Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
eastsider
üzenetére
De ez engem nem érint
. Mert ha nem HSM vagy SDM vagy ilyesmi akkor csak a vázba épített "csavarhúzó" hajt mint a Nikon Dx0 kategóriába. De nem is nagyon néztem árat mert itt csak az volt a lényeg, hogy elméletileg szeretnék majd egy nagylátót csak pénzkérdése a dolog. Amúgy itt nincs nagy különbség én úgy veszem észre. Tamron Sigma
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Mert ha nem HSM vagy SDM vagy ilyesmi akkor csak a vázba épített "csavarhúzó" hajt mint a Nikon Dx0 kategóriába. De nem is nagyon néztem árat mert itt csak az volt a lényeg, hogy elméletileg szeretnék majd egy nagylátót csak pénzkérdése a dolog. Amúgy itt nincs nagy különbség én úgy veszem észre.