Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- PLC programozás
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Tapasztalatokra és véleményekre lennék kíváncsi!
Páromnak (21 éves fiatal Hölgy) szeretnék objektívet venni, ami lefedi az átlagos kompakt gépek fokális távolságát. Megörökölte tőlem a régi gépem (Canon 10D), de nem vettem neki objektívet, csak kölcsön adtam, amikor szüksége volt rá (15-30 EX Sigma, 50mm Canon F1,8, 70-200 F4 L). Én 350 D-t és 40D-t használok. A cél az lenne, hogy jobb minőségű képek születhessenek, mint mondjuk egy ultra zoom-os kompakt esetében (a 6Mp ellenére is). Ezt az objektívet néztem ki:
18-200mm Tamron
Sajnos nem használtam még, de már akkor elégedett lennék, ha hozná a régi (18-55 EF-S) objektív minőségét. Ezt ugyebár nem lehet rátenni a 10D-re, mivel EF-S-es és nem EF obi. Ki mit tud róla? Megéri az árát, van olyan szép a képe, mint a kitobinak? Tudom, hogy 200mm-nél 6,3 a legtágabb rekesz, ez nem probléma…
Hobbicélra kellene, hobbifotósnak….csak nem szeretném, hogy idő előtt széthulljon és használhatatlan képminősége legyen. 6Mp-t kell kiszolgálnia, nem 18Mp-t, ezt vegyétek figyelembe!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest