Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Csak esendő állapotodra való tekintettel nem kértem kóstolót eme remek nedűből...
Jobbulást, és remélem nem tüsszentesz a képünkbe; így monitoron keresztül
Kíváncsian várjuk, Lumpy mikor kezd el belevigyorogni a fejünkbe
Xpod: Amint azt nemrégiben kifejtette, nem különösebben van oda a macskákért, tehát valószínűtlen, hogy tőlük kapta volna el...
[Szerkesztve] -
Ha nem csókolgatta őket akkor nem, esetleg ha a macskáival megette őket és utánna macslától elkapta az lehetséges, de akkor az macsk influenza már.
De egyébként a kínaiak sem reklamáltak, akik elzabálták a készletet.
ngabor2: jobbulást, amit ladybug írt ahhoz csak bővítés képpen TCP. (TeaCsokiProhardver)
Bash: előbb-utóbb minden visszatér ott is a régi kerékvágásba.
Bubu79 #300: már késő, nálam megjelent valami trutyia moncsin, pedig nem én voltam.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
igen, ezt a nagy-nagy bölcsességet vettem alapul. most valahogy jobban esik, mint szokott (töményet sátoros ünnepek alkalmával szoktam inni, régebben akkor se.) lassan, de biztosan fogy az első féldeci. Mindjárt vigyorgok...
ladybug: köszi a jókívánságokat, igyexem meggyógyulni. legalább ezt is rákenhetem főnökömre, hogy pénteken nem akart rendesen elengedni, mikor mondtam neki, hogy igen zsengén érzem magam.
a teával (mint többen tudják) nincs gondom, c-vitamin-forrásnak pedig a pincében figyel 3 láda alma, valahogy jobban kijövök velük, mint a tablettákkal. szorgalmasan eszem őket, a fogam piszkosul örül nekikülönösen a birsalmának, abból ma már nem merek még egyet arcomba helyezni.
Xpod: a TCP-ből a C most nem igazán jön be, inkább valami sósabbat ennék, erre elfogy a ropim. A tea az evidens, a PH! pedig ülőképességemtől függ, mert én még nem lapitopiról nyomom, a madzagok meg rövidek.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Sajnos így van pedig. Ne hinném, hogy egyik kiütné a másikat, illetve a következőket. De figyelj az egészségedre, szedjél sok C vitamint, meg igyál sok teácskát, és akkor talán elkerül.
Ja, most pedig igyál egy finom pálinkás vagy rumos teát. Az is segít.
Egyébként jobbulást kívánok.
[link]
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Reggel 7-kor még nekem is fehér volt Opera 8.5 alatt, IE-vel rendben volt. Most 11 órára meggyógyult, gondolom Parci bütykölget.
Más: örömmel tapasztalom, hogy egyre több benzinkúton kezdik súrolni a $2.50-s határt (Premium). Ahhoz képest, hogy 2 hónappal ezelőtt $3.38-ért mérték gallonját, ez már sokkal megnyugtatóbb. -
ngabor2
nagyúr
nem, de ma voltam keleti szomszédunknál (mondtam, hoztam egy üveg erdőmestert). asszem ki is próbálom gyógyító képességét ennek a készségnek. Aki gyors, az kaphat belőle. Egészségünkre!
Ha a továbbiakban nem írnék, az 2 okból lehet:
- nem hatott, megmurgyeltam.
- hatott, nem bírok gépelni a mellékhatástól, vagy kb. neduddki szintjére emelkedtem volna gépelés szintjén, de még annyira nem alakulok, hogy az összes önkritikám elszálljon.
divot: elszomorít, amit írsz.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
influenzás kérdés: ha egy szezonban elkapom eme gyönyörű betegséget, és valami véletlen folytán túlélem, akkor utána (arra a szezonra) már védett leszek ellene? most nagyon úgy néz ki, hogy valami hasonó gonoszság környékez, mert egyre több tünetet vélek magamon felfedezni, pedig nem vagyok hipochonder, és általában egészséges szoktam lenni...
-
Üdv
ngabor2: szerintem neduddki írásainak megfejtéséhez előtanulmányként hasznos lehet Rejtő Jenő műveinek ismerete.
Tildy #270: sajnos az egyonreklámozott termékekről, a bevásárló központok is tehetnek. Ott ugyanis sz*rnak a fejedre, amit a ''prospektusból'', ki tudsz nézni az kevés, szakképzetlenek az ''eladók'' is, már ha szóba álnak veled.
Az hogy most kinek mi a haszontalan ne menjünk bele.
-------------------------------------
A topic cím kibővítése jó ötlet.
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
Láttátok ezt?
Töklámpás modding rulez
[link] -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR #281 üzenetére
már miért ne használnám? mire jó az nekem, ha csak ott pihen a zacskóba. a falon egy egérpadnak nem sok keresnivalója van. ha meg elkopik, szerzek másikat, nem mondom meg, hogyan
de eddig igen jól bírja a kiképzést.
ha nem használnám, az majdnem olyan lenne, mintha nem írnék a fórumba. -
VladimirR
nagyúr
idezek az alapelvekbol: ''a hozzászóló fórumbeli hozzászólásai erejéig lemond szerzői jogáról: sem anyagi sem más jellegű követeléssel nem élhet''
ngabor2: te hasznalod a ph-s egerpadot? nekem meg mindig a foliaban pihen a polcon - ez egy ereklye
szerk.: divot elnevezesei valoban jok, mindossze a sorrenden kellene egyet csavarni, hogy a 30-as legyen a visszater, hiszen az is kerek szam
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
aDM|RaL^ #271 üzenetére
az egérrel nekem is vannak elmebetegségeim. most pl. csak azért cseréltem le egy optikai vezeték nélkülit golyós vezeték nélkülire, mert az optikai a PH!-s alátéten nem ment megfelelően
ezt már szerintem fanatizmusnak, vagy hülyeségnek hívják...
vlad: erre jössz, és kegyetlenül beletiporsz szegény vérboci érzékeny lelkébe, szokásod szerint (szaros gumicsizmával). Monnyuk talán hiányoltam volna, ha nem teszed.
Közben annyira szépen nézett rám egy birs, hogy úgy döntöttem kivégzem. tudom, hogy holnap iszonyatosan rossz lesz, annyira elvássa a fogamat, de akkor is finom.
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
Ezt most még jogdíj nélkül kapjátok
-
Sir Pocok
őstag
Nem tud valaki egy olyan magyar oldalt, ami a gépkocsik fejlődésének a történetével foglalkozik? Google nem volt most friend...
-
erdey_a
addikt
Hát Istenem... most nem cizelláltam...
Írhattam volna fákkot is, meg vazzeget is. A tartalom ugyanaz.
Most nem volt kedvem képmutatni.
---------------------------------------------------------O-------------------------------------------------------------
Az Off topikok egyéni elnevezése szerintem jó ötlet volna.
OFF 26 - Túl a jubileumon
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
De van megállás, szerintem. Pl. ne kérjenek el többletpénzt ilyesmiért, illetve ne legyenek reklámozva a dolgok. Odamehessen az ember, megnézhesse, megtapinthassa, más tulajok tapasztalatát meghallgathassa, de ne legyen agyonnyomasztva mindenféel információval, amineka felét lehet nem is ismeri, de már kell neki.
Remélem érthetően mondtam el gondolataim.. (Bocs ha túl negatív vagyok... Vagy inkább csak az élvhajhászásba fásultam bele? Ebbe a sosem jó ami van, mindig kell valami új?)
kymco: köszönöm.
Divot: akkor a válasz: egészséges egyensúly. Amíg valami működik, ÉS viszonylag jól mükődik, addig nem gondolom , hogy szükséges lenne a csere..Szal nem kell visszamenni az őskorba, csak kicsit lassítani a tempón. Pl. anyámék gépének monitorja 14'' , sötétképű , 56-60 herzes siemens volt , haldoklott is->megérett a cserére .most lett egy tft , ami reményeink szerint addig lesz míg tönkre nem megy. Erre értettem.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Nem csak te vagy így ezzel. én speciel a 150eFt-os öltönyöket, meg a divatruhákat nem bírom megérteni. Meg esetleg a ''csak ez a fajta, 10000ft-os csatlakozó a jó, mert ez aranyozott, és máshogy szól'' típusú ''audiofilek'' hozzáállása. Én speciel a gépemre költöttem egy darabig igen sokat, és most már értelmes határon belül nem tudnék bele venni semmit.
A 100Hz-es tévé, és mostanában úgy általában a tévé nem hat meg. tudom, hogy hülye vagyok, de a videó óráját eddig azért nem állítottam át, mert ahoz be kellene kapcsolni a tévét
Az uptime-ra gyúrás is egy bunkóság, de én sose állítottam, hogy normális vagyok -
tildy
nagyúr
Igazad van, nem magukkal az eszközökkel van a baj, hanem az én beleérző képességemmel, hogy bele sem tudok gondolni abba, hogy mi késztet arra embereket, hogy súloys többletpénzeket költsenek ilyen (szigorúan szvsz) ''apróságokra''.
Szal a hiba az én (agyi) készülékemben van.
neduddki: fater samsungjat. [link]
Sima tv villogása csak akkor zavaró, ha oldalról kukkantasz rá. Szemből nem.
Ráadásul az emlíett tébvén nagyobb a ''csíkméret'' , ami nagyon zavaró, ezenkívűl szerintem homályos is a kép rajta.
De lehet ez csak egy rossz példány... Midnenesetre 15 éves grundigunktól nem folyik ki úgy a szemem, szívesebben nézem, szép tiszta éles kép van rajta.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Nem tom mijejn 100Hz-es tv-ket lattal, de hajokat rag korbe az ember akkor ijjen bajiok nem nagyon vannak ma mar, de errolol elg sokat sozlltuik a tv-s totyikokban, hetvegente ha lejutok afalura akkor a 37cm-es Samsung ele ulok el es hatarozottan zavar villogasa, pedig ne sok idom jut raaja...
egyellore nem hinnemhogy v nezesre lenyegesenjobblenene sem a plazma sema lcd-tv /termeszetreesen nam analog tv sugarzara nem iskerdes:- )))/ es hogy miert hiszem mert ujabban fojjamatosan vendegeskedik nalam vmi es ugy tunik egyellore crt a legjobb kompromisszum tv-zesre
udv
neduddki -
ngabor2
nagyúr
Agyelszívás történt alvás közben?
amúgy az offolásról: ha mindenkinek levonnánk a hsz-számátból az offban töltött hsz-számot, hááát... lehet, hogy nem lenne nekem se egyéni avatarom
ha meg a valóban a fórumon töltött időt vennénk alapul, akkor meg szinte biztos. Csak nehogy valaki utánaszámoljon
neduddki: a bill-kiosztás ismerete sok esetben segít a hsz-eid megfejtésébenDe szerintem mindenkinek jobb, ha hasonló nyereményeket én nem nyernék. (legfeljebb ''egy kétszemélyes, üvegből és porcelánból készült bukósisakot''
)
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Szerintem még mindíg jobb, ha itt vezeti le a nép a feszültséget, és nem a szakmai témákat OFF-olja szét. Nem lehet egész nap kockásodni, időnként el kell szakadni szakmai témáktól... Egyébként is egy idő után mindenki belefásulhat abba, hogy nagyjából ugyanazokra a kérdésekre válaszolgat...
Nem vitatom, hogy egy kicsit gyorsan telnek az OFF topikok, de akik ide járnak a PH!- ra, azok lehet, hogy nemcsak a szakmai témák miatt járnak ide, hanem esetleg a fáradt gőz miatt is ( ez nemcsak az én véleményem, valahol olvastam mástól is ugyanezt ).
Talán furcsán néz ki, hogy az alig néhány napos tagságommal ilyeneket írkálok, de szerintem a dolgok így állnak a PH!-n.
Ettől sokkal bosszantóbbnak tartom azt, hogy egyes újoncok, anélkül hogy szétnéznének nekiállnak mindenféle topikokat nyitogatni, és még arra sem veszik a fáradtságot, hogy jó helyre tegyék ( lásd sorozatosan a piacos témákat a hardveres témák között)
Én személy szerint mielőtt regeltem ide a PH!-ra jó ideig csak olvasgattam - szoktam a légkört, ha szabad ilyen rondán fogalmaznom.
Neduddki: Ezt is kihívás volt megfejteni ( azt hittem, hogy az ork megint csak valami ''elírás''), de most már értem, mire gondoltál...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Anyagi dolgok ennyire nem boldogítanak, hogy egy iylet elfeledtessenek velem. (amúgy is ritkán nézek tévét, azt is kb 5 méterről...) Látod , kicsi kocsi is marad, sőt egyre jobban ragaszkodom hozzá
divot: mert marketingduma az egesz... Lásd kijelzia mosógép , hogy mikor ér véget a mosás.
És emiatt a kis kijelző miatt képesek a mosógépet 40 000 Ft-tal drágábban adni.(miközben jó , ha 1000 forintba van az a kis kijelző)
Szal marketing. Én meg nem szeretema amrketinget, meg hogy mások emgmondják mi is az amit én akarok(holott korábban fel sem merült volna az bennem, hogy én azt akarom)
Újabb példa: joghurtok ->bifidusz essencies, meg hasonló dolgok...
A jónak nem vagyok elrontója, mert tényleg vannak hasznos ötletek (ilyennek gondolom pl. kocsikban az abs-t is) , de nagyon sok dolog nem éri meg az árát. Pl. egy 100 herzes tv sem, ha ugyanolyan árban már laposabbat, szebbet jobbat is lehet kapni.(ráadásul még rossz is rajta a kép...De lehet ez csak egyéni prob. és másnál teljesen tökéletes...)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ugye ez az új fehér háttér csak valami rossz vicc????????
-
ngabor2
nagyúr
válasz
mayerlaci #247 üzenetére
ezzel mindössze annyi a baj, hogy pl. az OT47-nél nem fogják érteni, hogy miért is ''még egy új'', hisz már régi... valami változatos dolog kellene, további ötletem most nincs
ladybug: nagyon jó, aztán majd gondolkodunk további okosságokon.
Sianis: egyes offolóknak sajnos nem erőssége a gondolkodás... és most senkire sem utalok konkrétan.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Mire meglesz a cím, addigra betelik ez is.
Ngabor2 ötlete tetszik eddig. De mi lenne, ha ''OFF 26, megint be nem áll a szánk''.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy a betegség tette, de én fehérnek látom a hsz-ok hátterét!
Ez most direkt van vagy valami olvashatósági feature, vagy csak a Firefox nem csípi? -
ngabor2
nagyúr
Miért van az, hogy egyre többen trágárkodással kezdik a hsz-okat? Nem lehetne legalább írásban mellőzni?
esetleg a köv. off topikoknak tényleg lehetne valami megkülönböztető címet adni, mint a 25-nek.Annyira egyhangú, hogy OFF TOPIC 26, OFF TOPIC 27... bocsássuk szavazásra
ladybug: esetleg: már megint sokat mellébeszélünk: OFF TOPIC 26
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
Én ezt egy belülről fakadó őszinte rácsodálkozásnak írtam
Természetesen már lecseréltem a kedvencekben a 25-öt 26-ra.
Pusztulat, hogy egyesek mennyit bírnak pofázni
VladimirR: Feladom a leckét! Készíts érdekességképpen egy olyan keresőt, vagy inkább szűrőt, ami rangsorolja, hogy kik és hányszor szóltak hozzá az adott off topikhoz.
Érdekes statisztika készülhetne. Persze fogalmam sincs, hogy megoldható-e az ilyesmi. -
erdey_a
addikt
Bazmeg már megint új off
-
ngabor2
nagyúr
ajajj, kezdem egyre rosszabbul érezni magam. hányinger, enyhe szédülés, néha a hideg is ráz, pedig jó idő van a szobában (szellőztetve is volt, tehát nem használt levegő).
A baj az, hogy anyukám is hasonlóan van, csak ő most alig bír már menni, mindene fáj. remélem hamar elmúlik, mert enélkül is elég beteges -
ngabor2
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
ngabor2 kepen meglattam egy birsalamat /vagy egy anank tunio targyat:- )))/
Szovla kerdesm az volna:
Hol lehet finom birsalama sajtot venni??? ahol tobbnyire miondig van nem pedig berobalkozasra megy a dolog????
koszi
vagy Ti hol szoktatok, mar ha szoktatok venni ijjesmit...
udv
neduddki -
Happy Jr.
tag
Tegnap este óta 200 hsz-t gyártani az nem semmi..Naponta 400?10 nap egy offtopic?
-
Bubu79
addikt
Szépek!
Hogy lehetsz ilyen kegyetlen, hogy ilyen növények mellé szúnyoghálót telepítesz az ablakra
A hízóka elhiszem, hogy nem kívánta a tegnapi legyedet, ahogy elnézem hever még egy pár tetem rajta...
Halálosan jól néz ki, ahogy a tillansdia ölelgeti a Crotont ( ugye jól emlékszem, hogy ezt írtad tegnap)
Tényleg nem semmi botanikuskert! -
aDM|RaL^
őstag
Nemaggodom, tök jó h folyamatosan fejleszt, csak aszittem nalam van a hiba
-
ngabor2
nagyúr
-
Bubu79
addikt
Igen én kértem
Az ivásról pedig annyit, hogy megeszek egy borízű almát, és már tántorgok is
A Jegermeister jó szittyó, megnyugtatja a gyomrot( kis mennyiségben orvosság, nagy mennyiségben gyógyszer
)
Mayerlaci: De igen, az előbb már egyszer be is írtam, de aztán kivettem, mert ma már egyszer vaklármáztam egyet bug ügyben; nálam is fehér...
Admiral: ( bocsi, nem beszélek jól ASCII-ül) Vizuális típus vagyok: elképzeltem, ahogy sosem látott termeted elnyúlik a lépcső allatt...
Stimmel a képed, nálam is ugyanez XPSP1 Mozilla1.7.8
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack #204 üzenetére
Hát te láttad nem?
Nektek nem bugol a ph?Nekem minden fehér. -
aDM|RaL^
őstag
kimentem kivinni a szemetet, azt hasraestem a lépcsőn
csodálatos.
öhm: egyebkent mitortent a forummal, nalam feher a hatter, es egyket dolog osszetolodott.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
menet közben nem az a cél. és ez a szép és nehéz benne. a ''visszajárás'' csak egy kellemes következmény, vagy ha úgy tetszik mellékes dolog. mindenféle külső kényszerítés nélkül úgy érzi a gyerek, hogy neki oda kell menni a szülőhöz, mert ha nem is mondja, mégcsak nem is utal rá, de örül neki, és szüksége van rá. ha már kérni kell, és oda kell menni, az már nem jó.
tildy: nekem se volt fenékig tejfel a gyerekkorom, nem igazán dúskáltunk a dolgokban semmilyen téren. inkább azt mondanám, hogy az akkori kellemes percekre gondolok én is, nem arra, mikor kikaptam... pedig ez utóbbiból lehet, hogy több volt. nem voltam egy jó gyerek.
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
válasz
neongorack #197 üzenetére
nekem is szoktak hasonló kaliberű álmaim lenni, volt már hogy haverom a paksi reaktor hűtővizében úszkált meg ilyenek... ...
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neongorack #186 üzenetére
Najovan lelehet állni
Már mindenbe benne vagyok?Biciklis rész nagyon jo grat
#196áférne a fejlesztés 256mb
Bubu:Elhiheted velem is az volt.
Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest