Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
sosem értettem miért kell szám nélküli hívásokat letiltani...ha otthoni vonalason keresnek, azon sem látod ki hív, mégis felveszed.

-
Papa-Georgo
senior tag
Jajj..nem ez a probléma...Igazából, Ph- talin is jól éreztem magam, megtaláltam a hangot mindenkivel...csak nem szeretek ilyen jól összeszokott társasgokba bepofátlankodni.

Amúgy, kivételesen ez a szombat esti nap most nem jó nekem...
Egyszer ráveszem magam, és ígérem lenézek, nem mintha nem lennétek meg nélkülem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azért jó szórakozást
-
Papa-Georgo
senior tag
Izéé...azt hogy lehet, hogy aláírásban új sort kezdeni??? lehet ilyet egyátalán?
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Való igaz. Van Somogyi kötődésem szüleim révén. Egész család odavalósi. Pontosabban Kaposvári.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Csak mivel a papír ráragad, mikor leveszik, ilyen izés lesz a széle, ami sztem illuzió roboló.
Ha ragaszkodsz papírhoz...pl sütés után még mindig belerakhatod, és széle is megússza akkor. Aztán hogy fedezd, hogy nem papírban sült, egy kis porcukorral meghinted, és máris tekintet arra figyel inkább. Vagy pl. Ilyen kis ország zászlós papírzászlókat is tűzhetsz bele
Amúgy, nem fikázni szeretném, mert tényleg nagyon guzik.
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Istennek nem találom, pedig emléxem úgy, mintha ebben a topicban láttam volna...
De amúgy semmi extra, csak kis gombok vannak itt ott...
Viktor: megtették már, amit kérni szerettem volna...
Quark: Naja...erre gondoltam
Ebben csak az a vicces, hogy mire 56* mindenki átmodolja a postját...végére már követhetettlen ki mire kinek mit írt
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Már volt linklve kép róla, aszem pont vikthor linkelte be..
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ilyenkor szokták jópénzért eladni a domaint..jelen esetben anicket...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Papa-Georgo
senior tag
Nekem mindig mondták, hogy szódáspatront nem kell nyalogatni, mert ráfagy a nyelved, becsavarás után, de addig nem hittem el amíg kinem próbáltam...és tényleg.odafagyott

-
Papa-Georgo
senior tag
Ez mindent megér

De inkább nem mondok semmit.
[link] -
Papa-Georgo
senior tag
Tud vki online állatkereskedést?

-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
legkomolyabb az volt, mikor lementünk balcsira érettségi után, beraktuk zenét..persze hülye haverok ilyen tuc tuc jeleggel...és akkor nekiállta, ''figyeld a ütemváltást...''

ezt mondja kb. olyanra, ahol ez megy végig, drum-drum-drum-drum-drum, drumdrurum, drum-drum-drum-drum-drum, drumdrurum drum-drum-drum-drum-drum, drumdrurum drum-drum-drum-drum-drum, drumdrurum -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én csak PH! Feka rangot kérek
... -
Papa-Georgo
senior tag
wazze..szabad asszociációs országban élünk vagy mi...
nekem akkor is green dokis, bár ami igaz, kicsit kédzs is belekeveert génálományba -
Papa-Georgo
senior tag
[link] Durva a számláló...amíg kiolvasod a számot, kb. 20új gyerek születik a világon.

-
Papa-Georgo
senior tag
hát akkor úgy kezdődik, hogy netcaféből reggelsz egy jókis kínai mail címet...majd letörlöd az újlenyomatokat, amit hagytál az asztalon meg a billenytyűzeten, majd megszáritod a gatyádat, amire törlés közben ráborítotatd a forró kávét...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)