Aktív témák
-
Loretto
veterán
na egy kis összefoglaló a tegnapi napomről.
reggel esett mint az állat+fujt.rühellem.majd meló.kellemesen telt.hazmentem kaja.szóltam bnőmnek hogynem megyek elé mert esik, hagyjon békén.ez volt kb 2 óra.farcryt folytatom, gondoltam hisz du 6-ra kellet mennem be a városba mert eladtam(volna) egy sb 128pci, ami addig a szekrényen volt.mondom azért mégegyszer kipróbálom és látom HOGY ÁLL A VIZBEN A KARI+A CD!!!
a kedves hugom meglocsolt a a virágot, de ha már arra járt a akkor a kártyát is megitatta.húúúúúúúúúú ideg 1000-rel. mondom ennek annyi. ugrott egy kis zsé,de mondom hátha.gépbe be(bátor mi?
) postnál reset.mondom remeg tenyérviszketés folyamatban.még egy próba hátha.akkor a winfos felállásakor restart.ámen mondom király lesz.na mind1 hugom megjött verbális feddés lett a vége.aztán mondom azért menjünk a talihelyre hátha nem olvasta a srác a fórumot akinek vittem volna.megyeünk be pécs legforgalmasabb részén du 6 kor minden lámpa sárga.még ez is.a srác nem jött el.viszont volt vagy 500 gyerek(14-16éves) akik vmiért vagy 2 órára lezárták a forgalmat a tömegközlekedés elől.fuuu itt már nagyon tele volt a ...na akkor be az árkádba ott egy kicsit bámészkodtam, majd pont volt vmi hálóparty szerű.majd irány haza.természetesen pont akkor lett vége a ''tüntetésnek'' és a busz a tele volt zsibongó emberkezdeményekkel.
ugyhogy tegnap ko voltam.de legalább a farcry-al jól haladok.
na remélem nem baj hogy ily hosszan irtam.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) postnál reset.mondom remeg tenyérviszketés folyamatban.még egy próba hátha.akkor a winfos felállásakor restart.ámen mondom király lesz.na mind1 hugom megjött verbális feddés lett a vége.aztán mondom azért menjünk a talihelyre hátha nem olvasta a srác a fórumot akinek vittem volna.megyeünk be pécs legforgalmasabb részén du 6 kor minden lámpa sárga.még ez is.a srác nem jött el.viszont volt vagy 500 gyerek(14-16éves) akik vmiért vagy 2 órára lezárták a forgalmat a tömegközlekedés elől.fuuu itt már nagyon tele volt a ...na akkor be az árkádba ott egy kicsit bámészkodtam, majd pont volt vmi hálóparty szerű.majd irány haza.természetesen pont akkor lett vége a ''tüntetésnek'' és a busz a tele volt zsibongó emberkezdeményekkel.