bízok.
Meg abban is, hogy nem kell extra nagy pénzt letenni érte óránként az asztalra. -
anaqer
veterán
[link]
Kérdezném a jelenlévő jogi szakértőket, ilyen esetben mit lehet tenni...? Azon kívül hogy odamegyek és fordítok (és fizetni sem szeretnék
). -
jasszer
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Topikváltás után ---->
''Arról, h. kinek mi a jó zene, felesleges vitát nyitni, mert ez erősen szubjektív.
Ahogy a rockban is van jó/kevésbé jó zene, pl. a goában (de írhattam volna bármilyen más stílust is) is van jó/kevésbé jó zene.''
Hm. Én csak azt mondtam h tapasztalataim szerint a ''hangszeres zenéseket'' (pl.: rock/metal) nem lehet meggyőzni arról h van javarészt ''nemhangszeres zene'' is (pl. goa). Ugyanígy nem tudok mit kezdeni a ''stílust szerető'' (én ... vagyok) emberekkel. (azaz stílustól függetlenül bármi lehet jó&rossz is) -
Pópa
senior tag
Oroszt akarok tanulni, de ebben a tetves felsőoktatásban nem nézik semmibe az ilyen irányú célkitűzést.
Akkora piac lesz (már az) az orosz, hogy az hihetetlen.. 'erre akadályozzák az embert...
Győrben nem tud valaki módot orosz nyelv tanulására. Olcsón persze.
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha ők nem is, de valaki biztos fogja... vagy már meg is tette

(Egyébként a megfogalmazás nem az igazi, mert tuti nem emberkéz alkotta, ami miatt meleg
) -
-
sharpapa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
EZ?? KÖNYVBEN? úristen
-
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Azért ez a bannolós cucc ütött.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én leginkább a muta(vagy mata)tó ujjamat rendszeresítettem erre a célra.
-
tiv61us
őstag
a '' ballon people, big probelem''-et mar megertette

amugy persze, hogy kap, ez a srac pl. mosogat, csak most be kellett segitenie, mert nagy balhe volt
a tanyerokkal csehul is beszelgethet
a latinamerikaiak nem is veszik a faradtsagot, hogy megtanuljanak, a spanyol itt masodik nyelv
azert azt jobban birjak ha tudsz, nagyon ertekelik itt az angolul tudo europai mumkaerot
mi jobban dolgozunk ugyanis, es tobbet -
tiv61us
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hat igen.
Csak a Taxis mindenhol vallal sajnos bizonyos merteku rizikot, ilyen a munkaja, de az mar durva, ha az utas is rizikot kell hogy vallaljon ha beul egy taxiba.
Eleg durva ugy, bar van erzesem mas is lehetett ott, de a verest-keselest semmi sem menti. -
válasz
neduddki
üzenetére
Nem védeni akarom a taxisokat, de ez a ritkábbik, azt hiszem (már az, mikor ők támadnák meg az utast)...
Szerencsére a másik sem sokkal többször előforduló eset, mikor a taxis húzza a rövidebbet...
Az már más kérdés, h. ez nem fogja túl jó irányba elmozdítani a magyar taxisok amúgy sem túl pozitív megítélését a külföldiek szemében...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na annyira de ennyira tom sajnalni a taxi-soakt hogy csak na...
de ettol fuggetlenul: esetleg nemlehetne ez ijjet kelloen hosszu idore kelloen tavoli allatlan szigerte szamuzni, de nem am a tropusokra hanem mongyuk a fErencJozsef foldre: - (((
[link]
udv
neduddki -
tiv61us
őstag
válasz
sharpapa
üzenetére
Ez nem regimodi volt, csak a zene miatt volt olyasmi filingje. Mondjuk mint a Ragyogasban a Hotel bali jelenete. De birtam nagyon.
Party elott volt story is. A terem egyik ajtaja elott fujtak fel a lufikat, mer' az is volt vagy 2 ezer a plafonon, en meg egy cseh gyerekkel dolgoztam, az meg mindenaron arra akarta bevinni a cuccot./mar azt amit a mi dolgunk volt bevinn/ Szinte semmit nem beszel angolul, akarhogy mondtam neki, nem ertette meg, hogy ne arra menjunk. Mar tiszta ideg voltam, aztan orditottam neki:
''Ballon people, big problem!''
Mindenki dolt a rohogestol, egesz ejjel ez volt a szolgen
ps. igy leirva, mar nem is olyan vicces, na mind1
-
VoDaFoNe
aktív tag
Ha már a saját rangoknál tartunk, az enyémet mindenki tudná.
PH!csetelke Mindenki erre szavazna nem? 
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Az avatarod véletlenül nem a Galaxis utikalauz stopposoknak c. filmből az a ''jókedvü'' robi? Hogy is hívták Marvin?
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
hát ez illik hozzád, igazi hájpersuperradioblaster

-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
ez a kettő azért durva rang lenne

-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Zsenialis:- )))
EKOsozno m Nketek!!! Ma mar ramfert egy hatalmas rohioges... lehetne igy fojjtatni???:- )))
udv
neduddki
p.s. Robibaba tessek eltenni az a csuszlit vhova mert meg a vegen meglosz vkit:- ))) , ne agy isten Ovonenikt es akko tcsavarjaidra szedlek:- )))
mod: a ,asik csuszlit is. fujj csuny afiju... eszt nem szbad...:- )))
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezen a képen,és az avatarodon szereplő figura az nem véletlenül a ''Galaxis útikalauz stopposoknak''-ból a depressziós robot?Az hatalmas figura.

-
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nono! Ez egy Desert Eagle, tehát nem Para.
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Mi Gambittal mindig is puszi pajtasok voltunk:- ))) /lasd a nevezetes Ring totyik mikor kilettunk dobva onan mert az istenenk se votunk hajlandok veszekedni:- ))) Tildy, KedvesBarom, Gambit, en akit kifeljtelelm kerem lenezeset es potoljja:- )))/ es avegen meg kiderutl hogy O is karos volt:- ))) mongyuk azota nem lattam hogy NaffuluSajtzabalo eszt elarulta:- )))
udv
neduddki
mod: kulonben is tudhatnad a parabellum veszejjesebb ha hozzadvagjak mintha rad lonek:- )))
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
peterkeT:
A Twollah és VladimirR rangokat mivel lehetne kiérdemelni?
#2520: Én kérek elnézést...
neduddki:
Nincs, csak a Mobilarena.hu cikkjeiben a helyesírási hibákat általában én veszem észre és jelzem a fórumban.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Twollah esetén simán megfelelne a PH! IQ-Blaster.
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Tenyleg van hejejsirasfleleos??? na ugy erzem mind kettonkenek szerencsejej volt eddig:- )))
udv
neduddki
p.s. es nem TE vagy???
mod: Viktor0610: akkor majd felveszunk Teged a panel-re is ha vegre atkoltozik a szerver:- ))) csak egy kerdes? Te kotokodtel velm hejjesiras mitt kezdo korodban??? met Robibaba igen, eg meg nehany hejjesirasfelelosl, de Rad nem emlexem /Robibaba sem de O elmonda:- )))/
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van még néhány egyéni rang, amit érdemes lenne osztogatni, a helyesírásfelelősön kívül (amiből több is elkelne, vannak jelöltjeim is) mint például PH! offer vagy PH! flamer.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De hogy komolyra fordítsuk a szót, külföldi fórumokon előfordul, hogy pontozzák a fórumtagokat, hogy ki hány esetben tud segíteni a többieknek, és ez alapján emelkedik a rangjuk. Hasonló rendszert itt is el tudnék képzelni, hiszen jópáran vannak, akik egy-egy szakterületen általános elismertségnek örvendenek, ők kaphatnának egy PH! expert titulust, vagy valami hasonlót, ha elfogadják. Mondjuk a pontozás lehet hogy több gondot okozna, mint amennyi haszna származna, de az expert-rendszer ettől függetlenül működőképes lehet.
Szerk: és javaslom még a Twollah és VladimirR rangok bevezetését is, egyszemélyes felhasználói körrel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
válasz
burgatshow
üzenetére
Most nézem csak, az eredményeid alapján pedig jogos volna a rang!!!
Grat!!! 
-
neduddki
nagyúr
HI!
Szoval az elozobol kimaradt:
Kedves kollegak es KOlleginak!
[...]
kosz
nem az altalnso banki atutalas cetli [link] ijjen termeszetersen ninc skitotlve....
hogy mirt kell?? mert falumbeli konyveloirodank megunta a kezzel valo kitoltogetest az ugyfelk fele.. en mar 3 eve eszt szajkozom, de ugy tunik most gyutt el az ideje...
udv
neduddki -
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
-
mayerlaci
senior tag
Hol lehet venni Diablo2+Lord of destruction-t még eredetibe?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Dogozik vki atutalaskitotlto progival???
Van ami jo, vagy esetleg kerulendo vagy hasonlo tapasztalatok???
udv
neduddki -
ladybug
őstag
Rendszeresen olvasgatok a neten híreket, cikkeket. Egyre gyakrabban találkozom olyan címekkel, amikben káromkodás vagy vulgaritás olvasható. Hová süllyedünk? Miért van erre szükség? Csak így figyelnek oda a cikkekre az olvasók? Ha igen, szvsz az már rég rossz.
-
divot
veterán
Mivel itt szoktak előfordulni a legpihentebb egyedek
, itt kérnék segítséget:
Szakdolgozathoz keresek olyan tanulmányt, amely a magyar internetes média történetéről szól. Sajna csak külhoni példákat találtam, márpedig ha most neki kell állnom nekem földolgozni a honi netlapok sztoriját, akkor meghalok, az tuti. Másérszt meg nem is biztos, hogy sikerül. Ötlet? -
tiv61us
őstag
fejetol buzlik a lab, de nem ezt akartam mondani
volt nalunk 4 napig nemzetkoZi tancverseny. mondjuk ez nagy szopas volt nekem, de az utolso nap megneztem a dontok egy reszet. Sose ertekeltem ezt a sportot, de ez valami fantasztikus, hogy tudnak. Nameg micsoda combok es vadlik
Tenyleg oriasi munka van mogotte az latszik. Mikor a rock&roll ment, hat tiszta Szombat esti laz volt. Aztan a zaroparty az egesz vegen a nezoknek, meg a biroknak, kepzeljetek el nagyon nagy baltermet, ket buffetline a ket oldalon,sok asztal ahol esznek, kozepen nagy tancparkett, zenekar, trombita, szaxi, nagybogo, billentyus, ez azok aszamok, tancolnak 20-tol 70-ig mindenki nagyestelyi, szmoking, tisztara minta Volt egyszer egy Amerikaban.
Olyan filingje van amit tv-ben nem lehet atelni
csak ennyit akartam offolni
-
_az
senior tag
na jöttem sírni

mér van az, hogy ha az ember szombat este egy mozi után be akar valahova ülni a barátaival, NEM TALÁL EGY NORMÁLIS HELYET?????????
Tud valaki a fővárosban olyan helyet, ahol van oxigén, nincs füst, nincs hangzavar(90dbl), nincs tömeg és be lehet üldögélni?
Az, hogy parkolni is lehessen mellé, az már luxus
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
mint mondtam, fejétől bűzlik a hal

Aktív témák
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sőt este még jön hozzá pár

![[kép] [kép]](http://www.tlnptr.fw.hu/ph/marvinsgun.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.tlnptr.fw.hu/ph/marvingun.jpg)