Hirdetés
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
''Tisztelt Magyar Posta !
A minap besétáltam a kiskunfélegyházi nagypostára egy 7 napja feladott utánvétes küldemény miatt. A kérdéses csomagot 08.05-én 15 órakor csütörtökön adtam fel, a csomag meg is érkezett a címzetthez 3 munkanapon(+szombat,vasárnap) belül, aki kedden reggel átvette és az értékét kiegyenlítette, azonban már 2 napja hiába várok a pénz érkezésére. A postán tisztelettudó hangnemben előadott problémámmal a csomagfelvétel ablakhoz irányítottak, ahol türelmesen végigvártam a sorom és előadtam a hölgynek a problémám.
Mindenféle ok nélkül tűrhetetlen hangnemben válaszolt, de hogy idézzek is:
''-Igen ? Mi vele a baj ?
- Kedden odaért a csomag, de a pénzt hiába várom.
- Miért mitgondolt, egyből iderepül a pénz ? Ezeknek a csomagoknak 10 nap a tűrésük, úgyhogy nem tudom mit akar még a 10 nap előtt. Megjöhet holnap is hétfőn is kedden is.''
Erre elköszöntem és kissé feldúltan távoztam.
Nem tudom, hogy önök mennyiben vannak a lakossági ügyfeleikre ráutalva, illetve mennyire tartják fontosnak egy ilyen nagy múltú társaság hírnevét, de abban biztosak lehetnek, hogy a szolgáltatásaikat ezentúl a lehető legritkább esetben fogom igénybe venni.
Tisztelettel
Nagy Lajos
''
Remélem nem vetettem el a sulykot.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest