Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- LG LCD és LED TV-k
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Már mindent megpróbáltam.
Kivettem, visszatettem. Új driver van fenn. Másik monitorral is csekkoltam.
A hűtés bizti ok, mert húzva is lefut rajta a 3D mark, aztán visszaveszem alapra és fél óra múlva elkezd csíkozni, aztán 5 perc múlva abbahagyja.
Tegnap pl. tudtam forma egyezni, nem volt fagyi egyáltalán.
Vangelis: Lehet bemegyek ma a boltba, és egyenlőre szóban vázolom nekik a témát, oszt meglátjuk hogyan állnak a dologhoz. Nem nagyon tudom nélkülözni a karit. Végső esetben veszek valami PCI-s vackot használtba egy ezresért, de nem szeretnék.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest