- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Batman
őstag
Jó Reggelt!
Szomorú nap ez a mai!
Elment a Kedvesem!
Elment amerikába!Fél négykor keltünk kikísértem repülőre és már úton van az új világ felé.Nagyon szomi vagyok, tudom hogy jó lesz neki ott nagyon nagy élmény lesz de akkor is hiányzik és az a tudat ,hogy nincs velem.....
Visszaértem a koliba és nagyon rossz volt, ugyanis egy koliba laktunk, szinte együtt éltünk.Minden kis apróság rá emlékeztet.Bementem a koli melletti kis boltba ahol mindig vasarolni szoktunk, és mindig veszek neki egy sport szeletet , de most nem kellet vennem
, ha bemegyek a szobájukba nem ül ott a ágyacskáján és nem mosolyog rám....
Hamarosan talán megszokom , de most még nagyon rossz, hogy nincs velem...
Ez nem egy 1 hetes kapcsolat , már több mint 3 és fél éve együtt vagyunk és most 3 hónapig nem láthatom.
Hiányzik!
Bocsi , ha valkinák bántja a csőrét ez a nyálas duma de most kicsit érzelgős vagyok.
De nézzük a jó oldalát most több időm jut a PH!-ra , szal rettegjetek mert itt vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv
Batman
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fűnyíró topik
- Crimson Desert
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)