Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- VR topik
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ez mekkora poén, ''sz.rfosfirefox'' miatt szakított egy nő:
[link]
Hiába használt a vőlegény és a menyasszony is saját felhasználói profilt a Windowsban, a böngésző egy helyre mentette el a jelszavakat, és így lelepleződött a szédelgő férfi
Nem semmi a csaj
-
tildy
nagyúr
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Nem. A 67.5 csak jegyre van.
12. § Korlátlan számú utazásra érvényes, átlagosan (a díjszabási övezetektõl függõ) 86%-os kedvezményû tanulóbérlet igénybevételére jogosultak az 5. § (1) bekezdésében felsorolt személyek, az 5. § (2)-(3) bekezdéseiben meghatározott feltételek szerint. 5. § (1) Korlátlan számú utazásra érvényes, átlagosan (díjszabási övezetektõl függõ) 90%-os kedvezményû tanulók havijegye igénybevételére jogosult:
a) az oktatási intézmények nappali és esti tagozatos tanulója, hallgatója, ha érvényes állandó vagy ideiglenes diákigazolvánnyal (a továbbiakban együtt: diákigazolvány) rendelkezik,
b) a 6 éven felüli óvodás a szolgáltató által - az óvoda igazolása alapján - a részére kiállított igazolvány felmutatásával.
(2) Az (1) bekezdés szerinti kedvezmény a diák és az óvodás lakóhelye (tartózkodási hely) és az oktatási intézmény vagy a gyakorlati foglalkozás, illetve az óvoda székhelye közötti utazásra - vasúton és autóbuszon kombináltan is - igénybe vehetõ. Az utazási viszonylat megállapítására a diákigazolvány szolgál. A közlekedési társaság az utazási viszonylat bejegyzésére - a diák kérésére - külön igazolást ad ki, amelynek érvényességét a diákigazolvány érvényességének megfelelõen tanévre/félévre hosszabbítja meg. Ha a jogosultság viszonylata az oktatás helyének ideiglenes változása miatt a diákigazolványból nem állapítható meg, azt a tanuló, hallgató az oktatási intézmény az ideiglenes változás idõtartamára érvényes, az oktatási intézményben kiadott külön igazolással pótolhatja.
(3) Az (1) bekezdés szerinti kedvezmény a diákigazolvány érvényességi ideje alatt, de legkésõbb
a) tanévre, illetve a tanév II. félévére érvényesített diákigazolványnál az októberi,
b) a tanév I. félévére érvényesített diákigazolványnál a márciusi havijegy érvényességi idejének lejártáig vehetõ igénybe
Nesztek... Kicsit tána kéne néznetek, mielőtt... Na mindegy, -
tildy
nagyúr
Ezt nem hiszem el... Ígysem emgy túl jól a vezetés, erre ma kétszer is igazoltattak. Egyszer jó fél órája a ttescoba menet, majd ugyanott visszafelé a tescóból jövet... Hát remegett a lábam utána, pedig minden rendben van

Bahh sikerült 30 centis gumicsíkot hagynom a járdán parkoláshoz felfele jövet... hm.. Szép óútó,jó óútó![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
1. cég fizeti a benzint
2. és ott kinn mivel járnak majd dolgozni, lábbusszal?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3. kevés a fapad arrafelé, de egyet alán találtak: azt hiszem a wizzairt..Azzal járnak majd haza.
Valószínűleg az utolsó 1 hétre én is kimegyek repcsivel, és együtt jövünk haza. Vagyis én örülnék ilyesminek
tiv83us: degec vagy
Azért vittek kocsit, hogy legyen mivel mászkálni ott. Tudm, tudom, bérelt autó, de végülis így döntöttek.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Hm?
Egyedül maradtam
Mondjuk tök fura, mert nem is pityeredtem el, amikor elindultak, hanem olyan egészséges jókdevvel kívántam nekik jó utat, meg hogy épségben kiérjenek. Még most sem fogtam fel igazán , hogy 2 hónapig nem lesz itthon az ''uram''.
10.30-kor indultak...Kíváncsi leszek mikorra érnek el frankfurtig. (Nagy teszt ez a kisautónknak is, ez az első ''hosszabb'' útja) -
tildy
nagyúr
Holnaptól 2 hónap szinglilét
Hááát... Na majd meglátjuk. -
tildy
nagyúr
Ez nem egészen így van. Én pl. anno 10 évről tudtam, nade mindjárt utánanézek.
A Ptk. meghatározása szerint akkor beszélhetünk élettársi viszonyról, ha
a felek együtt élnek,
közös háztartással rendelkeznek,
köztük érzelmi és gazdasági közösség áll fenn, és
harmadik személyekkel szemben összetartozásukat minden vonatkozásban vállalják .
Fontos tudni, hogy a fentiek közül minden feltételnek meg kell felelnie a pár együttélésének ahhoz, hogy a jog élettársaknak ismerje el őket. Ha a felek között vita alakul ki az élettársi viszony fennállásáról - ez a vagyon felosztásánál elég gyakori -, a bíróság valamennyi kritériumot vizsgálni fogja, és nem elegendő például az, ha a felek közötti szoros érzelmi kötelék, vagy a közös lakásban történő együttélés bizonyítottá válik.
Az Alkotmánybíróság egyik határozata egyértelművé tette, hogy élettársi viszony azonos neműek között is létrejöhet .
Az élettársak a Ptk. szerint hozzátartozónak - de nem közeli hozzátartozónak - minősülnek .
[link] -
tildy
nagyúr
Miért van mostanában ennyire felkapva ez a Chuck Norris?

-
tildy
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
Minden nőnek van egy kis bajsza
Csak ugye nem nagyon látszik. De ez is egyénfüggő. -
tildy
nagyúr
Szerintetek álmomból felriasztva vajon étheően beszéltem telefonon?
De úgy látszik megértette az ürge...
6.40kor keltett Prága
MEr tmég nem volt visszavéve a helpdesk teló átirányítás. Szép lehetett, amiket összezagyváltam
Bár magam is meglepődtem, mennyire könnyen jöttek a szavak. -
tildy
nagyúr
És a még a topic alcíme no chat pliz
Hm... Hogy itt minden este történk valami
-
tildy
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
Nemhogy örülnél, hogy legalább az irataid megvannak. Ne tudd meg az mennyi utánnajárás, meg idő, meg pénz!
Amúgymeg még mindig jól jártál, másnak még ezek sem kerülnek elő.
Egyébként tanulj az esetből, ne tartsd magadnál sok készpénzt. (nálam max 1000-1500 Ft szokott, lenni, illetve a bankkártyám...) -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát amerikaji
Tudod, ők vagy amacskát a mikróba, avgy a mikrót a mosogatóba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Na nem tudom volt -e nevük Kidiék degujainak, de msot aztán kaptak:
Mua'dib és Chani lett

-
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerintem ezt jópáran átéltük már rajtad kívül is. Hogy miért mondom ezt? Nekem azóta javult sokat otthoniakkal a kapcsolatom, mióta nem otthon lakom. (Azonban nem felejtek!!)
Szerinted válasz valami távolabbi főiskolát, és légy majd koleszos! -
tildy
nagyúr
Olvass vissza.
rii: ezt neked is ajánlom. vodafonenak többször szóltunk már (lásd pasik és csajok topic) , hogy kicsit változtasson a stílusán, mert itt a ph-n nem így illik társalogni. A másik meg az, hogy a segítő szándékot rögtön támadásnak veszi.
Tudod ez annak a tipikus esete (hogy példával is illusztráljam a dolgot), mintha egy kis tini felvenne testre simuló mini ruhát, kifestené magát mint a nagyok, aztán meg csodálkozna, hogy utánafütyülnek, vagy a sejhajába markolnak. (Remélem érted a dolog átvitt értelmét)
------------------------------------------------------------
Na lehet nekem esni, hogy leoltottam az ifjúságot. PEdig nem. Több olyat is tudnék mondani a 18 év alattiak közül, akit pl. nagyon is tisztelek.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Jaja az meglehet. A mendemonda szerint ki is nyírta a csajszi Attilát.
(Mármint az Ildikó.. Ráadásul pont nászéjszakán
)
azóta tart a Rékák és az Ildikók ősi ellentéte![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként : ''Réka nevû szerelme, akit a mondák õriznek, nem volt a felesége,''
Bár máshol meg azt írják, hogy igen
Miket meg nem tud itt az ember
Hm. Most már ezt is tudom. (Még szerencse , hogy oda írtam, hog yén úgy tudtam, hogy.. Na sebaj, tévedni emberi dolog...)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Nem utállak, hisz nem ismerlek. viszont van néhány olyan megmozdulásod, ami , hogyismondjam CIKI. Én csak téged akarlak megvédeni, sorry ha kötekedésnek veszed. (Magyarán: nem akarom , hogy közröhej tárgya legyél.. Bár sokszor jó úton haladsz ezen)
Egyébként az szokott az embereknek nem tetszeni amiben van igazság
Gondolom nem esne jól neked ha valaki így beszélne rólad , hohgy Vodafone? JA tudod az kis hülye fruska a ph-ról... Vagy netalán tetszene?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Gondolod , hogy ezt jó ötlet volt beszúrnod ide?

Megkérdezed a srácot, linkelheted-e?
Azonkívúl megkérdezted-e őt, hogy egy fórum szinte leglátogatottab topicjában dísszemlére tegyed?
Mint mondtam én inkább a ''páros'' topicba sem linkelem a párom, semmi szükségem arra, hogy esetleg valaki kiröhögjön, vagy akármi.
De ez... Kééész.
Volkovy és integra oldalán vagyok, azt hiszem
Gondolkodj picit. Meg érjél. Már nem zez az első alkalom , hogy ilyesmi miatt szólunk.Ha úgy érzed tudsz normál fórumozó módjára írni , tedd.De ilyesmire szvsz semmi szükség... -
tildy
nagyúr
Tud valaki segíteni nekem? [link]
-
tildy
nagyúr
Nocak, nocak, micsoda Opera wallpapert találtam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kidus: én , gm.. Én tudok kölcsönadni egy gef 2 mx400ast, azthiszem
Megkrédem párom
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kényelmetlen? Dehogyis. Bár férfiaknak igen
Egyébként: lazán és egyszerűen
LEgjobb
---------------------------------------------------------------
Egyébként lebiza!!! És fel is kell venned!!! Fénykép kötelező! -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tiv: valami beavatási szertartás? Tudod így illik

-
-
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
A wow tök jó játék lenne, ha nem arra menne ki, hogy ebből khm, szala függésből gazdagodjanak meg. Én szívesen kiadnék érte egy nagyobb összeget, ha utána nem kéne havonta csengetnem..De kell.
Kidus: nem tudok mit ajánlani, nekem a starcraf votl annak idején az egyetlen, ami nagyon bejött.
Mostanában párommal unrealezek, főképp capture the flag módban
A grafikája nem érdekel, de maga a játék nekem nagyon bejön így egymás ellen
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ez mekkora már

[link]
''Alkotmányos joga egy brazil szekta 130 amerikai hívének a drogozás, döntött a Legfelsőbb Bíróság. A hívők csak hallucinogén szerek hatása alatt látják Istent, így a drog elkobzása sérti a vallásszabadságot.
...
A bíróság ítélete szerint az egyházakat megilleti a vallás gyakorlásának szabadsága. Márpedig az O Centro Espirita Beneficiente Uniao do Vegetal (A Jótékony Növények Közösségének Spiritista Központja) szekta hívei hitük szerint csak a szer hatása alatt tudnak kapcsolatba lépni Istennel - a hallucinogén szerek jellemzője a megvilágosodás élménye.'' És mindezt az USA-ban. Pff, kész.
LEhet a vallás topicba kellett volna írnom
Remélem nem minősül annak, aminek nem szeretném, hogy minősüljön. Csupán meglepődtem...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
azt hiszem nekem sem lenen ellenemre. Reggel 5.45kor keltem, mentem dolgozni, és 23.15re értem haza melóból.
Közben beiktattam egy ksi elektronika előadást, meg fizika kultúrtörténetét, meg Műszaki alapismeretek...
Estére meg... Na estére meg szokásos ejjehujja ricsaj...

Szal legyen elég annyi , hogy valami nem jó... De legalább tartottam a frontot
-
tildy
nagyúr
Dehogynem. Mit gondolsz minek ment ki Ámerikába?
Tiv61us:hamarsoan mi is nyugat , avagy délkelet(le oda a sarokba) vesszük az irányt. Elegünk lett a lehúzásból. Németben pl. még egy ács is jobban él, mint itt egy informatikus.....
Perpill kreditgyűjtésnél tartunk. Már tudom, miért nem veszünk fel lakáshitelt
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
''Csak abba gondoloj bele, ha valamelyik hozzád közel álló személlyel történne valami hasonlóan tragikus eset, Te képes lennél ezt pár sorral elintézni?''
Embere válogatja. Olyan emberek számára , akit én nem is ismertem, mégjobban , hogyismondjam hasonló megfogalmazással élnék.
Én el tudom képzelni, hogy nem hoax a dolog.
Már csak amaitt is, emrt nem vagyunk egyformák, lehet te kiírnád magadból az ilyen problémádat vadidegen emberek felé is (akik esetleg az illetőt jól ismerték), más meg nem.
Nem vagyunk egyformák. -
tildy
nagyúr
Nemcsak a nők tudnak premenstruációs szindrómához hasonló tüneteket produkálni

Ilyeneket pl:
labilitás
ingerlékenység, dühösség
szorongás, feszültség, idegesség
lehangoltság, reménytelenség érzése, önlekicsinylő gondolatok
csökkent érdeklődés a megszokott időtöltésekkel szemben
energiátlanság
koncentrálási nehézségek
Aktív témák
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon egyedül vagyok

)
![[kép] [kép]](http://www.midtsiden.no/midtsiden/images/karitraa200.jpg)