- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Haha, mesék. Kedvenc témáim egyike.
Most, hogy a lányom 4 éves, egyre szívesebben néz mesét. Megkérdezi, hogy nézhet-e, és be is teszi a magának a lejátszóba. (Tv-ben csak a Minimaxot engedem neki nézni, mert ott még aranyos mesék vannak).
AMinek nagyon örülök, hogy egyre több gyerekkorombeli rajzfilmet lehet megvenni dvd-n. És mennyire szereti őket. Lolka és Bolka, a Magyar népmesék sorozat, Frakk, a macskék réme, a Pom-Pom meséi, Mátyás király, Legkisebb Ugrifüles, Szaffi, Vuk, Vacak, a hetedik testvér...stb. Szóval nagyon örülö, hogy kiadják őket, mert együtt nézni meg még jobb vele.
Most egyébként Az én kicsi pónim című rajzfilmet vesszük meg neki Mikulásra. Pónikból már van egy rakat, úgyhogy ez lesz a kiteljesedés.
Tildy: Az általad említett mesék mennek a Minimaxon. Nézz be, ha teheted. Megéri.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Bizony bizony
Vissza a magyar népmeséket a tévére, meg pompomot(bár azt nem szerettem), meg dr. bubót, meg mézga gézát, meg bob és bobeket, meg a jamie és a csodalámpát, a Disney délutánról nem is beszélve...
A futrinka utcát azt ne.. az olyan .. izé , olyan nyávogós volt...
De mekk mester is jöhet -
escie
őstag
köszi, a tvripek(inkább vhs-rip) nekem is megvannak, elég rossz minőségűek, és csak néhány cd-t kellett rászánni.
amúgy Nyíregyházi vagyok.
asszem nem volt 50 rész, valamivel kevesebb. azért örülök, hogy leadják, mert dvd minőségben jön a műholdról az anyag, szóval érdemes lesz rögzíteni... -
QuarK
senior tag
Nekem akkor is a Magyar Népmesék tetszettek nagyon. A két asztal, ami ontotta magából a puliszkát meg a puszulykát... Akkor a hegedű, ami mindenkit megtáncoltatott... ''Táncoljatok tik is!!!''... Vagy ''Búj ki onnét ördög, mert én akarok belébúni!'' :D
Robert
[Szerkesztve] -
Dale
aktív tag
Tényleg, a Zorro is abban volt! Meg az a sorozat idegen fickóval, kissráccal, repülő robotokkal, wow, de imádtam! És persze az obligát Micimackót se felejtsük ki, bár arra mostmár más szemmel tekintek, azok a karakterek valahogy mind betegek, szegény Eeyore (Füles) meg az ő végeérhetetlen depressziója, mániákus Nyuszi, Micimackó meg simán retardált, de azért akkor még szerettem. Voltaképp a mackó és Malacka kivételével most is kedvesnek találom őket, általában meg úgyis valahol Nyuszi és Füles között vagyok félúton...
-
GodHeart
senior tag
eltűnt az elvira versenyes topik! pedig úgy elememben éreztem magam..
[Szerkesztve] -
Hát pl csináltunk fa kardokat. Volt hogy egy egész délután nem tudtam fogni a jobb kezemmel.
Robin Hood a fatetejéről levadásza az ellenséget, csak a ez a hülye gravitáció közbeszólt és a nagynehezen megcsinált ''íj'' meg ''nyíl'' fenn maradt de az illető meg nyekkent egyet.
Biciklizés 1 kézzel, kéznélkül és az ezzel együtt járó esések, egymásnak menések stb.
Ilyen mutogatósok voltatok.Nekem is megmutatod?
Kalóz Jack 100 élete, Jessy, valami postakocsis film is volt. Kacsa mesék.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Lol, uj témánk a mesék.
Hogy én is hozzászóljak a témához:kedvenc ''mesém'' a Knigh Rider volt, meg most láttam egy részt a Gumimacikból, jót nevettem, hogy még már megint adják emléxem kiskoromban szerettem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Extremet?
Pl. mit?
Én arra emlékszem, hogy uncsitesóim tanítanak 20''-as bicajon biciklizni
Meg hoyg kék zöld foltok mindenütt rajtam. Megy hogy a csapatban egyedül én vagyok lány, és egy felvigyázó felnőtt jelenlétében fürcsizünk az akkoriban még tiszta zagyvában (le lehetett látni az aljára Jászberényben!!!!) . 5 évesen fürcsi ott, és nem féltettek a szüleink
Arról nem is beszélek, hogy természetesen már 3 éves korban megvolt a ''muti meg muti meg muti hadd nézzem, odadom a sütim ha majd megnéztem...''
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Disyney: ajajbalu kapitány, meg chip és dale....
Meg az igazi Zorro, benne Garcia őrmesterrel
[Szerkesztve] -
Dale
aktív tag
Nem a mai viszonyoknak megfelelően értettem. Tisztában vagyok vele milyen volt a gyerekkorunk világa, és én is folyamatosan a srácokkal lógtam a téren napestig, bringáztunk, csavarogtunk, játszottunk. Viszont hétvégén igenis tömve volt a TV gyerekeknek szóló műsorokkal amik értéket képviseltek és legalábbis nem voltak ártalmasak a személyiségfejlődésre mint a mostaniak. Szerintem a Disney délutáni műsor összeállítása '90 magasságában nagyon jó dolog volt, bárcsak most is lenne ilyen...
-
tildy
nagyúr
Régen nem voltak leültetve a gyerekek a tévé elé. + hétfőn nem volt műsor+ napközben volt hogy délelőtt nem volt műsor + volt, hogy ha reggel volt is, akkor is délben du 4ig nem volt adás. És volt kb. 2 csatorna, igaz eleninte annyi se, max 1.
Emmellet a gyeerek ki voltak inkább küldve a pástra focizni, sokszor mezítláb is mentünk, ''nyomultunk''.
Szal mi nem voltunk ''lleültetve'' a tévé elé, hanem 3-5 évesen is már ''bandáztunk''. -
Dale
aktív tag
Budapesti vagy? Ha akarod kiírom neked DVD-re a régi TV ripeket (Galla Miklós, feliratok meg minden), megvan 2 és fél DVD-nyi, olyan 50 epizód lehet. Nem is tudom volt-e több. Szóval odaadhatom személyesen vagy elküldhetem postán, feltölteni a szerveremre nem akarom, kicsit nagy lenne rajta a load.
-
-
Dale
aktív tag
Igen, valahogy tényleg szerencsénk volt hogy így nőhettünk fel, most szerintem a szülőkre sokkal nagyobb felelősség hárul, nem lehet csak úgy leültetni a gyereket a TV elé, én legalábbis biztos nem tenném. Még a tematikus rajzfilm csatornákon is olyanok mennek hogy én ugyan szénné röhögöm magam rajta, de a gyerekemnek nem nagyon ajánlanám, pl. Ren és Stimpy a kocsányon lógó szemekkel.
A Dragonball, Sárga Izé (elfelejtettem a nevét) és társai valami borzalmasak. Nem meglepő, tekintve hogy japán, ehhez add hozzá az extrém iskolai elvárásokat ott és máris kevéssé meglepő hogy lassan nem lesz normális gyerek odaát.
A legjobb az volt amikor ez a Pikachu valamit nagyon alkotott, összevissza villogott a képernyő, minek következtében többszáz kiskölyköt vittek aggódó szüleik kórházba epilepsziás rohammal. Tényleg jobban járnának Móka Mikivel ők is, bár az a csokit tarháló zsarolós majom se egy ideális role model.
-
Üdv
Látom nagyon belelendültetek a mesékbe. Ezzel kapcsolaban kérdezném, hogy nincs-e meg valakinek a Kvantum Fantum című szerzemény. Nekm meg van bakelit lemezen, de viszonylag körülményes lenne bedigizni és ha van valakinek akkor ez megúsznám.
Dale:
De ha tetszet
Tercsi, Fercsi, Kata, Klára
és még valahány név a naptárba
ezta a sort nem tudom
Viszont látásrta pajtások.
Jut eszembe ma lesz a KecskeMEEt-i PH! tali. Van olyan aki itt lebzsel, ahelyett hogy készülne (pl edzené a máját).
[Szerkesztve] -
escie
őstag
váá, nem is tudom, hová legyek örömömben...
bár a szaktopikban már leírta valaki, de beírom ide is.
decembertől leadják a Monty Python Repülő Cirkuszát a Filmmúzeumon...
[Szerkesztve] -
Dale
aktív tag
Én kicsúsztam az Égbőlpottyant célközönségéből, így nem igazán vonzott a TV elé, de így retrospektíve biztos jó volt. Nekem is volt egy nagy kedvencem, színdarab volt sokszor leadva amiből már idézni sem tudnék, de még a bábszínházban is láttam és az előadás után a főszereplő néni odajött vegyülni velünk gyerekekkel, tökjó volt.
Bár fogalmam sincs mikor lehetett ez, régen az biztos... Mához egy hónap múlva 29 leszek, jééézusom...
Stílszerűen fejezem be a hozzászólást:
Végetért a móka mára, zárul Miki mókatára. -
QuarK
senior tag
Te nem voltál gyerek? :D Nosztalgia... Az Égből pottyant meséket imádtam, a Gondos Bocsokat meg nagyon-nagyon kisgyerekként láttam, csak ennyire emlékszem, amit leírtam; de nyugi, nem akarok újra megnézni :) Csak felmerült. :)
Robert
escie: Felőlem =)
mayerlaci: Hmmm? Elvesztettem a fonalat :)
re privi.: Nem, de hiszed vagy sem az is szóba került, annak le is szedtem a címdalát =D
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #1061 üzenetére
Na jó. Csak éppen többek közt ezért fizet a cégünk ezért a workshopért, és direkt azért ilyen helyet választottunk, mert itt volt szélessávú net. sajnos csak tényleg múltidőben, mert mikor odaértünk már tényleg csak ''volt''.
Szal ha azért megyünk ide ''workshopra'' mert van széleassávú net (nem a szobában kell, hanem a teremben) , akkor legyen.... -
-
-
-
QuarK
senior tag
Jaj Istenkém, segítsen valaki, megzakkanok, ha nem fedem fel a rejtélyt! Van egy régi, egész estés rajzfilm. Főszereplői bocsok, macik, akiknek a pociján szív van. Valami gonosz ellen küzdenek, és van benne egy gonosz könyv is; aminek a közepén, ha szét van nyitva, egy zöldes női boszorkányfej van... És nem tudom a címét? Ismeri valaki? :'(
Robert
ui.: És ááá, fokozódik; ennek a műsornak se tudom a címét: ''Tágas égen andalog, tán Te vagy, vagy én vagyok... Vagy a Kovács Pisti? Ááá, dehogy.''
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
élvezetes dolog gprsen keresztül zárni... főleg ha szakadozik is a dolog...
Nem volt aszélessávú net a ****-os szállodában
Hát überjó.az már csak púp a hátunkon, hogy ... Na inkább csendben maradok, mindenesetre egy csipet csapatnak be is kellett jönni vissza az itra,a workshopról.. Hát jó.
Én is benne vagyok..
Azért a jakuzzi az jó volt.. Piálni nem lehetett, különben.. még a zárást elb.sztam volna.. A többiek matták voltak pár kivételtől eltekintve...
[Szerkesztve] -
-
MyKonzerv
senior tag
válasz
Viktor0610 #1055 üzenetére
köszkösz
a szobámba gondoltam egyre, de 10k-t rádobva már egy nagy hűtőt kap a polgár
itt miért nem érvényesül az, hogy kicsi és olcsó? -
MyKonzerv
senior tag
lehet, h van háztartási totyik, de lusta voltam keresni...
szóval:
a lehető legkisebb Magyarországon forgalomban lévő hűtőszekrényre lennék kíváncsi
férjen bele pár sör, egy doboz tej, meg vmi felvágott vagy csoki -
Natasa
tag
van egy Rez_Grof a fák alatt
ha beszólsz neki levágja a labadat
papirköcsög kérjél bocsánatot
nem mutatom meg a kacsámatot -
VladimirR
nagyúr
van egy Rez_Grof a fak alatt
ha beszolsz neki levagja a labadat
papirkocsog kerjel bocsanatot
nem mutatom meg a kacsamatot
p.s.: Rezi nem tagit -
fokukac
nagyúr
Üzenet küldője:
Címzett(ek):
Téma: PárnaCsata-FlashMob @ Nyugati tér @ November 9 18:00 - AZ ÓRA ALATT
Feladás dátuma: november 4., 20:42
Üzenet szövege
aki őrült, adja tovább
--------------------------------------
> VillámCsődület Budapest belsejében!
>
> --------------------------------------
> PárnaCsata-FlashMob
> Bp, Nyugati tér
> November 9. 18:00
> AZ ÓRA ALATT
>
> 'Poke her with the soft cushions! '
> 'Bökdösd meg a puha párnákkal! '
> Monty Python - The Spanish Inquisition
>
>
> Kedves Leendő Flashmobber!
>
> Várunk Szeretettel VillámCsődületünkre, melyet
> november 9-én, szerdán, 18:00 és 18:10 között
> - atomóra pontossággal - GMT +1:00
> -> http://www.timeticker.com/main.htm
>
> FLASHMOBot tartunk!
>
> Abszurdba hajló rendezvényünk sikere
> tevőleges részvételeden áll vagy bukik:
> Kis utcaszínházi műsorunk
> nem lesz teljes Nélküled!
>
> Mi a Cél?
>
> A járókelők kétségek közt hagyása
>
> Kiállás a médiát eluraló agresszió ellen
> (pedig nem is, hiszen mit is kell hozni, na mit?)
>
> Mit hozzál?
> A jó flashmobber minimum egy PÁRNÁT hoz magával!
> ELREJTVE!
>
> Menetrend:
>
> 17:45 - 18:00
> A Mobberek megérkeznek a Jókai utca - Nyugati tér sarkához!
>
> Keresnek egy Jamaica színeibe (sárga-zöld-fekete - a
> hülyébbek kedvéért)
> öltözött embert, aki lesz a mob representative, vagyis a
> VillámElnök.
> Nála leend majd a további utasításokat tartalmazó leirat!
> Fontos! Ne viselkedj feltűnően, rejtsd párnád és
> flashmob-terveid, légy
> szófukar mindenkivel szemben!
>
>
> 18:00
> Kürtszó
>
> Elő a párnákkal, le a földre, és alvás imitálása az óra
> körül!
>
> 18:05 - 18:10
> PárnaÜtközet
>
> Tolleső és mókás képen törlések, kevés durvulással
> Fontos! Semmiképp se keveredj harcba civillel, se hatósági
> közeggel. Csak akinél párna van! A párnákon kívül senki és
> semmi sem sérülhet meg!
>
> 18:10
> Kürtszóra gyors szétszéledés
>
> Amilyen hirtelen lett, olyan hirtelen véget is kell érjen.
> Mintha mi sem történt volna, egyedül (nem csoportosan),
> csendben szivárog szét a gyülekezet, az elképedt
> nézőközönség értetlen morajától kísérve.
>
>
> Megjelenés alkalomhoz illő öltözetben!
> Az eseményről képfelvételek készülhetnek, főleg ha hoztok
> fényképezőgépet!
>
> Mondanunk se kell: minél többen vagyunk, annál nagyobbat
> szól!
> Értesítsd a többi potens flashmobbert, s mindenki hozzon
> magával még
> egy párnát!
>
> Segítsd a vírusmarketinget: küldd tovább e levelet!
> Ha megtetszett az ötlet, dobj egy válaszlevelet ide:
> flashmob666[ kukac] gmail.com, melyben megírod, hány főre
> számíthatunk a részedről!
>
> A szervezők
>
> ----------
> ---------------------------------------------------------
> E levelet azért kaptad, mert a FlashMob666 KözpSzerv
> alkalmasnak ítélt
> köztéri riadalmak keltésére. Ha tévedtünk, a rendszer az
> első
> grimaszod észlelésekor töröl az adatbázisból.
>
> Mivel ez még csak a béta-verzió, kérlek jelezd felénk, ha
> averziód
> van. Segítünk.
>
> -----------------
> -----------------------------------------------------
>
> Akik még soha nem hallottak ilyenről:
> FlashMob = VillámCsődület
>
> New Yorkból indult nagyvárosi tömeghisztéria, szigorú
> szabályokkal, nyitott végű résztvevővel, hüledező nézőkkel.
> Nincs iránya, célja, eszmeisége, bevallottan értelmetlen
> műfaj. A mobil és internet hálózaton keresztül
> megszerveződő egyszeri közösség egy előre megadott
> helyszínen gyülekezik , ott a megadott időkeretek között
> előre eltervezett koreográfia szerint cselekszik , majd
> szétszéled! A flashmob két év alatt százezrek kedvenc
> időtöltésévé vált. Mára világszerte gombamód szaporodnak az
> újabb és újabb flashmob-társaságok.
> Szép példa erre a sidney flashmob kommunity , honlapjukról
> minden lényeges infó beszerezhető egy sikeres flashmob
> összehozásához. -
neongorack
senior tag
válasz
Viktor0610 #1044 üzenetére
A vér megfagyott bennem a pulzusom meg 200 főlé ugrott!Asszem még kell 2 perc, hogy visszaálljon mindenem default-ra!Jaj, de utálom az ilyen szopatós szarokat....de azért jó volt!
Egyébként az előző link az meg egy HamsterDance számból van..... -
MyKonzerv
senior tag
válasz
Viktor0610 #1044 üzenetére
jah, elmondás alapján ez az
kár, hogy nem megy tovább
ennél csak a Pilsner Urquell játéka jobb, bár tt tényleg vetkőztethetőek a macák -
Akkor nem haragszotok, ugyi, az X+1 linkelésért???
MyKonzerv:
Erre gondolsz -[link]? -
QuarK
senior tag
válasz
Viktor0610 #1040 üzenetére
:'D Hát nekem a könnyem kifojt, szerintem sokkot kaptam, 5 percig csak néztem és röhögtem mint a nem tudom mi.... Kééééééész :'D
Robert -
escie
őstag
válasz
Viktor0610 #1040 üzenetére
hányszor be volt már linkelve, te jó ég??
talán két éve láttam legelőször itt a ph!-n... -
MyKonzerv
senior tag
bnőm talált itt valami breitney spearses vetkőzősös flash játékot linkelve
megtenné vki, h belinkeli újra?
köcc -
Tudom, ez nem a vicctopik (ott találtam), de mikor olyan jópofa...
[link] -
escie
őstag
válasz
fokukac #1034 üzenetére
ez vígasztal...
--
Laci,
egy régi szép nóta jut most az eszembe:
''csapjon bele villám a te szádba, ha nem ba...''
a dal további részét keresd meg magad.kulcsszó: markosnádasboncz+kalózkazetta. ha megvan, akkor nehogy magadra vedd, csak úgy eszembejutott, tényleg...
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
mayerlaci #1029 üzenetére
úgy tudom, olyan 30cm az átmérője a átlagosan... persze, nem a hasonlóságuról híresek a villámok.
--
nekünk vagy 1,5 méterre lóg ki a wlan antenna a tetőgerinctől, ezen kapom a netet. ráadásul az utca legmagasabb részén vagyunk.
remélem megfogja a szolgáltató által telpített wlan-bridge, ha neadjisten belevág a villám az antennába. -
fokukac
nagyúr
válasz
Happy Jr. #1028 üzenetére
a mi házunkba a nyáron belecsapott egy villám.
anyám ült a hálószobájukban a kanapén, és azt mondta, hogy a szoba közepéig becsapott (nem tudom, hogy lehet.)
az ijedtségen kívül nem lett baja.
a ház sem égett le, viszont pont ott jön be a házunkba a telefonkábel, ezért minden tönkrement, amivel összeköttetésben volt : az ADSL-modem, a switch, a riasztó, és az elektromos kapu vezérlési rendszere.
Ui. a switch tönkrement, de a számítógépeket megvédte... -
Happy Jr.
tag
válasz
Integra #1025 üzenetére
Ezt túlélni,hogy ennyire csapódik be melletted egy villám..
A durva az a kis izéke,ami a fa törzse előtt jön a kamera felé.Nem sok kellett volna.
Ha már durva képek.
Van itt valami,amiről nem tudok mit gondolni.
Állítólag egy ürge holtan feküdt egy sivatagi barlangban az emirátusokban,a fényképezőgépben egy kép volt,ez:
[link]
Ismeritek?Mi ez? -
Integra
titán
durva kép...
[link] -
brownus
veterán
Hi,
tudnátok linket ahonnan 'minta' életrajzot tudnék letölteni? elöre is köszi! -
fokukac
nagyúr
az előbb elindíottam a böngészőt, és ezt kaptam :
[link] -
tiv83us
veterán
Valakinek van valami infoja arrol, melyik oldalon lehetne megnezni a legutobbi MTV Europe Music Awards-ot? Esetleg letolteni? Esetleg ha megvan valakinek es gepre attudna huzni, akkor kuldok sok-sok sort cserebe
-
Happy Jr.
tag
válasz
parandroid #1013 üzenetére
Megtaláltam,csak nem rakta be az ''itt szóltam hozzá'' listába.
Köszi! -
Happy Jr.
tag
Melyik az a topik,amiben a legjobb netes oldalakat linkeli a nép?
Volt link pár flash-es játékhoz is..Jáccani akaroook de nem találom..
Készül a torta! -
QuarK
senior tag
válasz
hapci007 #1008 üzenetére
Jah, utóbbi időben nekem se volt (annyira) sok gondom vele; de mikor átálltak az ETR 2-re, meg... Na mindegy, nem szeressem és kész :P Csak remélni tudom, hogy a 3-as jobb lesz, de a fejlesztőt tekintve... Olvastam néhány dokumentumot tőlük, a falra másztam kínomban, és a körmömmel vájtam a vakolatot...
Robert
Gondolom kymco úgy értette, hogy a lány tudta-e kit keres (azaz célirányosan téged akart-e), vagy csak úgy; hello, meg szeretnélek ismerni, amúgy ki vagy?
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
Ezt a hasonlatot
Köszi, megcsináltad az estémet!
Nem tudom, amíg valaki nem harapja le a fejem érte, vagy én nem látom be, hogy nincs értelme... Egyébkétn ClearType módon vannak a betűk elmosva, így nekem jobban tetszik; bár nem tudom, lehet hogy alap betűtípussal gány... :/
Robert
szerk.: Támadnak a bocik!!! =) Milyen módon? Tudom, feltűnési viszketegség; de én ilyen kocka vagyok, programozásban is mindig egy stílust követek very strictly
[Szerkesztve]
hapci007: Az az időszak volt szép, amikor 3 másodperces hívás ingyenes volt. Középsulis voltam, volt már lány, aki szintén hívott; látott a suliban, megszerezte a számom; aztán felhívott, feltette a kérdést, letette... Rohadt idegesítővolt :S
[Szerkesztve]
#1008:: Nem, majd csak november 7 után; és szerintem annak utána még jó fél egy évig olyan gány lesz, hogy majd a hányinger lesz, ha fel kell mennem valamit intézni.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
ngabor2 #1001 üzenetére
A témát tekintve azon csodálkoznék el, ha nem ez történne, egy iszonyatos nagy LOL az egész. Mindjárt megtámadom az ETR-t, merthogy nem ismert a forráskódja. Vagy nem, ez rossz példa; inkább a ProgAlap tárgynál a ZH értékelő bíró, robot és karakterfelismerőjének a forráskódját követelem! =)
Robert
Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest