Hirdetés
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
A tapasztalataimat írtam le, hogy más nehogy szívjon vele és inkább nézze meg gyanakodva mielőtt megveszi az adott darabot. Én eléggé szerencsétlenül fogtam ki ezt a 2-t. Az egyiknek a végtelen fókuszállása 24-35mm között 3m!! -nél volt, tehát mondjuk egy felhőre fókuszálva előtted éles volt a fű, 70mm-es végére érve tűrhető volt. A másikat elvileg a Camera Kft. megcsinálta frontfocus miatt, ez után 24-70mm közt végig back-es lett, de rekeszelve még használhatóan. Ezzel az obival voltak olyan gondok, hogy néha egyszerűen nem talált sehol élességet, főleg ''kevés'' fénynél (nappal erdőben). És mint az elsővel is, kipróbáltam mit tud manuálfókusszal nyitott rekesznél. Az eredmény emlékeim szerint nagyon rosz lett, de ezt sajnos nem tudom már alátámasztani képekkel. Valószínű azzal az obival történt valami ami miatt ez ilyen lett. Pl. szétszedték, leejtették, nem tudom, de hidd el, hogy nagyon szar, lágy képe volt, ami 5.6os rekesznél javult fel annyira mint az első képminősége lehetett. Lényeg a lényeg, fenntartásaim maradtak eziránt az obik iránt, viszont az első ami nálam volt 2.8on tényleg odaverte a kitobit, és gyönyörű képe volt. Ha nem lett volna fókuszproblémás eszembe sem jutott volna visszaadni, vagy valami mást venni helyette. Viszont miután a másodjára is hibás darab akadt a kezembe, besokalltam, és feladtam a keresgélést, pedig halomban állnak az aproneten az ilyen obik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akciókamerák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Sony a6600 + EXTRÁK ! Több mint 1 év HAZAI GARANCIA !!!
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest