Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Tapasztalatokra és véleményekre lennék kíváncsi!
Páromnak (21 éves fiatal Hölgy) szeretnék objektívet venni, ami lefedi az átlagos kompakt gépek fokális távolságát. Megörökölte tőlem a régi gépem (Canon 10D), de nem vettem neki objektívet, csak kölcsön adtam, amikor szüksége volt rá (15-30 EX Sigma, 50mm Canon F1,8, 70-200 F4 L). Én 350 D-t és 40D-t használok. A cél az lenne, hogy jobb minőségű képek születhessenek, mint mondjuk egy ultra zoom-os kompakt esetében (a 6Mp ellenére is). Ezt az objektívet néztem ki:
18-200mm Tamron
Sajnos nem használtam még, de már akkor elégedett lennék, ha hozná a régi (18-55 EF-S) objektív minőségét. Ezt ugyebár nem lehet rátenni a 10D-re, mivel EF-S-es és nem EF obi. Ki mit tud róla? Megéri az árát, van olyan szép a képe, mint a kitobinak? Tudom, hogy 200mm-nél 6,3 a legtágabb rekesz, ez nem probléma…
Hobbicélra kellene, hobbifotósnak….csak nem szeretném, hogy idő előtt széthulljon és használhatatlan képminősége legyen. 6Mp-t kell kiszolgálnia, nem 18Mp-t, ezt vegyétek figyelembe!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Interactive Brokers társalgó
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest