Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
Aktív témák
-
Loretto
veterán
na egy kis összefoglaló a tegnapi napomről.
reggel esett mint az állat+fujt.rühellem.majd meló.kellemesen telt.hazmentem kaja.szóltam bnőmnek hogynem megyek elé mert esik, hagyjon békén.ez volt kb 2 óra.farcryt folytatom, gondoltam hisz du 6-ra kellet mennem be a városba mert eladtam(volna) egy sb 128pci, ami addig a szekrényen volt.mondom azért mégegyszer kipróbálom és látom HOGY ÁLL A VIZBEN A KARI+A CD!!!
a kedves hugom meglocsolt a a virágot, de ha már arra járt a akkor a kártyát is megitatta.húúúúúúúúúú ideg 1000-rel. mondom ennek annyi. ugrott egy kis zsé,de mondom hátha.gépbe be(bátor mi?
) postnál reset.mondom remeg tenyérviszketés folyamatban.még egy próba hátha.akkor a winfos felállásakor restart.ámen mondom király lesz.na mind1 hugom megjött verbális feddés lett a vége.aztán mondom azért menjünk a talihelyre hátha nem olvasta a srác a fórumot akinek vittem volna.megyeünk be pécs legforgalmasabb részén du 6 kor minden lámpa sárga.még ez is.a srác nem jött el.viszont volt vagy 500 gyerek(14-16éves) akik vmiért vagy 2 órára lezárták a forgalmat a tömegközlekedés elől.fuuu itt már nagyon tele volt a ...na akkor be az árkádba ott egy kicsit bámészkodtam, majd pont volt vmi hálóparty szerű.majd irány haza.természetesen pont akkor lett vége a ''tüntetésnek'' és a busz a tele volt zsibongó emberkezdeményekkel.
ugyhogy tegnap ko voltam.de legalább a farcry-al jól haladok.
na remélem nem baj hogy ily hosszan irtam.
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR4 RAM 16 GB (KF432C16BB1/16)
- iPhone 13 Pro Max 128 GB FÜGGETLEN
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 - 99 hó garancia
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) postnál reset.mondom remeg tenyérviszketés folyamatban.még egy próba hátha.akkor a winfos felállásakor restart.ámen mondom király lesz.na mind1 hugom megjött verbális feddés lett a vége.aztán mondom azért menjünk a talihelyre hátha nem olvasta a srác a fórumot akinek vittem volna.megyeünk be pécs legforgalmasabb részén du 6 kor minden lámpa sárga.még ez is.a srác nem jött el.viszont volt vagy 500 gyerek(14-16éves) akik vmiért vagy 2 órára lezárták a forgalmat a tömegközlekedés elől.fuuu itt már nagyon tele volt a ...na akkor be az árkádba ott egy kicsit bámészkodtam, majd pont volt vmi hálóparty szerű.majd irány haza.természetesen pont akkor lett vége a ''tüntetésnek'' és a busz a tele volt zsibongó emberkezdeményekkel.