Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hogy néznék ki BANNED ranggal???????
-
Old Death
senior tag
Macskafogó? MTV székház alatt-mellett van a Parlamenttől nem messze.
Bővebb infó: [link]
egyéni vélemény: nagyon bejött, hasonló hangulat mint az egyetemi bulikon, régi slágerek és a ''mai'' zenék is megtalálhatók. No meg ingyenes. Bár ezt megpróbálják az árrakkal kompenzálni, tehát ha piálni is akarsz akkor érdemes előtte máshol alapozni. =)
oldy -
Lord Zero
addikt
a péhá motor ban után is hűségesen továbbszámlálja a regelt napok számát
így ha vki rövid idő alatt temérdek hszt produkál és banolják (talán épp emiatt), és a ban utáni idő hozzászámlálódik az adott hsz-számhoz - minek következtében a ph-motor agyában arányosodik a hsz/regnap -, akkor előfordulhat, h az illető (noha rég nem aktív tag) nagyobb rangba lép?
azt hiszem ezt hívják postumus díjnak
-
Lord Zero
addikt
most talán meggondolatlanul kérdezek és talán rossz helyen, de talán vki csak válaszol: most fedeztem fel, h cardinella kolléga vmikor vmiért bannolva volt - mikor, miért?
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
azt hiszem nekem sem lenen ellenemre. Reggel 5.45kor keltem, mentem dolgozni, és 23.15re értem haza melóból.
Közben beiktattam egy ksi elektronika előadást, meg fizika kultúrtörténetét, meg Műszaki alapismeretek...
Estére meg... Na estére meg szokásos ejjehujja ricsaj...

Szal legyen elég annyi , hogy valami nem jó... De legalább tartottam a frontot
-
piqla
őstag
nem tud valaki valami jo bulihelyet pesten, ahol hetvegenkent jokat lehet tancolni?
zenei iranyban: NEM tuctuc, nem is az unalomig jatszott feka zene, nem mas unalomig jatszot zene kellene, hanem BULI zene... teszem azt, legyen egy-ket hulyegyerek zene is a regi szep idokbol (hiphopboys
), michael jackson, aztan jojjon bob sinclair love generation, aztan johet akar par madonna, aztan megint valami regi bulizene... ja, es nem kell viccesen nyugdijasotthon javasolni 
-
VladimirR
nagyúr
Bovebben: [link]
-
válasz
parandroid
üzenetére
Csak akkor hízlal ha leesik. (pl evés után) De cukormentes cukorkát kell szopogatni, hogy helyreáljon a PH!-d

Alkoholba? Kár lenne... (azért a sok szeszért
)
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Lassan le kellene állnom a Ph!-ról. Hízlal...
Vagy alkoholba fojt.
p -
Lord Zero
addikt
hm, most h így felhoztátok, megnézem dzsekket a hűtőben
-
ladybug
őstag
Vigyek hozzá hamuban sült pogit? :
Lord Zero: Hello Jack. Most ez jutott eszembe..
(Hit the road Jack and don't you come back no more, no more, no more, no more.)
(Hit the road Jack and don't you come back no more.)
What you say?
(Hit the road Jack and don't you come back no more, no more, no more, no more.)
(Hit the road Jack and don't you come back no more.)
Huh, de finom volt a Jäger.
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Szándékosan nem hoztam fel a témát.

Inkább leöblítem egy kis jégerrel az egykor táblában levő boci csokimat.
Brühühü, csak tequilám van, a szobatársaim megvedelék a jégerem.
Én akár hová megyek mindenhol szivcsokkal vagyok körülvéve akik a jégerre vannak specializálva.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Látom témánál vagyunk. Még valaki kér csokit? Kíváncsi vagyok, mkor jön a galambposta...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, mentem csokit zabálni.
p -
Gh0sT
addikt
Ma tényleg meghülyült mindenki...

-
Csimoka
tag
hogy én mennyire utálom, ha az emberek veszekednek!!!!

tök jo lenne most egy kis csoki, talán ez felviditana.......
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
javitsuk a ph-t topicban volt
orvossag hirtelen nem jut eszembe, de igen, az swf az valoszinuleg egy flash reklam akar lenni
elonezet mar javitva van (Bovebben: [link]), csak eliram a filenevet a firefox-os refszben, ujra le kell tolteni (ha mar fent van a kiterjesztes, akkor eleg a kisebbet)
vegleges? mi szamit veglegesnek? -
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen ez az. Merre volt? Tűzróka lenne az áldozat. (Kellet nekem a sima Mozillát lecserélnem.)
Esetleg orvosság a problémára?
És nem műxik nekem az előnézet sem. Az üzenet: Nincs meg, amit kerestél, de ez valoszinüleg amiatt van, hogy ide-oda pakolgatom a file-okat és könyvtárakat
Mikorra várható a végleges version?
Jól sejtem hogy ez az swf 1 reklám akarna élenni? Mert akkor felteszek egy add block kiterjesztést és elvileg okés.
[Szerkesztve] -
Azt hittem elég jól tudom használni a PH! keresőjét de erre a problámára nem találom a választ. Amikor belépek a PH!-ra egy valamilyen swf file miatt reklamál a rókám. MI ennek az oka? Valamelyik nap láttam már itt a PH!-n ezt a kérdést, de sem a kérdést sem a válasz nem találom. Légyszi segítsetek.
-
VladimirR
nagyúr
Bovebben: [link]
-
Lord Zero
addikt
magyarul sárgafolt, a retinában itt van a legtöbb csapsejt, itt a legtutibb az fény/színérzékelés, valóban
a retinán van még egy folt: a vakfolt (itt egyáltalán nincs érzékelés)
latinul mindkettő úgy kezdődik, h macula (lutea ill. coeca)
szóval csak azt akarom mondani, h amiből a mondás származik, az biztos nem az ideghártya mikroszkópikus feltérképezéséből adódó sárgafolt ismeretének tudható be
a macula (makula) foltot jelent, innen a makulátlan -
Armahun
addikt
Köszi az infót. hasonló következtetésekre jutottunk a kolegákkal is.
-
-
Armahun
addikt
Sziasztok.
Tegnap a munkahelyemen közölte a főnök, hogy makulátlannak kell lennie a munkának.
A -tlan fosztó képző valaminek a hiányéra utal. Most azóta azon agyalok, hogy mia az a makula. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
miről beszélsz? miféle új arc?

így már megint össze foglak keverni vladdal... no mindegy. -
Gh0sT
addikt
Batman, pussy_cat: kérlek keressetek meg az adataimnál látható telefonszámon!
[Beszéltünk telefonon, tárgytalan. - peterkeT] -
QuarK
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Inkább privátba, mert amit leírtam, az alapján bárki bűvészkedhetne
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
ennek nem szabad maradnia? miért??

quark talán tud majd segíteni, éjszaka egész ügyesen elbűvészkedett -
Nyíltan kérek segítséget, még mielőtt megkapom Grafiqstól az ''új'' arcom, nem tudom visszaállítani az eredeti avatarom...
Az a gáz, h. nincs már meg az a módosított adatlap, amin megváktoztattam, meg arra sem emlékszem, melyiket írtam át...
SEGÍTSETEK!!!
A moderátoroktól pedig türelmet kérek, dolgozom az ügyön!!! -
-
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
viktor, nebassz, nem bírsz szabadulni krisztától?

egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni bármit is, amit írsz, amíg a copfos kicsilány a neved felett csodálkozik -
ByB
addikt
Rossz helyre címeztem...

[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem váltsd vissza most, ahogy én is tettem, nem kell hogy mindenki észrevegye aztán elkezdjen próbálkozni... mint láthattad, mindent lehet, de nem akarjuk hogy mindenki tudjon erről.

Remark: Igazából jó nekem az a kép ami van, azért nem szórakoztam ezzel soha. De most a ti kedvetekért megoldottam... elvégre valaha én voltam az ''Unofficial PH! hacker''...
-
QuarK
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Nem is akartam tovább ragozni, reggelig meghagyom (vagy ameddig MárK hagy meg engem
) így, aztán visszaváltok szépen...
Két remark: a képednek nincs kicsi verziója, így a fórumlistázásnál nem jelenik meg kép (illetve a jól ismert X), plusz... Nem Te tartottál attól, hogy nem tudsz majd visszaváltani?
szerk: nemszótam
[Szerkesztve] -
-
N1
tag
Hogy a francba haxoroljátok ezt össze?

-
-
QuarK
senior tag
Na ki milyen böngésző alól látja, hogy MárK pofim van?
Opera 9: nem
IE7: igen -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
gyönyörű az új arcképed...

-
-
QuarK
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Inkább nem; főleg, hogy valamiért a PH!-n keresztül nem engedte, hogy visszaváltsak normális avatarra; csak a merevlemezemre kimentett moddolt html-en keresztül... Egy pillanatra megijedtem, hogy addig ökörködtem, hogy fej nélkül maradtam

A / jelet így is, úgy is kiveszi, nem lehet behelyettesíteni, akkor már abszolút URL is megadható lenne, szóval...
Viktor0610: Ott maradna az, csak saját maga nem tudná újra kiválasztani, kuncsorognia kéne az egyik mod-nál (imho)
[Szerkesztve] -
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt nem lehet... régen amikor még nem volt lekezelve rendesen az avatar-váltás dolog, és valaki ezt felfedezte, mindenki be is pakolt magának mindenféle képeket a szerverről. Aztán ezt kijavította Parci. Mindenesetre az még most is úgy-ahogy tekinthető hibának, hogy nem létező képet is elfogad a motor... élvezzétek amíg lehet, talán holnap, jövő héten, jövő hónapban már nem fog működni az ilyen trükközés se...

-
Sátán44
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
OKs azt hittem ez már egyéni avatar! Már megijedtem

-
-
Sátán44
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hogy lett új avatarod?
Nem kell minimum ph addikt lenni? 
-
Aktív témák
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(részletek az aláírásomban)

), michael jackson, aztan jojjon bob sinclair love generation, aztan johet akar par madonna, aztan megint valami regi bulizene... ja, es nem kell viccesen nyugdijasotthon javasolni

, csak az idegesseg, az egesz elmult 3-4 nap![[kép] [kép]](http://www.cadoultau.ro/images/cadou%2033.jpg)