Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Aktív témák
-
Loretto
veterán
na egy kis összefoglaló a tegnapi napomről.
reggel esett mint az állat+fujt.rühellem.majd meló.kellemesen telt.hazmentem kaja.szóltam bnőmnek hogynem megyek elé mert esik, hagyjon békén.ez volt kb 2 óra.farcryt folytatom, gondoltam hisz du 6-ra kellet mennem be a városba mert eladtam(volna) egy sb 128pci, ami addig a szekrényen volt.mondom azért mégegyszer kipróbálom és látom HOGY ÁLL A VIZBEN A KARI+A CD!!!
a kedves hugom meglocsolt a a virágot, de ha már arra járt a akkor a kártyát is megitatta.húúúúúúúúúú ideg 1000-rel. mondom ennek annyi. ugrott egy kis zsé,de mondom hátha.gépbe be(bátor mi?
) postnál reset.mondom remeg tenyérviszketés folyamatban.még egy próba hátha.akkor a winfos felállásakor restart.ámen mondom király lesz.na mind1 hugom megjött verbális feddés lett a vége.aztán mondom azért menjünk a talihelyre hátha nem olvasta a srác a fórumot akinek vittem volna.megyeünk be pécs legforgalmasabb részén du 6 kor minden lámpa sárga.még ez is.a srác nem jött el.viszont volt vagy 500 gyerek(14-16éves) akik vmiért vagy 2 órára lezárták a forgalmat a tömegközlekedés elől.fuuu itt már nagyon tele volt a ...na akkor be az árkádba ott egy kicsit bámészkodtam, majd pont volt vmi hálóparty szerű.majd irány haza.természetesen pont akkor lett vége a ''tüntetésnek'' és a busz a tele volt zsibongó emberkezdeményekkel.
ugyhogy tegnap ko voltam.de legalább a farcry-al jól haladok.
na remélem nem baj hogy ily hosszan irtam.
Aktív témák
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) postnál reset.mondom remeg tenyérviszketés folyamatban.még egy próba hátha.akkor a winfos felállásakor restart.ámen mondom király lesz.na mind1 hugom megjött verbális feddés lett a vége.aztán mondom azért menjünk a talihelyre hátha nem olvasta a srác a fórumot akinek vittem volna.megyeünk be pécs legforgalmasabb részén du 6 kor minden lámpa sárga.még ez is.a srác nem jött el.viszont volt vagy 500 gyerek(14-16éves) akik vmiért vagy 2 órára lezárták a forgalmat a tömegközlekedés elől.fuuu itt már nagyon tele volt a ...na akkor be az árkádba ott egy kicsit bámészkodtam, majd pont volt vmi hálóparty szerű.majd irány haza.természetesen pont akkor lett vége a ''tüntetésnek'' és a busz a tele volt zsibongó emberkezdeményekkel.