Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
'Jó iskola' nem tudom mennyi van, konkrétabb a ''jó oktató'', de az is elég szubjektív. Az én oktatóm állítólag jó volt a szakmában, az iskolánál mindenki őt kereste (18. számú M.K. (Magyar Királyi
) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)
-
Bash
őstag
Anno én is Pesten tanultam: Bővebben: link. De ez már elég régen volt, azóta sokat változhatott. Úgy látom a tehergépkocsi-oktatóm még mindig ott dolgozik, és még mindig Mercedes-szel jár, pedig már akkor is 14 éves volt a járgány.
Vezetni megtanítottak, bő fél év alatt megszereztem a B, C kategóriás jogsit.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- További aktív témák...
- RTX 2070 SUPER + Ryzen 5 3600 + 1TB SSD + 16GB RAM
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)
Vezetni megtanítottak, bő fél év alatt megszereztem a B, C kategóriás jogsit.