Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én csak minimálisan szólok bele, nem az enyém a kocsi
Én csak élvezem, ha szépíthetem, takaríthatom. Najó az igaz, hogy nagyon hyundai ponyra vágytam, és azért fáj is kicsit a szívem
Node sebaj
Lada feeling
És most már legalább szép, csak remélem vigyázunk ráá rendesen. Bele volt kalkulálva ez a festés dolog, ''sajnos'' ilyen szempontból párom eléggé igényes.
Mondjuk pony esetén szomorú lennék, ha megtörnénk... Na kiváncsi is leszek, hogy fogok majd vezetni. Két hónap múlva midnenki reszkessen, aki fehér samarát lát, fekete , hosszú hajú női sofőrrel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Túraautó topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én csak élvezem, ha szépíthetem, takaríthatom. Najó az igaz, hogy nagyon hyundai ponyra vágytam, és azért fáj is kicsit a szívem
Node sebaj
Lada feeling
És most már legalább szép, csak remélem vigyázunk ráá rendesen. Bele volt kalkulálva ez a festés dolog, ''sajnos'' ilyen szempontból párom eléggé igényes.