Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Canon EOS DSLR topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Grafiqs
üzenetére
ilyenekre született egy aláírás: ''országomat annak, aki megszabadít üdülési jogomtól!'' aki ért hozzá, az nem fogja megvásárolni, mert vagy ő is szabadulni akar tőle, vagy egyszer sikerült megszabadulnia, és esze ágában nincs újra beleugrani. akinek meg nincs, az vagy hallott róla, vagy nem is érdekli. jól meg van ez csinálva (mármint az értékesítőknek jól), amíg a tied, addig fizetheted, de gyak. semmi biztosat nem kapsz, de eladhatod, ha tudod. no ez nem szokott sikerülni.
-
Bubu79
addikt
válasz
Grafiqs
üzenetére
Hi!
Itt [link] találtam ezt-azt ( itt is fent van a 6.1.1c és itt is azt írják, hogy XP alá is, egyes tagok esküsznek rá XP alatt is
),de más verzió ( újabb ) nem nagyon van 
Ha nem menne a link, akkor be kell regisztrálni az oldalra pl. ezen a linken: [link] - sok minden van fent, érdemes lehet...
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Grafiqs
üzenetére
hogy a kretén másfélkegyelmű humormagazin örökbecsű szavaival éljek, ami a 25. szám elején jelent meg: na és akkor mi van? nem bírta ki nélkülünk, ezért visszajött.

az az én egyéni szocproblémám, hogy már az ''önbant'' se értettem, attól, hogy fel van függesztve, ugyanúgy olvashatta a fórumot. ha meg regelve marad, legfeljebb nem ír, de emiatt egy felfüggesztést kérni... no mindegy, ''ű dóga''
-
-
hummerdikk
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz
Grafiqs
üzenetére
Sejtem mi lehet ez.
Én anno rendelgettem ''fehérneműket'' , miriale márkanévvel. Hasonlóan ez volt a cím.
Keress rá így a neten.
Mondtam én:
[link]
A lényeg: csomagokban , ilyen a4es , 1 cmes dobozkákban küldenek bugyit, melltartót , ilyeneket. Ha egyszer rendelsz tőlük, mindig küldik az aktuális katalógusban szereplő terméket (pl 3 bugyi -t). (katalógus= kb . 2 oldal 3 db termékkel 1 akciós árral)
Magyar ügyfélszolgálatnak megpróbálom előkotornia telszámát...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Először nekem is furcsa volt, de most már kifejezetten kedvelem, főleg hogy a boksz topicba is írogat
Üdv:
![[kép] [kép]](http://img221.imageshack.us/img221/9215/sianis0wn3d5wr.gif)

) hasonló copfok ''felapplikálását''...