Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szalonnás Jó Reggelt!
#691-ben megemlítettem, hogy beszereztem egy új monitort. Nos, emiatt a régi íróasztalom kicsinek bizonyult, ezért kellett egy új. :) 3-4 napig nézelődtem boltokban, neten egyaránt, végül sikerült kiválasztani a megfelelő darabot. Pénteken megrendeltem, szombat délelőtt le is szállították rendesen. Nagyon örülök neki, gyönyörű szép, szinte öröm hozzáérni: [L]http://www.sauder.com/furniture/product.asp?p=469[/L]
Ehhez viszont kellett egy megfelelő szék is: [L]http://www.officedepot.com/ddMain.do?level=FM&id=686378&location_info=SG_10_CT_803_SC_803006_FM_686378[/L]. Kényelmes, és jól támasztja a fejemet is.
És ma rendeltem meg egy Logitech® diNovo™ Media Desktop™-t is, hét vége felé várható, így már egész jól fog kinézni a kis kompjúterbirodalmam. :)
Ez most kicsit felvidította amúgy borzalmas lelki világomat. Most viszont gyorsan elköszönök mindenkitől, mert 8-kor kelnem kell reggel, és már negyed 5 van. Két napra elutazom, még nem tudom, hogy mi lesz a programom, de nem számít. Lényeg az, hogy nem itthon fogok rohadni a gép előtt, ahogy szoktam. :)
Bye all!
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest