Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
takito
csendes tag
válasz
Cardinella
üzenetére
Látom még mindig nem érted a lényeget!
Itt arról van szó ki, hogy képes rendet tenni. Nézd meg anaqer válaszát! Ő rendes emberi módon és hangon válaszolt a dühös hozzászólásomra. Ezt nagyra értékelem, meg is értettem a válaszát! Minden moderátornak ilyennek kellene lennie! De te mit csinálsz (ugyanazt mint engusz)? Elkezdesz itt fenyegetőzni, hogy ki leszel penderítve. Ki nem szarja le? Leszarom, érted? Ez a véleményem és kész! Egyébként tőlem nem találsz warez hozzászólást, ezért jogtalan lenne az ítélet. Csak azt nem értem, ha leírni sem szabad ezt a szót akkor minek kellett indítani JÁTÉKOK topic-ot? Mindenki tudja nagyon jól, hogy a magyar emberek 70%-a illegálisan szerzi be a játékait! És amikor eggy olyan játék kezd el megjelengetni amire 3éve vár az egész világ (Doom3) csodálkoztok, hogy tele van a topic warez szavakkal! HÁÁÁT, NEM IS TUDOM?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SzoftverPremium.hu
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest