Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
sziasztok,
vettem lassan 2 hónapja használtan egy canon 17-85 is usm obit, elég faszán is működött, nagyon gyorsan és pontosan fókuszált, hibátlan volt, úgy éreztem hogy sikerült egy jó utazózoomra szert tennem.
sajnos 1 héttel ezelőtt (természetesen a nyaralás majdnem legelején), teljesen váratlanul néhány fénykép elkészítése után, egy kattintáskor Err 01 hibát dobott a gép. kikapcsolás-bekapcsolás után újra működött tökéletesen, 5-6 kép múlva megint ugyanez a hiba és így tovább. amikor kiírja ezt a hibát és belenézek a keresőbe akkor sokkal sötétebb a kép a megszokottnál.
kb 1 napig próbálkoztam vele hogy hátha csak bepárásodott és majd elmúlik, steril gézzel megtisztítottam az érintkezőt is, de nem javult semmi. azóta már fókuszálni is csak ritkán fókuszál be, mozog a lencse, állít 1et előre 1et hátra és utána semmi, képet sem lehet ellőni vele. aztán ha mégis akkor Err 01 hiba.
pedig előtte amikor próbálkoztam akkor úgy általában 5-6 képig működött, utána hibát írt, majd kikapcsolás bekapcsolás után újból lehetett vele pár képet lőni, aztán ismét hiba... 
így első ránézésre mi romolhatott el, és kb mennyibe lenne a javítás?
50ért vettem, nyilván nem szívesen költenék már rá sokat. ha túl sokba kerül akkor mennyiért lehetne eladni így hibásan, lenne rá vevő egyáltalán?még jó hogy bepakoltam a kit-obit is, különben egy rohadt kép nem készült volna a nyaralás alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig előtte amikor próbálkoztam akkor úgy általában 5-6 képig működött, utána hibát írt, majd kikapcsolás bekapcsolás után újból lehetett vele pár képet lőni, aztán ismét hiba...