Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
brownus #3292 üzenetére
Ejnye nem ismerni az első női modot
Ye-NŐ volt az
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ngabor: ettől félek én isÉn úgy gondolom (főképp a hüyleségem és beszólogatásaim miatt... Istenem hát ilyen vagyok, nem tudom véka alá rejteni az ''ellenszenvem'', ha épp előjön, ahogy az örömöm sem)Szóval szvsz nekem már lengett volna tőle egyzser kétszer ban a fejem fölött
Bár az is lehet , csak beképzelem magamnak...
Egy nagy hátránya van , hogy Kidus mod lett: Nem szólhatok neki vissza kedvem szerint
(Kidus remélem nicns harag... csak viccelődöm)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
jaaj, nem azért mondtam... tőőlem, nyugodtan...
csak megemlítettem.
( de azért ráduszítottam egypár ornitológust, ha nem baj.)
sőt, szerintem az a kép gpl licenszelésű, úgyhogy kifejzettem megengedett módosítani...
Divot,
mit jelent a ''drágácska''? nagyságrendileg...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nekem ugy remlik (bar mostanaban erdeklodes hijjan egyre hanyagabbul olvasom a ph-t), hogy mindig ugy fogalmazott Szalma, hogy abbol nem derult ki egyertelmuen (pl.: parjaval)
egyebkent egy internetes forumon, szerintem ez teljesseggel lenyegtelen
szerk.: na, latom villamkezuen gepelek, mindegy
a betuid meg valoszinuleg attol dolnek el, hogy QuarK balfasz, es nem zarja le rendesen a [i] tag-eket, s a dolt formazas atmegy az azt koveto hozzaszolasokra is (erdekes, IE alatt nem)
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Hogy mennyi gyógyszert szedek talán elárulja az is, hogy egy Kalmopirintől képes vagyok órákat aludni, nem szedek gyógyszereket, de ez a vacak betegség igen alattomos, már 3 hete kínoz elég rendesen. A hangom 2 napja kezd helyre jönni, eddig még az sem volt
, repedfazék hozzá képest elmehetne operaénekesnek
-
tildy
nagyúr
Igen azt hiszem a ph rsset bele tudtam rakni.
kymco: este is lathattam toled egy szamomra igencsak tetszetos hozzaszolast, reggel is. Koszonom.
(A yavarnak dolgot egyebkent ne vedd tul kemenyen, csupan eszrevettem, feltunt, es kicsit ingattam a fejem, ennyi.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Stellar Blade
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- Zelda Játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest