Hirdetés

Aktív témák

• Old Death

senior tag

válasz Sianis #2613 üzenetére

mert roszzul kezdted :P
    nem ezt kell mondani: 1,5 hete korlátozottan tudom használni a balcsuklómat hanem azt, h alig tudod használni nem hajlik rendesen a háziorvosnál meg csak jövőhétre kapnál időpontot (legalábbis nálunk így van) és szeretnéd minél előbb normálisan használni, mivel a munkavégzésben gátol.... majd ha ezek után (megjegyzem a protokoll szabályokat be kell tartani (háziorvos>beutaló>korház)) elküld a picsába akkor jogosan teszi.. de egy próbát megér.. ilyen szöveggel lehet hatni a normális emberekre...

nekem a térdemmel van hasonló sztorim :D részleges keresztszalagszakadásom (mind2 térdemnél :P ) van és azt mondja, h pihentessem, meg szedjek gyógyszert mert nem műti meg 20 évesen fölösleges, kérdem én várunk vele még 5 évet hátha addig nem jön rendbe? megjegyzem csupán csak 4 hónapja vagyok vele itthon (az indexem is le kéne végre adnom miután ezt a fél évet passzíváltam) és most jutottam el odáig, h a tököm teli van és keresek egy normális dokit, aki végre hajlandó is foglalkozni velem...
    jah és én sem kerestem fel a háziorvost.. határozottan elsántikáltam a korházba és aszontam, h fáj a térdem nem tudom behajlítani/ráállni a háziorvos meg nem ér rá, szal itt vagyok :)

oldy

Aktív témák