Aktív témák
-
-
parandroid
félisten
Azt hiszem az lenne a legjobb, ha a 'Fáradt gőz' mellett lenne egy 'Házikedvencek' témakör is. Lassan külön lenne érdemes szedni, mint a 'Lokál'-t...
p -
parandroid
félisten
Bevallom, le vagyok mosva a színről. Ennél jobb ötletem nekem sem lesz. Megyek, megetetem a degut, hadd hízzon, mire jönnek a receptek.
Oldy: pontosan miért is? Hogy hagyjuk ezeket a topikokat élni, vagy hogy túlzásnak tartjuk őket és gondolkodunk a záráson? Vagy egyszerűen azért, mert csak beszélünk róla, és (törpe)nyuszik vagyunk dönteni? Utóbbiért bevallom, kicsit szégyellem magam...
p -
parandroid
félisten
Egyébként a tuti befutó a 'Mit evett a degum reggelire' topik lenne. Megnyissam?
Ja, és jó, hogy így szétoffoljuk az offot?
p -
parandroid
félisten
Közben a korábbi ötlet alapján arra gondoltam, hogy a törpehörcsögös és a degus topikot zárni kéne és átirányítani a 'Milyen egeret vegyek?' topikba.
p -
parandroid
félisten
Ha valaki nem járna a modkerben. Egy valódi OMGWTF: [link].
p -
parandroid
félisten
válasz
Agostino #4874 üzenetére
Teljesen igazad van. Ez még így reggel is parás. És te ezzel együtt élsz?
Tiv61: aki nem bírja az igazságot, miért kérdez? Kaptál két teljesen logikus választ: a gyilkos húsevő galambok és a napkitörés áldozataivá vált marsi tyúkok két teljesen tudományosan alátámasztott magyarázat. Miután megettétek a kérdés alanyát, ezért nem fog kiderülni, hogy pontosan melyik verzió a helyes, legközelebb küldj valami mintát, hogy biztosan megmondhassuk, de legalább valami gyors spektrumanalízist, vagy egy Everest-riportot. Könnyebb dolgunk lenne, és a tudomány is gazdagodna.
p -
parandroid
félisten
Sajnos pedig van a dologban valami.
Ahogy Kalandor rávilágított, pár évtizede a házak építésének igényszintje bizonyos történelmi és politikai tényezők következtében ennyire alacsonyan volt.
Azóta javult a helyzet, de teljesen még mindig nem normalizálódott - építészeti fronton sem. Most mások a problémák, de nem sokkal könnyebb a helyzet.
p -
parandroid
félisten
válasz
ngabor2 #4721 üzenetére
Valamirevaló operációs rendszerek nem csak hogy beléptetnek, de meg is jegyzik, hol zártad be őket, tehát a gép indításakor gyakorlatilag egy Prohardver! fogadhatja, és már be is van lépve.
Az első szolgáltatás, amit biztonsági szempontból érdemes kikapcsolni amúgy, ha nem 100%-os a magánszférád.
p -
parandroid
félisten
Itt viszont ott áll a következő sarkon a valódi rendőrbácsi, és 75-nél elveszi a jogosítványodat. Addig meg fizetsz... Lelkiismeretre alapozva is lehet eredményt elérni, de ha ott a tényleges büntetés réme is, akkor sokkal hamarqabb és magasabb hatásfokkal. Ilyen esetben, amikor gyerekek életéről van szó, nem sokallom az árat, hogy néhány idióta pár hónapig jogsi nélkül marad...
p -
parandroid
félisten
Nálunk a kisváros két iskolája előtti gyalogátkelőkhöz nagyon odasszokott újabban a trafi. Az egyik mellett egyrakáson ott van a középiskola és az óvoda is. Toleranciahatár nélkül mérnek, azaz 55-ért már szabálysértési bírság jár. Érdekes módon csak az reklamál, akit elkapnak, azok közül akinek van iskolás korú gyereke, még az se mindig. Akivel eddig beszéltem, mindenki egyetértett velem abban, hogy ez tök jó ötlet.
Ja, és nem éjjel 2-kor mérnek, hanem ténylegesen iskolaidőben (7 és 5 között bármikor).
Egyébként ezeknél a gyalogátkelőhelyeknél reggelente zöldmellényes felsősök állnak egy tárcsával. Néha van mellettük egy-egy egyenruhás rendőr is.
p -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun #4366 üzenetére
Ezt a témát nézd még át. Tényleg hasznos, még a W-LAN-os tisztogatást is túlélte.
p -
parandroid
félisten
válasz
ngabor2 #4349 üzenetére
Hát nem tudom, ezek a kis nagyfejű szürke emberkék, akik megjelentek itt a szoba közepén, elég komolynak tűntek, amikor mondták, hogy kapcsoljam ki a gépemet, vagy ki fog égni az agyam. Szerintetek? Persze lehet, hogy index.hu-s újságírók voltak.
Szerk: megnéztem, semmit nem írnak a napkitörésekről. Kicsit csalódott vagyok, és kicsit most meg is ijedtem. Ha bulvár lenne, írnának róla, mégsincs semmi. Akkor lehet, hogy tényleg komoly?
p -
parandroid
félisten
Nem értem ezeket a mai fiatalokat. Vlad élete legkultúráltabb vitáját folytatta, komolyan meg kell dícsérnem, semmi gond nincs vele, normális véleményütköztetés: [link] - topik legvége. Puhul az öreg zacsi?
p -
parandroid
félisten
válasz
Loretto #4182 üzenetére
kicsit továbbmentem a külsőtől a belső felé. Hogy hogy néz ki, az ellen a szülő vagy tesz, vagy nem. Igazából mindegy - tény, hogy a fiúk is viccesen tudnak kinézni az agyonzselézett, mm-re beállított hajukkal és a trendi rózsaszín ingecskéikkel.
De ez a kisebb baj. A nagyobb baj, hogy itt nem állnak meg, hogy úgy nézzenek ki, mint egy 20 éves, de úgy is viselkednek. És most ott tartunk, hogy 13 évesek kefélnek egymással a diszkó előtt a bokorban, tökrészegen, esetleg valami szertől is beállva. Nice.
Nem hiszem, hogy ez nemfüggő lenne. Az a fiatal, aki tizenegy-két évesen naponta váltogatott partnerrel nemi életet él, jobban tenné, ha keresne egy pszichológust. Bár egy atyai pofon ugyanúgy megtenné...
p -
parandroid
félisten
A tegnapi termés különösen kritikán aluli volt.
Címek - kommentek
Óriás skorpió skóciában - jah, 300millió éve.
3 új csapat a Forma1-ben - jah, 3 csapatnak változik a neve / tulajdonosa.
és a kedvencem:
Miss Pozitív - Szépségverseny HIV fertőzötteknek Afrikában. ÁÁÁ!
Meg az előbb említett Mókusok széttéptek egy kutyát - nah persze, mert egy nagytestű kutyát tényleg széttép 4-5 (vér)mókus. Gondolom valami legyengült, félig megfagyott kóbor kutya volt, ami már mozdulni sem bírt... Ezzel együtt szörnyű persze - ha igaz.
És mindez címoldalon!!!
És ez csak az, amik most eszembe jutnak.
OMG, törölni fogom a kedvencekből, és ráállítok egy túzfalat, ahogy az Origoval már megtörtént. Ott a szavazás volt a kedvencem - sosem volt olyan kategória, amivel egyetértettem volna, pedig mindig van vagy 6.Ott ezzel (is) ferdítenek.
Loretto: pedig tele vannak a szórakozóhelyek drogos/alkoholista tizenévesekkel. Komolyan kellene venni a 18 éven aluli dohányzás és alkohol tilalmat, az ilyeneket megfogni, bevinni egy éjszakára, kijózanítani, másnap értesíteni a szülőt és az egész ügy költségét + egy szimpatikusan magas összegű büntit kiszabni. Ha nem tud fizetni, leülheti, vagy közmunka (de nem 5k, hanem max 2k per nap). Csak megruházná otthon a hülye kölykét egy-két ilyen eset után. Az meg legalább tanulna jómodort. Egyébként ezekbőla ''nagyfiúkból'' van egyre több itt a Ph!-n is - nem is csoda, mindenhol egyre több van belőlük.
p -
parandroid
félisten
Ez szerintem poén egy hibás alaplappal. Túlságosan jól le van dokumentálva.
Tildy: pedig mi tök jól szórakozunk így hibásan ebben a normális világban. Vicces és kellemes dolog nem normálisan boldognak lenni.
Azt le merjük vajon írni, hogy 1 év ''együtt járás'' után nősültünk?
p -
parandroid
félisten
Hát igen. A párkapcsolat mindig intellektus kérdése is. Hogy fel tudja-e valaki fogni, hogy ez most jó-e neki, kell-e neki, vagy csak most mókásnak tűnik, és majd meglátjuk. Felelősségteljes gondolkodás híján 40 évesen is ugyanakkora baromság belevágni egy párkapcsolatba.
p -
parandroid
félisten
Azért nem, mert szeretném régi, jól bevált megbízható forrásból szerezni a procit. Ezért értékelnék egy régi bazárt, ahol régről ismerem az eladót, és megbízok benne, vagy egy régi fórumtagot, hasonló paraméterekkel. Tudom, hogy ez így szemétség, de távüzlet lenne (még ha a postát ki tudom is zárni, hála a barátaim által felajánlott segítségnek), és ez az egyetlen garanciám - buktam már BP oda-vissza utat rossz proci miatt, az nekem egy tank benzin.
Bash: egy birkával bármikor elmehet táncolni.
p -
parandroid
félisten
Az egész Ph!-n 1 azaz egy darab S478-as P4-et találtam. És ott sem válaszol az eladó.
Nem tudjátok, valami bazárban Giannin kívül más nem árul olcsón P4-eket? Nekem már nem jut eszembe semmi.
p -
-
parandroid
félisten
Azért az sem semmi, hogy idáig eljutottunk. Az hogy miért ír így már nem is téma, csak az, hogy miért nem használ ékezeteket.
Amúgy miért ne használnál ékezeteket, ha a billentyűzeten nincsenek ékezetes betűk? Az enyémen sincsenek, csak ö, ü, meg ä...
Kb 15 másodperc bárhol beállítani a magyar billentyűzetkiosztást, hacsak valami okos céges rendszergazda le nem tiltja, ahogy az néha előfordul.
Szerk2: Szerkesztés után miért lett új hsz?No mindegy, duplázás törölve.
p -
parandroid
félisten
válasz
ngabor2 #3684 üzenetére
VladamiR. Ez jó.
A topik ötletét egyébként nem támogatom - minő meglepi...
Szerintem a jelentőségteljes várakozás csak tovább fogja emelni a topik imágóját - lehet, hogy nem zárjuk azonnal. Bár az idei topikja egész szép karriert futott be.
Rajongói topikokból pedig idén is jutott neki 3: [link]. És a világ legnagyobb megtiszteltetése, a valódi nonpluszultra, a felülmúlhatatlan unikum: az egyiket maga Twollah nyitotta.
p -
parandroid
félisten
Komolyan 3x néztem meg a topikcímet. Aszittem viccrovat, pedig azt nem is olvasom.
p -
parandroid
félisten
válasz
ngabor2 #2777 üzenetére
Én értettem. Elmagyarázzam neki?
Amúgy gondolkoztam rajta, hogy nem zárom a ''topikomat'', csak teszek a végére egy többes szám jelét, és lehetett volna amolyan személyes jogos moderálás topik.
Vagy ez már erősen személyi kultusz lenne?
ps: amúgy érdekes, az 5-ös pontot mindenki hogy kiszúrta...
p -
parandroid
félisten
Csak futólag olvastam vissza, de köszönöm mindenkinek az őszinte elismerő szavakat. A virágokat a postacímemre küldhetitek.
Most visszaolvasok részletesebben is.
Gh0sT: az 5-ös pont a nyerő, én is így gyűjtöm a rajongókat.
p -
parandroid
félisten
válasz
VladimirR #2628 üzenetére
Kellene az offtopikba egy [ON] kapcsoló, és akkor aki ilyesmire nem kíváncsi, könnyedén ignorálni tudná a hozzászólásokat. Mondjuk lehetne zölddel szedni ezek hozzászólások szövegét, vagy jól feltűnő pirossal (és bold
), vagy mittudomén...
És hogy off is legyek: érdekel valakit, hogy ma 11-ig aludtam?Évek óta nem aludtam kilenc-féltíznél tovább, ez ma egy különleges nap kell legyen...
Megyek is lassan ebédelni.
p -
-
parandroid
félisten
válasz
Kalandor #2354 üzenetére
Három különböző számláló lenne praktikus: szakma, piac, gőz.
A három érték mindenkit jól minősítene.
Felteszem visszamenőleg sem lenne nagy ügy megcsinálni - meghatározni az addigi hozzászólások bontását, és beszámolni a piacos hsz-eket is.
Vlad, házi feladatnak mit szólnál egy ilyenhez a keresőben?
Ps: Elnézést a 'nem nagy ügy'-ért, úgy mondom mindezt, hogy középfokú szoftverüzemeltetői tanfolyamon hallottam csak adatbáziskezelésről, asszem 4x6 órában.
p -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #2294 üzenetére
Néha már zavar. Szívesebben lennék inkább cinikus bunkó teljes erőbedobással, de valamennyire csak kénytelen vagyok visszafogni magam.
Ha nem sikerül, na az az igazi énem.
p -
parandroid
félisten
''sajnos manapsag erre van szukseg (meg arra lenne, hogy neha kinyuiljon egy kar a monitorbol, es osszon egy pofont a felhasznalonak, de ez csak naiv utopikus kepzelges)'' - Bővebben: [link]
Ez annyira szép, hogy akár ars poetica is lehetne.
No meg az jut eszembe róla, hogy vajon a moderátor lehet-e a kar, ami kinyúl a monitorból, és oszt egy pofont a felhasználónak?
p -
parandroid
félisten
Igen, és a lemez mögött soha nem még egy ugyanolyan van. Tiszta meglepi.
Amúgy nekem is a rosszemlékű artisjus úthengeres akció jut mindig eszembe, amikor így összehányva látom azt a sok DVD-t.
ps: ejj, de fura ez az r3. Hiába, könnyű volt hozzászokni a jóhoz...
ps2: szerencsére közben megjavult az r4.
p -
parandroid
félisten
Havonta rendel a család kb 10 DVD-t (édesanyám film-mániás, mi meg apróságnak rajzfilmeket). Asszem 800-900,- Ft szokott lenni a kiszállítás. Futárszolgálat hozza, általában 3 munkanap múlva.
Bolttal az a baj, hogy kicsi a készlet, soha nem az van, amit keresek, és nem szeretek abban a járókában turkálni.
Igaz, 50km-en belül egy db teszkó van, meg 2 interspár, abból az egyik akkora, mint egy nagyobbacska élelmiszerbolt, úgyhogy sok választásom nincs.
p -
parandroid
félisten
Ha ez megnyugtat, én is utálom a szinkronos fimeket. Régen jó volt a magyar szinkron, nem tudom, hogy én változtam, vagy ők rontanak el valamit újabban... Mindkettő lehetséges.
A legrosszabb pedig az újraszinkronizált film, amikor még benned van a régi magyar hang, és meghallasz valami mást. Broáf...
p -
parandroid
félisten
válasz
VladimirR #1939 üzenetére
Ha kocsmába megyek, van nálam kp. (meg még van egy-két hely, ahova muszáj vinni). Különben ahol lehet, kártyával fizetek, ahova lehet, utalok, és amit lehet, csoportos beszedési megbízással teljesítek. Mondjuk én már megállapodott családapa vagyok, családi bankszámlával és egy csomó állandó rezsivel és törlesztőrészlettel...
p -
parandroid
félisten
És semmit nem lehet kapni a boltokban, a számítástechnikai üzletek meg aztán februárig fel sem töltődnek. 1 hónap vásárlása kisöpri a teljes ország hardverkészletét 2 hónapra. Nem lehetne ezt normálisan elosztani az egész évre? És mindezt azért, mert a néhányan úgy döntöttek, hogy ilyenkor születik a kisjézus. Szép összefüggés, nem igaz? Egyébként nem akarok mindent rájuk kenni, a téli napfordulóhoz kapcsolódó ünnepkörnek még ennél is régebbi hagyományai vannak, még ha akkoriban nem is járt az a boltok készletének radikális csökkenésével.
p
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest