Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rumos14
üzenetére
már annyira biztos, hogy meg is vettem.
az a baj, hogy Nikonnál jók az obik, de a vázaktól a hideg rázott ki, amikor kézbe vettem (d3100, D5000, D90 volt a kezemben). annyira rosszul néztek ki, nem álltak kézre, nem keltettek minőségérzetet, illetve a szoftver sem volt szimpatikus (Canonnál 1 perc után átláttam az egészet, Nikonnál meg folyton keresni kellett, hogy egyes funkciókat hol is érek el). szóval a hands-on eléggé eldöntötte, hogy mit akarok venni. a sors fintora, hogy objektívet nem találok hozzá
amúgy más kategóriában a Canon EF 50mm f/2.5 Macro mennyire éri meg? nem USm motoros, de szerintem makróban amúgy is inkább manuálban használja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Nvidia Quadro FX570
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs