Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- AMD FX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
a 17-50 rövid, cserébe fix f2.8 a féynerő és optikailag is jó. már ha hibátlan példányt fogsz ki.
Sigma 17-70-em volt, sztem jó obi, az árát megéri, feltételezve megint, hogy pontos a fókusza. nagyon tetszett benne h tele állásban 2cm-re a frontlencsétől már élesre tud állítani.
ezeknek a 18-sokszáz obiknak én nem látom értelmét. értem én, nem kell obit cserélni, és mondjuk videónál ez jól is jön, de nem tudnak kiszolgálni tizensok mpixelt. és annyira nem is olcsók.
28-cal kezdő olcsó oit nem vennék, ezek jellemzően még a filmes korszakból maradtak ránk, és optikailg mai viszonylatban már gyengék. az átfogásuk sem ideális.számolj úgy, hogy 1/100s-nál rövidebb záridőt a tele végén már nem nagyon tudsz kitartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Apple Watch
- Entware topik
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1 humoros
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest